Драшко Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Ја нисам нормалан дигох руке од поправке Биљана 1234 and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Svako je lud na svoj način. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Ево, да се упишем још једном.Управо сам замесила тесто за кифлице, а (само) заборавила да убацим квасац ...па ви просудите Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Ево, да се упишем још једном.Управо сам замесила тесто за кифлице, а (само) заборавила да убацим квасац ...па ви просудите Nije to nista. Moze to jos i gore. Staviti sve sastojke u posudu,jaja,secer,brasno,ulje, sve kao sto pise u receptu ,ali sve odjednom i uljuciti mikser..... Rastvori kvasac u vodi,pa prelij preko testa,posle to zamesi,dodaj jos malo brasna,i lepo sjedini masu ... ....i ako nesto fali u finisu stavi dosta secera u prahu da se nista ne vidi,obavezno koristi cedilju,da bude ravnomerno.... Prijatno ! P.s. mali eksperimenti velikih kuvara. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Па ја , овај , не знам ин сам. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Nije to nista. Moze to jos i gore. Staviti sve sastojke u posudu,jaja,secer,brasno,ulje, sve kao sto pise u receptu ,ali sve odjednom i uljuciti mikser..... Rastvori kvasac u vodi,pa prelij preko testa,posle to zamesi,dodaj jos malo brasna,i lepo sjedini masu ... ....i ako nesto fali u finisu stavi dosta secera u prahu da se nista ne vidi,obavezno koristi cedilju,da bude ravnomerno.... Prijatno ! P.s. mali eksperimenti velikih kuvara. Хвала , драга Арсо.Тако сам и урадила, ниш" му не фали Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Kada obucem naopakao majicu pa udjem u bus , svi gledaju u mene , a ja se mislim, Boze - dal sam se toliko prolepsala...Ma jok,cude se ljudi ,budala pogresno obukla majicu...Umesto fizicko obezbedjenje ja citam FIZICKO IZNENADJENJE. Kada pevam iz sveg glasa i glumim klovna dok grmi,jer se moje dete plasi grmljavine.Sramota me je da pisem zadnji blam ali ima ih za izvoz.. Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Ko ovde ne poludi,taj nije normalan. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isidora Đergović Написано Јул 17, 2016 Пријави Подели Написано Јул 17, 2016 Pokušaću da dočaram jednu životnu.. situaciju kada sam ostala bez teksta...nema skroz...mada je mnogo bolje kada se ispriča Bilo je to pre par godina ... radila sam na šalteru kao "Mica-ubica" u zdravstvu... znam, znam sada ćete svi da me doživite kao neku aždaju, ali nisam bila zaista takva ni nalik tome ... Pred šalterom gužva, to je bilo ono nesrećno vreme kada su se uvodili elektronski kartoni, i krenulo ono zakazivanje pregleda a ljudi se nisu na to navikli... jedno opšte ludilo... E, u tom ludilu dođe jeda "baka" sa nekim neispravnim uputima kojima je istekao rok itd. pokušah da objasnim lepo da sa tim uputima ne može da prođe ... Ta "fina starica" počne da nas "krpi" onako najstrašnije ... bilo je tu toliko ružnih reči... to je onaj tip prostih žena, koje puno galame ... i imaju piskav prodoran glas. Ja inače ne psujem i ne volim konflikte, ali sam u tom trenutku jednostavno morala da odreagujem... pokušala sam da objasnim smirenim glasom " Gospođo vi se nalazite u zdravstvenoj ustanovi i molim vas da se ponašate u skladu sa pravilima i normama ove ustanove. Ne možete da se ponašate kao Kalamiti Džejn ..." I sve ja to redom... pravila, norme itd. izdeklemujem ... a ona se nagla i kroz onaj mali šalterski otvor i pogledala me ... u čekaonici odjednom muk... imam utisak da niko nije ni disao, a nisam ni ja. Za to kratko vreme pomislih Bože hvala ti, eto kako lepo objašnjena reč nailazi na razumevanje i kod onih malo primitivnijih... ali avaj ... ona je gledala par trenutaka i onda piskavim glasom izgovorila :" Ma, da ideš ti u k...." Ostalo mi je samo da trepćem i ne verujem svojim ušima... U čekaonici smeh ... i danas se taj "incident" eto nekada spomene i slatko se tome nasmejemo... Unapred se izvinjavam ako je ovaj deo moje životne situacije nepristojan, ali to je život.... Nadam se da neću popiti neki kazneni poen Караконџула, GeniusAtWork, Милан Ракић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isidora Đergović Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Ovde mogu da "lanem"... a da se niko ne naljuti ... u onom ćaskanju o ljubavi i muško-ženskim odnosima skroz sam pomrsila konce... više ništa ne razumem Ali me cela priča asocirala na jednu priču navodno iz ludnice (tako bar kažu... samo citiram)... i taman da vidimo ko je ovde lud ... U jednu državnu ludnicu doveden je pacijent koji je izgledao tako miran i spokojan, da ga je upravnik ludnice bez ikakvog straha upitao: - Znate li vi prijatelju gde se nalazite? - Znam. Ja sam u ludnici. - A zašto ste u ludnici? pitao dalje upravnik - To mi je prouzrokovao jedan tragičan slučaj koji ću da vam ispričam: "Moj otac je bio udovac, a ja sam bio momak. Jednog dana ja sam se oženio udovicom koja je imala već odraslu kćer. Nakon nekog vremena moj otac se zaljubio u kćer moje žene, i uskoro se oženio njom, tako da je moja žena postala tašta mome ocu, a moja pastorka, koja je bila kćer moje žene, postala je meni maćeha, a moj otac je postao meni zet. Moja maćeha, odnosno moja pastorka uskoro je rodila sina koji je meni dakle brat, ali ujedno i moj ujak , odnosno unuk moje žene, a ja sam postao deda moga brata. Kada je pak moja žena rodila sina, moja maćeha bila je baka svom bratu, jer je on sin moje žene. Budući da sam ja očuh mome sinu to je sin brata moga oca, a sin moje bake, jer je moja žena snaha svoje kćeri, a ja očuh svoje maćehe. Moj otac i moj sin su braća, a moja žena je moja baka, jer je snaha moje maćehe, a ja sam brat moga oca i ujedno sam sam sebi deda...." - Dosta, dosta ... poviče upravnik ludnice ... uhvati se obema rukama za glavu i pade u nesvest... Nakon ovog razgovora pacijenta puste iz ludnice kao zdravog i normalnog , a upravnika upite na lekarski pregled, jer je izgledalo kao da je poludeo ... budući da je stalno buncao " Ja sam sebi deda, a moj otac je moj unuk... I eto malo humora ... Neša_, aliluja and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Okacila sam njegovu opranu kosulju na susilo i onda sam sebe zagrlila praznim rukavima te kosulje, vezala ih iza svojih ledja i tako stajala pet minuta... Mislim da sam odreagovala normalno, jer mi nedostaje nenormalno. . АлександраВ, Isidora Đergović, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 Што би рекао Рамбо Амадеус: "Ја се осећам потпуно нормално, једино кад се откачим тотално." Луд сам, али нисам изгубио наду да ћу бити нормалан. Мало ли је? АлександраВ, Isidora Đergović, 3006 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 Волим кад неко за себе каже да је луд! То је први знак да се ради о колико-толико нормалној особи. Isidora Đergović, Драшко and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mladjen85 Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 On 7/22/2016 at 0:19, Isidora Đergović рече Ovde mogu da "lanem"... a da se niko ne naljuti ... u onom ćaskanju o ljubavi i muško-ženskim odnosima skroz sam pomrsila konce... više ništa ne razumem Ali me cela priča asocirala na jednu priču navodno iz ludnice (tako bar kažu... samo citiram)... i taman da vidimo ko je ovde lud ... U jednu državnu ludnicu doveden je pacijent koji je izgledao tako miran i spokojan, da ga je upravnik ludnice bez ikakvog straha upitao: - Znate li vi prijatelju gde se nalazite? - Znam. Ja sam u ludnici. - A zašto ste u ludnici? pitao dalje upravnik - To mi je prouzrokovao jedan tragičan slučaj koji ću da vam ispričam: "Moj otac je bio udovac, a ja sam bio momak. Jednog dana ja sam se oženio udovicom koja je imala već odraslu kćer. Nakon nekog vremena moj otac se zaljubio u kćer moje žene, i uskoro se oženio njom, tako da je moja žena postala tašta mome ocu, a moja pastorka, koja je bila kćer moje žene, postala je meni maćeha, a moj otac je postao meni zet. Moja maćeha, odnosno moja pastorka uskoro je rodila sina koji je meni dakle brat, ali ujedno i moj ujak , odnosno unuk moje žene, a ja sam postao deda moga brata. Kada je pak moja žena rodila sina, moja maćeha bila je baka svom bratu, jer je on sin moje žene. Budući da sam ja očuh mome sinu to je sin brata moga oca, a sin moje bake, jer je moja žena snaha svoje kćeri, a ja očuh svoje maćehe. Moj otac i moj sin su braća, a moja žena je moja baka, jer je snaha moje maćehe, a ja sam brat moga oca i ujedno sam sam sebi deda...." - Dosta, dosta ... poviče upravnik ludnice ... uhvati se obema rukama za glavu i pade u nesvest... Nakon ovog razgovora pacijenta puste iz ludnice kao zdravog i normalnog , a upravnika upite na lekarski pregled, jer je izgledalo kao da je poludeo ... budući da je stalno buncao " Ja sam sebi deda, a moj otac je moj unuk... I eto malo humora ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mladjen85 Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 HAHA ODAKLE SU OVI LUDACI,VALJDA OVO NIJE ISTINA. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука