JESSY Написано Децембар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 Ruke mi često preko dana staju nad poslom i veliki deo noći bdim samo da mogu duže misliti o tebi. Pre ptica se budim, pre zore dižem (a kroz sve snove prolaziš ti) u osvit sam naslonjen na prozor kao da te čekam... Lepotu celog sveta kriju u sebi moje misli. Neostvariv san je postao sadržaj mog života. I tako život prolazi, ali u času smrti ja mogu pokazati na svoju čežnju kao na jedino veliko i lepo u svom životu! - Ivo Andrić Kaludjerovic Sreten, Снежана, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Kad bi zivot bio sansanjala bi na mom ramenuda si kamen jedan danja bih bio mac u kamenukratko sam te ljubioprebrzo izgubioPricam andjelima, lice mi na bebekako nisam sreo miliju od tebei da ne postoji na svijetu silamocna kao sto je nasa ljubav bilaMoja draga, moja dragajutros iznenada nestala bez tragamoja draga, moja dragamoja draga, nestala bez tragaKad bi zivot bio brodti bi bila vjetar povoljanda sam s tobom jedan treni taj tren bi bio dovoljankratko sam te ljubioprebrzo izgubio Kaludjerovic Sreten, Данче* and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 http://youtu.be/bhXjZl_Tsms JESSY, Данче* and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 I zauvek sam ostao gladan ljubavi i pažnje: niko me u životu nije mogao iznenaditi grubošću i uvek sam je očekivao, a svako me mogao pridobiti pa i prevariti pitomošću, nježnošću, prijateljstvom, pa i kad bih se prevario, opet sam uvek bio spreman da naletim na isti mamac. Meša Selimović https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/v/t1.0-9/227134_130343603710930_68989_n.jpg?oh=f084509dc1df3e6d8f3cbd0d9d58eb29&oe=550D3344&__gda__=1430620347_bff3d1547e3d4059bb021ff35138cb27 Вук самотњак, JESSY and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Srusite sve zidove i zgazite svoju sujetu. Vrisnite, zaurlajte, sapletite se, recite nesto potpuno nelogicno, placite ako vam se place, ponizite se... i zablistacete! Вук самотњак and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Ain't no sunshine when she's gone It's not warm when she's away. Ain't no sunshine when she's gone And she's always gone too long Only darkness every day. Дијана. and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Prosli su dani, godine, plakale su noci kisama, muziku je ubila tisina Tvoje ime znali su, znali svi dugo nisu dolazili laki sni A sad je srce stijena i ne place Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2014 ...Ако ускоро будеш куповала неке књижице, сети ме се :1759280v7keu5ymzp: JESSY је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2014 Pocivaj u Miru AndjeleOstavi svjetlo na putu kojim želiš poći,pomozi mi kad snivam, sretan i nasmijan da mogu ti doćiPodigni ruke, u bijeli hram uspravno krenii reci tiho svima da ostat ćeš dijete među anđelima.A ja?Neka mi Bog otvori oči,neka mi nebo pojača sluhda čujem te i vidimu svakom snuA ti?Neka ti Bog podari krilaneka ti nebo podari spasda pjevaš, pjevaš svimada zauvijek čuju tvoj glasOva te zemlja voli i čuva uspomene na dane kad si bio tu,a dragi ljudi nose te ko vječnu ranu.A ona?Na jastuku leži. U nebo gleda,sklapa ruke i suze skriva što nisi s njom dok letiš s anđelima(Tose Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2014 .Ако ускоро будеш куповала неке књижице, сети ме се мало слабо капирам у последње време..... :.mislise. Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2014 Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2014 Posle ljubavi Oprastamo se, oprastamo se i strasno dugim nogama odlazimo u svet. Ti u svoju mladost onuda iza fabrika, iza pristanista i mosta, niz raskrsca koja se razilaze kao posvadjani ljudi. Ja u svoju mladost onuda uz prugu, gdje trava ima okus vode, peska i sunca. Nikad vise necemo sedeti u istoj klupi ni jedno od drugog prepisivati zadatke, ni deliti uzinu na odmoru. Nikada se vise necu smejati tvojim olinjalim lutkama ni ti mom neukrocenom zvrku na temenu za koji su me vecito cupkali oni sto sede iza nas. Nije ovo vise zavrsena samo jedna skolska godina. Kazu: gotovo je detinjstvo. Jedno veliko detinjstvo danas je gotovo. Kazu, i svi su zajedno radosni i kotrljaju se niz stepenice kao saka prosutih klikera, i svi su smesni od zadovoljstva kao plastelinske figure, i svi su sareni i cudni kao grad za vreme velikih praznika. Samo ja znam: nikada vise, nikada vise , necemo se uhvatiti za ruke ni hodati od ugla do ugla i pokusavati uzalud da se setimo dok cutimo necega vrlo vaznog, necega toliko ogromno vaznog cega se razdvojeni nikada vise necemo moci setiti. Mika Antić JESSY је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 2, 2015 Vrednost ovakvih budnih noci je baš u tome. U njima duša uspeva da bez snažnih spoljašnjih potresa dode do onoga što je pravedno, bez obzira da li je to cudno, ili zastrašujuce, da li je za osudu, ili za žaljenje. Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 2, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2015 Ко каже да је волео, а сад га је срамота због тога - тај није волео. Тај је нешто друго... Тај је свашта нешто. Можда волео себе? Можда волео себе у једној слици? Можда волео слику себе и некога? Или слику себе крај некога? Бићу безобразан то да тврдим. Може те бити срамота што си испао будала, то да! То је знак да ниси комплетна будала, јер само комплетну будалу није срам што је (испала) будала. Мада и то се дешава, шта сад... Али што си волео... Ако си заиста волео не може те бити срамота. Преиспитај шта је у питању. Ако смеш... Ратко Петровић Иоанна, Снежана and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука