Sanja Т. Написано Август 15, 2016 Пријави Подели Написано Август 15, 2016 On 15. 8. 2016. at 21:25, Ненад. рече Могу ја да дам и целу, па и више чоколада. И то нека романтика. Expand E, tako je vec bolje Rassoban, Ненад Р. and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 15, 2016 Пријави Подели Написано Август 15, 2016 On 15. 8. 2016. at 20:03, Suncokret54 рече ... рекао сам, да је раднички универзитет завршио са предавањима, за ученике вечерње школе, при истом, из предмета Романтика...а не, да је крај романтици... опет изостајеш са предавања... Expand Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 15, 2016 Пријави Подели Написано Август 15, 2016 On 15. 8. 2016. at 21:21, Сања Т. рече Aaaa neeeee...sta je s tobom? Aj sve I nekako, al gde se cokolada deli- sta je tu romanticno Expand Да, неписано правило, а врло лако може и да се напише (мада, боље да не изазивамо) , јесте да женско ОБОЖАВА слаткише, па онда могу да замислим шта би било када, брате, не бисмо поделили са њима и последње парче чоколаде, мислим, исправљам се, исправљам се када им не бисмо поклонили и наше последње парче чоколаде Sanja Т., Rassoban and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 15, 2016 Пријави Подели Написано Август 15, 2016 On 15. 8. 2016. at 23:01, Плаво Небо рече Да, неписано правило, а врло лако може и да се напише (мада, боље да не изазивамо) , јесте да женско ОБОЖАВА слаткише, па онда могу да замислим шта би било када, брате, не бисмо поделили са њима и последње парче чоколаде, мислим, исправљам се, исправљам се када им не бисмо поклонили и наше последње парче чоколаде Expand хммм, мислим да се не разумемо, када је чоколада у питању, не постоји ВАШЕ, или ако вам је лакше за разумети, сва чоколада је НАША...и ето је романтика очас посла. Јел тако Сања??? Ненад Р., Плаво Небо, Rassoban and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 On 15. 8. 2016. at 23:12, Снежана рече хммм, мислим да се не разумемо, када је чоколада у питању, не постоји ВАШЕ, или ако вам је лакше за разумети, сва чоколада је НАША...и ето је романтика очас посла. Јел тако Сања??? Expand TAKO JEEE!!! P:S: Cini mi se da je Plavo Nebo to i htelo da kaze. Плаво Небо, Rassoban and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 On 16. 8. 2016. at 5:50, Сања Т. рече TAKO JEEE!!! P:S: Cini mi se da je Plavo Nebo to i htelo da kaze. Expand Размишљам шта да напишем и остао сам без речи, а и без чоколада изгледами, у будућности Rassoban and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 On 16. 8. 2016. at 5:53, Плаво Небо рече Размишљам шта да напишем и остао сам без речи, а и без чоколада изгледами, у будућности Expand DEfinitivno! ....ako hoceš romantiku Rassoban and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 ... kada je on kavaljer, a ona dama. Плаво Небо and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 А шта мислите, да ли је боља роматика тегла меда од чоколаде? Rassoban, Sanja Т. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 On 16. 8. 2016. at 9:28, Ненад. рече А шта мислите, да ли је боља роматика тегла меда од чоколаде? Expand Ne! Tegla meda je za kad ides kod kuma u goste.Tu prosto nema mesta romantizmu. E...eeeeee, a cokolada je vec nesto drugo Ненад Р. and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 On 16. 8. 2016. at 11:16, Сања Т. рече E...eeeeee, a cokolada je vec nesto drugo Expand Лепо упакована, са машницом, а може и једна ружа уз њу. Плаво Небо, Rassoban, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 On 16. 8. 2016. at 11:38, Ненад. рече Лепо упакована, са машницом, а може и једна ружа уз њу. Expand I veEEEeeeeliki osmeh Rassoban, Ненад Р. and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 Па и пољубац, ако треба. Плаво Небо, Sanja Т. and Rassoban је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 Romantično je kada je on/a jedino "slatko" koje ti treba. Плаво Небо and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 On 16. 8. 2016. at 11:16, Сања Т. рече Ne! Tegla meda je za kad ides kod kuma u goste.Tu prosto nema mesta romantizmu. E...eeeeee, a cokolada je vec nesto drugo Expand Па чоколада се поклања само деци Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука