Jump to content

Шта је зло?

Препоручена порука

A štaš ti tamo? :D

Тражим овакве распусне, пијане спонзоруше да одем код њих у стан...невероватно колико у таквом стању дају лове за трешење тепиха.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Тражим овакве распусне, пијане спонзоруше да одем код њих у стан...невероватно колико у таквом стању дају лове за трешење тепиха.

Nemam reči 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

Evo Zvonko, rekoh ja 0102_laugh

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Meni je ovo nekako asocijacija na zlo.Pijane žene i Karleuša su mala maca, bar im se pol zna.A, ovaj ni sam ne zna šta je.

1773-boki-13.jpg

• Волим 1
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Nemam reči 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

Evo Zvonko, rekoh ja 0102_laugh

Смешно, јел? Ако,ако...али да знаш да само са таквима никада нема шансе да човек залута...пошто ионако не знају куд иду.

Подели на овим сајтовима

Чудно...после свега тога сам сањао Фројда који је кад смо се сусрели у сну, видевши ме, напрасно извршио самоубиство.

Лаку ноћ! :)

Подели на овим сајтовима

Смешно, јел? Ако,ако...али да знаш да само са таквима никада нема шансе да човек залута...пошто ионако не знају куд иду.

Jel vidiš Zvonko, ništa ne pitam, al on nastavlja 0102_laugh

Pa Kaneeeee uozbilji seeee 0102_laugh Znači, imam sreću, nemam tepihe, a i bez pića ne znam kud idem, baš lepo 0102_laugh

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Kane se samo šali :D

Па наравно да се шалим, драга...шала је мој вентил и помаже ми да се осећам "слободно као птица"...тако да ми овај мој кавез, што ми га је жена купила, изгледа сада много пространији. ;)

Подели на овим сајтовима

Жена ти купила, ал` сам си уш`о...

Мудро речено.

Шалим се,браћо и сестре...лаку ноћ и праштајте...никако да се научим да поштујем "кућни ред" овог фоума...обавезно лупам ко дилеја после 22.00 увече . Поздрав!

Подели на овим сајтовима

Па наравно да се шалим, драга...шала је мој вентил и помаже ми да се осећам "слободно као птица"...тако да ми овај мој кавез, што ми га је жена купила, изгледа сада много пространији. ;)

Pa što nisi sam birao kavez?Nego pustio ženu da ti bira?Naravno da će da izabere što tesniji kavez da ti bude bliže :D

Nego , proširi to i kupi novi nameštaj da ključni elementi budu veći, udobniji i slobodniji dance67890

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...