cloudking Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Aristotelovski deizam je realnost? Ni jednu od ove tri reci (minus veznik) nije razumeo sta znaci. RYLAH and Avocado је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Mislim odakle skidas te slicice? Ako je ova patika gore nadjena u mezozojskoj eri onda je sa evolucijom svrseno. ,AJ JOS PAR KOMENTARA DA IZADJE OVA TEMA NA 1000 NIJE BITNO ,ZNAMO DE JE SVE TO STO PRICATE PALO. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 ,AJ JOS PAR KOMENTARA DA IZADJE OVA TEMA NA 1000 NIJE BITNO ,ZNAMO DE JE SVE TO STO PRICATE PALO. Jedino sto je palo su tvoje naocare... vidi, stoje ti na vrh nosa, ispravi bre to.... RYLAH and Dejan_kv је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Jedino sto je palo su tvoje naocare... vidi, stoje ti na vrh nosa, ispravi bre to.... :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Кака бре еволуција, каки бакрачи! Нисам сигуран, мислим да је Дејан поставио неке линкове скорије у једној теми коју је отворио, који све објашњавају! Од тад не дам ником у мом присуству да ми прича о еволуцији! Нема еволуције, то је само мит! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Nisam ti ja crveni baron,ti samo njemu mozes da budes idejni vodja i zastitnik,meni to nije potrebno,ta tvoja sega,mislim da kasno pali,zameni svecice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Nisam ti ja crveni baron,ti samo njemu mozes da budes idejni vodja i zastitnik,meni to nije potrebno,ta tvoja sega,mislim da kasno pali,zameni svecice. Нисам те баш најбоље разумео, ал колко сам сконтао, нешто ми замераш? Само сам рекао да су ми поједини линкови које си ми постављао дефинитивно одстранили сваку сумњу да еволуције никада није ни било! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Кака бре еволуција, каки бакрачи!Нема еволуције, то је само мит! Мора да је лепо у свету искривљене реалности, тврдоглавости и самообмане. [ међутим: 1 i 2 ти кваре спокој ] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Мора да је лепо у свету искривљене реалности, тврдоглавости и самообмане. [ међутим: 1 i 2 ти кваре спокој ] Јел ово из личног искуства? Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Мора да је лепо у свету искривљене реалности, тврдоглавости и самообмане. [ међутим: 1 i 2 ти кваре спокој ] a šta je neiskrivljena realnost !? kako se to postiže ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Neiskrivljena realnost je kada podrazumevaš iskrivljeno prostorvreme. Ako to podrazumevaš, onda te nauka vodi do Velikog praska - a taj put ne biva bez evolucije. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Neiskrivljena realnost je kada podrazumevaš iskrivljeno prostorvreme. Ako to podrazumevaš, onda te nauka vodi do Velikog praska - a taj put ne biva bez evolucije. a zašto bi savijen prostor-vreme vodilo do velikog praska,koji dokaz ima za to osim hipoteze da je sirenje otpočelo od nule,može li se dokazati da je širenje otpočelo od nule? šta ako nije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Зар је било нечега пре творевине - материјалног и физичког? Како ти мислиш да је настао наш космос? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Зар је било нечега пре творевине - материјалног и физичког? Како ти мислиш да је настао наш космос? nemam brate bjele veze kako je nastao isto kao ni ti što nemaš,možemo samo da se zabavljamo filozofskim ludorijama i hipotezama koje su mi ispunile mladost i hvala im,bilo je lijepo ,bolje od filmova,al ipak je to samo umjetnost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука