Хришћанин012 Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 @@Никола Поповић, Неће. Познајем ја своје дете јако добро. Није ни мислила да иде. Она је по тим питањима још тврђа од мене. зашто онда дижеш прашину ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 зашто онда дижеш прашину ? A zasto ti trolujes? -Владимир- and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 зашто онда дижеш прашину ? Зато што мислим да се ово тиче многих, а не само мене и мог детета. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 зашто онда дижеш прашину ? А зашто је ти гураш под тепих? DYNABLASTER, Ђуро Станивук, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Авокадо, ајде да поштено причамо. Кад су неке "вруће" теме у питању типа НАТО, улазак у ЕУ, геј парада и томе слично зна се на чију страну нагиње званична политика и недији. Бар је тако било од пада Милошевића на овамо. Тако да, колико год неко некога разбије аргументима, ако то није у интересу ових који су на власти, ево рецимо конкретно у случају приче око НАТО-а, то ће да се заборави, једно вријеме се неће потезати прича и онда ће опет да крене прича око тога како је то добро. Није битно у овој причи што је мој став такав какав је и што ја то можда гледам из свог угла, већ једноставно у чињеници да не дозвољавају да се чује друга страна. Кад је ова тема у питању прича се своди на хулигане и геј параду и тако у круг, а на крају медији одраде своје. Колико је само прича покренуто на овој теми и јесмо ли ишта ново чули? А исписане су стотине странице. Ја сам убијеђен да 95% људи се ни не труди да прочита оно што пише друга страна и да погелда да ли у том писању има ишта занимљиво. Хришћанин012 је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 А зашто је ти гураш под тепих? Bravo! Хришћанин012 је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Добро људи, зар нисте чули за Карл Попер дебате (спонзориране од фондацију Сорос, бар код нас у Македонији)? http://hr.wikipedia.org/wiki/Debata И ми у наше време (пре око 10 година) смо правиле вакве дебате у оквиру наше гимназије, па чак је било и државне средношколске такмичења. И „нормално“ главне теме су били „Државна матура“, „Рамноправност жене на при добијање посао“, „Право на абортус“, „Права хомосексуалаца“ итд. теме који су увек актуелне, али и теме за које увек има довољно материјала за оба тима. Најинтересанто је било то што смо најчешќе дебатирале на исту тему, али једном као афирмативни тим и једном као негативни тим. Судије увек су судили према вештину говорништа, јаке аргументе итд. Моје мишљење је да сте од длаку направили ќилим пиротски . Avocado је реаговао/ла на ово 1 Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хришћанин012 Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Није лепо класификовати нешто "глупим" само ако се не слажемо са истим... А ТИ МИ ПРЕФОРМУЛИШИ РЕЧ , А ДА СМИСАО НЕ ИЗГУБИ РЕЧЕНИЦА. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хришћанин012 Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 A zasto ti trolujes? преведи на српски тролујеш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 А ТИ МИ ПРЕФОРМУЛИШИ РЕЧ , А ДА СМИСАО НЕ ИЗГУБИ РЕЧЕНИЦА. Е бе бато немо се нервираш...спусти слова... могао си да напишеш "бесмислено" или "фијока" nana and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 преведи на српски тролујеш џинизнордијскемитологијеујеш . DYNABLASTER and Хришћанин012 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 @А. Милојков Треба деци забранити да иду на такве ствари, поготово деци црквених родитеља. Нема ту никаквих рационалних аргумената и сл. Они утичу на децу нерационалним аргументима, обликују им свест на друге начине. Родитељи хришћани да забране деци да иду на такве дебате, јер су геј активисти лукави и покварени. Рилски and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Милојков имаш моју људску и свештеничку подршку. Ђуро Станивук, Рилски, Amour and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 џинизнордијскемитологијеујеш . E bas sam jutros gledo ovaj film davno nista gluplje nisam gledo Ignjatije, -Владимир-, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Зар ниси чуо? Ушмрче сперматозоид свог партнера у нос и онда кроз уво изађе беба. Izvor? još se smejem sjajno je . Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука