Висибаба Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Када би власт пристала да донесе закон о забрани абортуса, било би нас више за 200 хиљада. Гарантовано. Овако ћемо и даље убијати нерођену децу и зато ћемо нестати са лица земље. Istochnik and Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Када би власт пристала да донесе закон о забрани абортуса, било би нас више за 200 хиљада. Гарантовано. Овако ћемо и даље убијати нерођену децу и зато ћемо нестати са лица земље. Svake godine se izvrsi 60 000 do 80 000 u Srbiji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Po mom misljenju abortus nije isto ko ubistvo nego jos veci zlocin zato sto se oduzima zivot prije rodjenja. Значи када неко, неког шутне у мошнице, да га лепо тужимо за геноцид? Ко зна колико је живота одузео пре рођења. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Значи када неко, неког шутне у мошнице, да га лепо тужимо за геноцид? Ко зна колико је живота одузео пре рођења. Kako to mozes uporediti? Koliko ja znam nije tesko saznati kad je zena trudna... Ti si tu nesto pobrkao brate. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Kako to mozes uporediti? Koliko ja znam nije tesko saznati kad je zena trudna... Ti si tu nesto pobrkao brate. Нисам ја ништа, само позамљујем твој начин размишљања. 1. Ни у твом ни у мом случају не постоји личност која је жртва убиства. 2. И у мом и твом случају постоји осуда за убиство на основу тога што би од тога настала личност. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 да ли славите свој рођендан или славите дан свог зачећа ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 А шта мислиш, зашто Црква слави Благовести? kordun and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 2 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Нисам ја ништа, само позамљујем твој начин размишљања. 1. Ни у твом ни у мом случају не постоји личност која је жртва убиства. 2. И у мом и твом случају постоји осуда за убиство на основу тога што би од тога настала личност. Nije tacno! Tvoj zakljucak je to da je zena koja je trudna isto sto i muskarac koji ima spermu.. Kao prvo, muskarac ne radja tako da bez zene ne moze nista i tu tvoj argument odma pada...Po tvojoj logici klinac sa 12 godina je vec ostao u drugom stanju! Iz ovoga sam zakljucio da se s tobom ne vrijedi raspravljati, nevjerovatno je sta ti sve koristis kao ozbiljni argument! kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Da, a kad smo bili robovi pod turcima ispada da smo imali bolji standard zivota, tada su se djeca radjala, a danas je nekako vaznije imati jedno vise auto. E tu nesto sigurno nije u redu sa drzavom. Koliko dece imaš? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Из књиге Епископа Давида, ТЕМЕ БИБЛИЈСКО-ХИМНОГРАФСКЕ ЕКОЛОГИЈЕ, БИО-ЕТИЧКЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ И ГЕНЕТСКЕ ХИРУРГИЈЕ СА ВИРТУЕЛНИМ ДИЗАЈНОМ "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 да ли славите свој рођендан или славите дан свог зачећа ? Ni jedno ni drugo. Slavim rodjenje Hrista... Slaviti svoj rodjendan je paganska tradicija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Abortus ne bi trebao biti dozvoljen nikada, nema veze kakav slucaj je u pitanju. Moja zena je imala abortus kod prve trudnoce. Bila je to zeljena trudnoca i radovali smo joj se, medjutim priroda je preuzela svoje i plod se nije razvijao kako treba u prvih par nedelja. Konkretno prestao je da raste i da se razvija. Doktor je trudnocu proglasio neuspesnom i odredio datum kiretaze. Razlog za tu odluku je bila cinjenica da je trudnoca nemoguca a da je jedini ishod spontani pobacaj ili mozda formiranje nekroticnog tkiva koje bi ugrozilo zivot moje supruge I onda citam postove nekih napaljenih klinaca koji bi da zabrane "pa nema veze kakav je slucaj u pitanju" Sram vas bre bilo. Trtljate tu o stvarima koje ni na televiziji niste videli a pravite se mnogo pametni. Samo idiot nije svestan kolki je idiot. Pametan covek zna da je glup.. Abortus je u Srbiji DOZVOLJEN. I tako ce ostati zauvek... A vi slobodno nastavite sa ovim promasenim argumentima... Necete bitno uticati na taj problem... IKADA. Mironosica and Млађони је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Да је "ембрион" Милосављевића био абортиран, не би се личност Милосављевића у следећој трудноћи појавила поново. Da je tvoj otac Milosavljeviću koristio kontracepciju, Opet taj spermatozoid ne bi mogao da dođe do jajne ćelije i da postane ličnost Milosavljević. Zabranimo i kontracepciju. Jer i ona predstavlja ubistvo!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 ja ne slavim svoj rođendan nikada,nisam samoživ i egoista,moj rođendan su slavili oni koji su mi se radovali,proslavljali su taj dan,ja ga ne slavim nana and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 ja bi i kontracepciju zabranio također,da je Milosavljević ubiven tom prilikom ko bi nam ovdje propovjedao LDP pravoslavlje Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука