Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Krstaški ratovi npr.?Tu onda ne sme da bude generalizacija Crkve koju navodi avokado. Jedna sveta i apostolska Crkva je pravoslavna i osudjuje svaki zločin. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 (измењено) Dakle, ruka nije ruka ako nema palac? Mislim imas RIBU sa udovima.. i ti si toliko ocajan sto se argumentacije tiche da pitas pitanje gde je palac... lol... Ispadas glup u trenucima samoocajanja. Ud i ruka su dva razlicita pojma kao sto su covek i zivotinja dva razlicita pojma da si reko extremitet pa da pije vodu ovako ti se udavi riblji mehur na suvom. Измењено Децембар 12, 2013 од Иван Илић Нема потребе за омаловажавањем ако су ти аргументи јаки. Контролиши се убудуће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Ispadas glup u trenucima samoocajanja. Nema potrebe za ovakvim vredjanjem, al dobro ti si sklon vredjanju... Ud i ruka su dva razlicita pojma kao sto su covek i zivotinja dva razlicita pojma da si reko extremitet pa da pije vodu ovako ti se udavi riblji mehur na suvom. Toliko si u krivu i sam si svestan toga da celu sovju ideju baziras na igri recima ruka-ud-ekstermitet... Mislim takva terminologija je jako bitna.... vidis.. zato sto samo to i imate - prazno spinovanje, igre recima, i u vrede.... zato niko ne veruje u taj inteligetni dizajn koji zastupas... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Nema potrebe za ovakvim vredjanjem, al dobro ti si sklon vredjanju... A ja sam ocajan i to naravno nije vredjanje nego mi tepas od miloshti je li licemeru? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 A ja sam ocajan i to naravno nije vredjanje nego mi tepas od miloshti je li licemeru? Ja rekoh da si ocajan u argumentaciji, ne da si ti ocajan. A ti si rekao da sam ja glup. Postoji razlika. Samo umes da se igras igri - nije sija nego vrat. Odavno su te fore provaljene... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 ups praštaj ne razumem.... vera u Boga koji ima zapovest ne ubij, je iskorišćena da bi opravdala neke zločine? Ako su se možda u nekim sumanutim glavama ipak desili Crkva ih nije osudila? Svakako su se dešavali i dešavaju se bez da ih Crkva osudi ili da se izjašnjava o njima, jer Crkva nije ni odgovorna za svaku sumanutu glavu koja sebe smatra vernikom i smatra da ispunjava "volju Božiju"... za slučaj da si me pogrešno razumeo, ja ne kažem da je vera u Boga sama po sebi kriva za to što neko čini zla dela smatrajući da je to po volji nekog Boga, već da verovanje u različite dogme (za razliku od neverovanja) može da ljudima pruži "opravdanje" za razne zle postupke. Млађони је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Ja rekoh da si ocajan u argumentaciji, ne da si ti ocajan. A ti si rekao da sam ja glup. Postoji razlika. Samo umes da se igras igri - nije sija nego vrat. Odavno su te fore provaljene... Opet ispadas tosa ....sam si reko da riba ima ruke a od ruku ni traga ni glasa tako da se jasno vidi ciji su ,,argumenti,, u ocajnom stanju mizerije.I ne znam sta ti tu nije jasno?Pitaj me da ti objasnim?Nemoj da te sramota. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Nema potrebe za ovakvim vredjanjem, al dobro ti si sklon vredjanju... Toliko si u krivu i sam si svestan toga da celu sovju ideju baziras na igri recima ruka-ud-ekstermitet... Mislim takva terminologija je jako bitna.... vidis.. zato sto samo to i imate - prazno spinovanje, igre recima, i u vrede.... zato niko ne veruje u taj inteligetni dizajn koji zastupas... pa ja sam mislio da ti vjerujes u inteligentni dizajn,zar nisi tvrdio da je bog sve predodredio ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Opet ispadas tosa ....sam si reko da riba ima ruke a od ruku ni traga ni glasa tako da se jasno vidi ciji su ,argumenti,, u ocajnom stanju mizerije.I ne znam sta ti tu nije jasno?Pitaj me da ti objasnim?Nemoj da te sramota. Rekoh nije sija nego vrat.. nije ruka u ljudskom smislu te reci, nego ekstermitet.. ne ispadam ja tosa, kao sto rekoh igras igru nije sija nego vrat - drugacije ne umes.. znam te kad si pistolj bio.. pa te ne bih vise zadrzavao pa ja sam mislio da ti vjerujes u inteligentni dizajn,zar nisi tvrdio da je bog sve predodredio ? Daj kordune brate nemoj i ti da me peglas tim igrama reci. Verujem u teisticku evoluciju i tako se to zove...to je verovanje da je bog stvorio prirodu a priroda razvila coveka... a inteligetni dizajn je nesto drugo oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Rekoh nije sija nego vrat.. nije ruka u ljudskom smislu te reci, nego ekstermitet.. ne ispadam ja tosa, kao sto rekoh igras igru nije sija nego vrat - drugacije ne umes.. znam te kad si pistolj bio.. pa te ne bih vise zadrzavao A extremitet sad..bravo popravljas se...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Svakako su se dešavali i dešavaju se bez da ih Crkva osudi ili da se izjašnjava o njima, jer Crkva nije ni odgovorna za svaku sumanutu glavu koja sebe smatra vernikom i smatra da ispunjava "volju Božiju"... za slučaj da si me pogrešno razumeo, ja ne kažem da je vera u Boga sama po sebi kriva za to što neko čini zla dela smatrajući da je to po volji nekog Boga, već da verovanje u različite dogme (za razliku od neverovanja) može da ljudima pruži "opravdanje" za razne zle postupke.Hvala živ bio . Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Tu onda ne sme da bude generalizacija Crkve koju navodi avokado. Jedna sveta i apostolska Crkva je pravoslavna i osudjuje svaki zločin. Stefan Nemanja proterivanje i ubijanje, pagana i svih ne hrišćana? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Rekoh nije sija nego vrat.. nije ruka u ljudskom smislu te reci, nego ekstermitet.. ne ispadam ja tosa, kao sto rekoh igras igru nije sija nego vrat - drugacije ne umes.. znam te kad si pistolj bio.. pa te ne bih vise zadrzavao Daj kordune brate nemoj i ti da me peglas tim igrama reci. Verujem u teisticku evoluciju i tako se to zove...to je verovanje da je bog stvorio prirodu a priroda razvila coveka... a inteligetni dizajn je nesto drugo pa zar to nije inteligentni dizajn,u cemu je razlika što se dizajna tiče,to je još inteligentniji dizajn nego ovaj drugi jer zahtjeva debela promišljanja unapred Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Svakako su se dešavali i dešavaju se bez da ih Crkva osudi ili da se izjašnjava o njima, jer Crkva nije ni odgovorna za svaku sumanutu glavu koja sebe smatra vernikom i smatra da ispunjava "volju Božiju"... za slučaj da si me pogrešno razumeo, ja ne kažem da je vera u Boga sama po sebi kriva za to što neko čini zla dela smatrajući da je to po volji nekog Boga, već da verovanje u različite dogme (za razliku od neverovanja) može da ljudima pruži "opravdanje" za razne zle postupke. Kao sto je komunistima posluzila nevera tj ateizam i sta sad? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Stefan Nemanja proterivanje i ubijanje, pagana i svih ne hrišćana? prvo formuliši šta je zločin,onda se o njemu može razgovarati! Stefan Nemanja nije bio član crkve nego veliki župan Raške kada je imao rat sa bogumilima,koje je relativn dugo trpio,čak su mu bili i na dvoru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука