Crveni Baron Написано Фебруар 8, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2013 Eno ti Hitlera u tekstu. Koga je Hitler ubio? Ne pitam koga su drugi ubili nego koga je Hitler ubio? I na osnovu cega zakljucujes da nije imao slobodnu volju? I da nije cinio nista drugo osim zla? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 8, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2013 @, Ništa ja tebe ne razumem. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 8, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2013 Нема слободну вољу, јер слободна воља је у директној вези са радом неурона. Значи не говорим о некоме ко је само непокретан, већ о некоме ко има дисфункцију мозга и не реагује на спољашње надражаје, нити показује икакав знак да се са њим може успоставити икаква комуникација, а још је јасније кад се његов мозак скенира на ЦТ скенеру па се јасно уоче оштећења дијела који управљају одлучивањем. Nisam znao da postoje skeneri za skeniranje slobodne volje. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 8, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2013 Da, postoje takvi ljudi,koji nisu sposobni da osete, pruže i prime ljubav.I to su opet ljudi koji imaju bolesti oštećenja mozga. Значи, другим речима створени за пакао. То ми је јако тешко да поверујем. Без обзира какав психопата и злочинац је у питању, ако може да воли себе , може и друге , наравно ако то жели. Crveni Baron and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 8, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2013 @, Ništa ja tebe ne razumem. Ti navodis Hitlera kao osobu koja nema slobodnu volju . Meni ovo nije jasno. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 8, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2013 @@-Владимир-, A zašto misliš da su stvoreni za pakao?A da li stvarno smatraš da budući da Bog zna kako su rođeni i da nisu imali izbora da će ih osuditi na pakao? Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 8, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2013 Ti navodis Hitlera kao osobu koja nema slobodnu volju . Meni ovo nije jasno. Nisam navela Hitlera kao osobu koja nema slobodnu volju, ajde pročitaj tačno šta sam napisala. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 8, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2013 Nisam znao da postoje skeneri za skeniranje slobodne volje. Јао , али добро морам се навићи да тролаш већ учестало. Слободна воља не може да се испољи ако ти је оштећен дио мозга који ти омогућава да одлучујеш. Дакле ако ти је рука повређена и не можеш да урадиш замах, то не значи да постоји некакав замах, већ га не можеш испољити. Дакле ако ти је оштећен мозак, у неком случају не ради се о томе да немаш слободне воље, већ немаш могућности да је испољиш. А то да ли је има или нема је нелогично размишљање, кад је слободна воља акт, то није нека жлијезда у мозгу коју имаш па ти узрокује извршење тог акта. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 8, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2013 Nisam znao da postoje skeneri za skeniranje slobodne volje. I dalje ne verujem da si toliko uskouman.I dalje smatram da se šališ... “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Фебруар 8, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2013 Pobogu čoveče, ovo se ne odnosi na sve ubice i kriminalce.Neko je naprosto izabrao da bude to.A, opet postoje ljudi koji se rode sa određenom disfunkcijom mozga, koji ne mogu da biraju, ta disfunkcija ih tera na zlo i oni to i rade, ne mogu drugačije. Dr Gerhard Rot nakon ispitivanja ubica, lopova i silovatelja otkrio da svi imaju čudnu crnu masu u centralnom delu najsloženijeg organa " Nisu gluposti,Takvi ljudi zaista postoje."Predodređeni" su da budu loši.Nauka već odavno poznaje taj "fenomen". " -Анастасија Очигледно је дошло до размимоилажења - шта ти наука................. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 8, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2013 Navedi mi primer jedfne takve osobe koja je cinila samo zlo. Eno ti Hitlera u tekstu. Odakle ti ideja da on nije bio sposoban da cini dobro? Odnosno da nije imao slobodnu volju i da bira izmedju dobra i zla? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 8, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2013 Dr Gerhard Rot nakon ispitivanja ubica, lopova i silovatelja otkrio da svi imaju čudnu crnu masu u centralnom delu najsloženijeg organa " Nisu gluposti,Takvi ljudi zaista postoje."Predodređeni" su da budu loši.Nauka već odavno poznaje taj "fenomen". " -Анастасија Очигледно је дошло до размимоилажења - шта ти наука................. A i tebe retko razumem šta hoćeš da kažeš, uvek si nekako nedorečen...Naslov teme je pretenciozan."Centar za zlo" je totalno glupa kovanica.Ali to su novine... “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 8, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2013 @@-Владимир-, A zašto misliš da su stvoreni za pakao?A da li stvarno smatraš da budući da Bog zna kako su rođeni i da nisu imali izbora da će ih osuditi na pakao? Зато што пакао није место , пакао је стање душе. И никога Бог не кажњава и осуђује на пакао, пакао је слободан избор. Може ли неко да ужива у заједници са неким другим ако га не воли. Љубав је основ свега. И да додам, могуће је да неко због проблема у мозгу изгуби кочнице и уради то што помисли, али по чему се он пред Богом разликује од оног ко целог живота жели то исто а не уради из страха од последица. Један ће бити у затвору а други можда уважени члан заједнице , али пред Богом су исто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 8, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2013 Odakle ti ideja da on nije bio sposoban da cini dobro? Odnosno da nije imao slobodnu volju i da bira izmedju dobra i zla? Uzimam ga kao mogući primer.Lepo sam ti napisala da to ne znam.Ne znam da li je on imao neku disfunkciju mozga niti mogu da tvrdim da što se njega tiče je ovaj članak tačan.Uzela sam ga kao dobar primer čoveka koji je činio veliko zlo, a mogao je biti u rangu ljudi sa oštećenjem mozga "predodređenih" za zlo. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 8, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2013 Зато што пакао није место , пакао је стање душе. И никога Бог не кажњава и осуђује на пакао, пакао је слободан избор. Може ли неко да ужива у заједници са неким другим ако га не воли. Љубав је основ свега. И да додам, могуће је да неко због проблема у мозгу изгуби кочнице и уради то што помисли, али по чему се он пред Богом разликује од оног ко целог живота жели то исто а не уради из страха од последица. Један ће бити у затвору а други можда уважени члан заједнице , али пред Богом су исто. Da li ti možeš da shvatiš da postoje ljudi kojima je mozak oštećen i da oni ne mogu da imaju izbor?Ne mogu da biraju.Ako ne možeš, ja tu zaista ništa ne mogu.Tokom dana postaviću ovde neke dokaze u prilog tome.Ovako se sve svodi na uzaludno ubeđivanje.A ja da se ubeđujem neću. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука