Гости Guest - . . .- Написано Новембар 23, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 До којег колена знате ваше породично стабло? Да ли се молите за оне који су одавно преминули? Ми смо се некада презивали Дамјановићи, па када је мој наврњдеда из Црне Горе (Племе Кучи), дошао у Метохију (звао се Цветко), после тога смо постали Цветковићи. kordun and ines је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Знам неких 16 колена... даље се истражује... п.с нисмо из Црне Горе... мислим да у мом окружењу нема нас много да нисмо из Зете „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 ja znam 5 generacija iza sebe,svi se prezivali kao ja,Vidnjevic,to nije isto prezime kao Vignjevic,ono je od Viganj,sto na staroslavenskom znaci kovacka vatra,a moje prezime ima korjen u staroslavenskom imenu Vidanj... sa mamine strane znam 4 generacije unatrag... ne molim se bas za te ljude,tesko se moliti za nekog koga nisi poznavao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 23, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Можеш да поменеш у молитви и све Твоје претке којима име не знаш а које Господ познаје. ines, Саша од Москве, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Знам 7 генерација иза себе, мало истражујем и скупљам свакакву документацију, доста тога има... Постоји један леп сајт за прављење стабла, само да га нађем па могу да окачим линк ако се администрација слаже... Биљана је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Znam gotvo 10 vekova unazad . Da, svakoga dana kratku moltivu za sve preminule od danasnjeg dana do Adama . Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Врло брзо губим сваки траг. То је нешто што ме разочарава, али не осуђујем никог. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Ја знам само моје (мушке) претке до мога прапрапрапрадеда, коме је први пут подигнут споменик у мој родни град. Увек их помињем у молитве, а све остале које не знам спадају у последњу категорију у диптиха: оци и праоци, знаени и незнаени. Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Oduvijek sam volio sve te stvari oko "porodičnog stabla" . Mislim da poznajem dovoljno , ali ne baš sve i previše , pa sam tako u stalnom istraživanju i to me veseli , svaki novi trag i svako novo ime . ines је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Вело танко, да прадеде само. И никако нисам успео наћи неки поуздан инфо одакле смо... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 znam da su mi preci sa majčine strane iz Peći,sa očeve strane većina bili vojnici,pradeda bio Solunac,poginuo,ne zna mu se grob..Ko zna ko su sve moji preci,nije mi toliko ni bitno,jedino što znam je da su mi praroditelji Adam i Eva. ines, Караконџула, Milan Nikolic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Da, da - u krvnom sam srodstvu sa svim pedigriranim, plavokrvim i vladalackim stablima i stabaocima. Биљана and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Ма, све сам нашао, али нећу да вас саблажњавам ипак сам ја реномирани српски националиста... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Да, знам, солидно у прошлости, знам и отприлике ко су били и чиме су се бавили или како су изгледали - за оне које могу. Када сам дошао до тога да знам само имена... ту сам стао... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 ja da se malo pohvalim,ako je tačna ona teorija da su Cvjetičanini potomci Nemanjića ja onda imam te genetike koliko oćeš,pošto su mi dosta rodbine ti Cvjetičanini...Pravi markirani nacionalista,u mojoj familiji nema ni jednog Joze ni Mehe.... Sa mamine strane su mi sto posto Hercegovci,a sa tatine strane predpostavljam isto,zbog imena sela... Evo i Milosavljević je Hercegovac,al neće da prizna Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука