Jump to content

Равна Гора -дебата о серији на РТС-у

Оцени ову тему

Препоручена порука

Цијеним да си аутентични српски херој? Препоручујем тему. Уживај.

Далеко од тога нажалост, што питаш? Уживам са све дружином Коче, Пеке и осталих. Важно је да је мени одговорено а партизан "помилован". После се питате шта, како и зашто.

CICA20DRAZA1.gif

Подели на овим сајтовима

• Одговори 648
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Једно питање: Да ли си ти Србин? Ако ти смета псовање издајника усташких онда лепо у кола спакуј се и има једна геноцидна држава у комшилуку, путуј игумане

A ти си сада овде ревизор, па шаљеш људе коекуде!? 

Што, па видиш да човек не може да смисли идеологију "силоватеља и отимача" брадатих па реко можда хоће да пакује куфере:-).

CICA20DRAZA1.gif

Подели на овим сајтовима

Чујем уједначену песму зрикаваца од 07:04  не може их надјачати људски гласови и лавеж пса, блејање оваца, чак ни звук аероплана, зрикање не престаје ни онда када крене музичка подлога на 13:01...на 13: 27 камера је високо изнад кровова...и овде када би све требало да утихне сем музичке подлоге, овце и даље блеје високо на небу. :D  Одгледаћу касније целу епизоду, сморио ме почетак.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

U seriji su odlično urađene maske za vodeće političare koji su se do sada pojavili. Generali Simović i Mirković su sjajno urađeni. Maček i kralj Petar isto.. Zaista je postignuta frapantna sličnost. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

U seriji su odlično urađene maske za vodeće političare koji su se do sada pojavili. Generali Simović i Mirković su sjajno urađeni. Maček i kralj Petar isto.. Zaista je postignuta frapantna sličnost. 

Бригадни ђенерал Боривоје Мирковић (Лазар Ристовски)

kul-laza.jpg GeneralMirkovic.jpg

Подели на овим сајтовима

Армијски ђенерал Душан Симовић (Петре Арсовски)

ArsovskiPetreProfile.jpg dusansimovic_zpse0a8c97d.jpg

Подели на овим сајтовима

Краљ Петар II Карађорђевић (Ђорђе Живадиновић)

kul-djordje-zivadinovic_620x0.jpg Petar_II_karadjordjevic.jpg

Подели на овим сајтовима

др Влатко Мачек (Ирфан Менсур)

s135.jpg tv3.jpg

Подели на овим сајтовима

Армијски ђенерал Богољуб Илић (Бранко Јеринић)

Branko2r.JPG Bogoljub_Ili%C4%87.jpg

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Obe epizode su mi super, serija je snimljena svetski , uradjena je kvalitetno, od radnje u seriji, do muzike sve je super,tu i tamo neke sitnice poput onog kraljevog budjenja na jedvite jade, čuo sam da to nije tako bilo,ali to su samo sitnice, nadam se da će serija  ispuniti svoj zadatak iako nije nikakav dokument vec samo serija

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...