Ђуро Станивук Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 @@Aquilius Cratus, Ретко када се сазна за трудноћу пре 3. недеље...можда грешим.. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Ретко када се сазна за трудноћу пре 3. недеље...можда грешим.. grešiš Lilika and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 grešiš колико сам омашио..? ЕДИТ: Хиљадити пост...везано за трудноћу...Боже здравља! nana and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 @@Ђуро Станивук, 2 nedelje si omašio čestitam na 1000 postu ! Лидија Миленковић and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 samo da se izjasnim nisam za zabranu abortusa p.s. za onog ko ne razume šta sam htela da kažem : ne podržavam abortus није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Moja cura nakon 9 godina jako lijepe veze je abortirala našu bebu i više nismo zajedno,bilo je to prije godinu i nešto,nije htjela bebu,mučila se sa fakultetom godinama,kad je završila jedva se zaposlila ali nije dobila stalni ugovor i beba joj ne treba,ja sam 2 mjeseca nagovaran da pristanem na abortus,dok nisam puko,došlo mi da ih sve popalim benzinom,nek je proklet onaj ko je dozvolio te stvari u društvu,šta drugo ja da kažem,beba ništa nije kriva,a ja ništa nisam mogao da napravim ni da sam poginuo ne bi vredilo,proklete ženske slobode Natasa., Jelena 76 and jelsal је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smirena Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Ne samo da treba zabraniti nego treba i kazniti. Na vreme razmisljati a ne neduzan zivot gasiti Jelena 76, Istochnik and kordun је реаговао/ла на ово 3 Ne cini drugome ono sto ne zelis sebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Енибади? Шта се добија забраном? Који су позитивни ефекти забране абортуса? Лапис Лазули and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Енибади? Шта се добија забраном? Који су позитивни ефекти забране абортуса? pa kako koji,više života,više dječice,ne rađaju se samo djeca isplanirana u kalendaru,nekad se dogodi kad se dogodi,treba u korjenu sprečiti pomisao da bi ubio djete a da ne rizikuješ robiju,ajmo onda sve da dozvolimo i ubijanje,čemu u zatvor da se ide ako pobijem komšije,kakva je to logika,Bog će da sudi,šta mi imamo da sudimo... mogu li ja kao hrišćanin da završim ginekologiju i da radimn taj posao,sutra kad mi dođe neko da abortira ja ću dobiti otkaz,jel tako ? šta je vama ljudi ИгорМ, Ненад Р., jelsal and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Енибади? Шта се добија забраном? Који су позитивни ефекти забране абортуса? Dobija se crno tržište, radiće se u tajnosti i verovatno najviše od strane nestručnih osoba, uz verovatno drastično povećanje smrtnosti žena koje se na to odluče, jer se neće raditi u bolničkim uslovima. A oni koji imaju malo dublji džep odradiće to već negde van zemlje... zuti car, Јефимија Крунић, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Dobija se crno tržište, radiće se u tajnosti i verovatno najviše od strane nestručnih osoba, uz verovatno drastično povećanje smrtnosti žena koje se na to odluče, jer se neće raditi u bolničkim uslovima. A oni koji imaju malo dublji džep odradiće to već negde van zemlje... pa šta ,ako neko u zločinu treba da crkne njegov je izbor,ko ga tjera,nevjerovatno,treba sve dozvoliti,treba dozvoliti ubijanje ljudi ali propisati humanije da se to radi,znači samo stručne osobe,ovako se ljudi ubijaju nestručno Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 По мени је грех урадити абортус. На такав начин се уништава живо биће пре рођења. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
utopija Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 +! Vezano za ovu temu je i eutanazija i smrtna presuda. U državnim (privatnim također) bolnicama netko ubija nerođenoga. Ljudi u određenim državnim institucijama pišu zakone, a među njima vjerojatno ima i kršćana kao i među onima, koji ubijaju. Jasno je, da se nerođeni može ubiti i izvan državnih bolnica (nezakonito). Tko želi učiniti zlodjelo pod svaku cijenu, nastojat će to učiniti i tražit će način. Ovako im je zakonom samo olakšano i postajemo sukrivci, ako podržavamo takve zločine. - Kada i kako čovjek dobija "ovlasti", da ubije drugog čovjeka i je li to pravedno prema Pravednom? - Je li netko smio ubiti Kajina? Žalosno je, kada svoju savjest zbog zlodjela opravdavamo unedogled. Ako je većina kršćana u nekoj državi, onda bi se to trebalo vidjeti i u ljudskim zakonima. No, svatko ima svoju savjest, ali ako je kršćanin, onda je dužan svoju savjest oblikovati po kršćanskom nauku i kako bi se svidjelo Dobrome. Za Dobrog se ne smijemo boriti zlim djelima. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 @@Aquilius Cratus, Ретко када се сазна за трудноћу пре 3. недеље...можда грешим.. Ne grešiš, u pravu si, mogu da potvrdim kao neko iz medicinske struke. Ђуро Станивук and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 pa šta ,ako neko u zločinu treba da crkne njegov je izbor,ko ga tjera,nevjerovatno,treba sve dozvoliti,treba dozvoliti ubijanje ljudi ali propisati humanije da se to radi,znači samo stručne osobe,ovako se ljudi ubijaju nestručno Nije samo sto ce doticna da umre prilikom loseg abortusa nego sto se zabranom abortusa uvecava broj kriminala za nekoliko redova velicine. Dakle da bi postojali ti ilegalni metodi za vrsenje abortusa mora se pojaviti citav jedan lanac kriminalaca koji inace nikako ne bi postojao. Bukvalno time se otvara jos stotine ako ne i hiljade radnih mesta na trzistu kriminala. Masa ljudi koji danas prodaju neku robu za 15 000 din ce reci eejjj pa sto da se mucim za crkavicu kad kao potrcko u abortus mafiji mogu da zaradim 50 000 mesecno i da vidis kako cu da zivim. U svakom smislu zabrana pravi samo visestruko vecu stetu. Mironosica and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука