Jump to content

Равна Гора -дебата о серији на РТС-у

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја стварно нисам пророк,да знам за твоју муку,што личну што породичну...

Ја критикујем на основу онога што прочитам на форуму.

Није ни мени све потоман у животу,и ја знам да се истресем на форуму,а последње, што би то неком ставио на душу...

Можда је мој проблем што сам очекивао да ће после 68 година најзад направити нешто где ће приказати истину а онда у тој нади доживим овакво једно разочарење. Мада сам читао већ неке критике на рачун тог серијала но сам ипак себе убеђивао да то можда није баш тако...како год, видећемо дуге серије.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 648
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Ljudi, da li mozete da odbrojite do 10? Rekla bih tesko.

Neko se trudio tri godine da skupi i ukalupi , a vi op na prvu loptu.

Polako malo!

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Можда је мој проблем што сам очекивао да ће после 68 година најзад направити нешто где ће приказати истину а онда у тој нади доживим овакво једно разочарење.

izgleda

ovo je igrani program , a ne dokumentarni program

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

То је заиста проблем. А ствар је лењости. људима је лакше да погледају филм него да прочитају књигу о којој филм говори.

А филм никад не може бити књига.

pa brate, sto cemo im mi? (pisem preko telefona pa zato latinica) i mene moj otac izludjuje kada gleda recimo ,,naucne" emisije na b92 koje se jako cesto dotaknu hriscanstva i ruse njegov koren, a kada ja krenem da preporucujem knjige nece nista da procita, kao to mu je sumnjivo.. sta da se radi, tv je danas postao ,,provereni i pouzdan" izvor..

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Леба вам има ли овде Србаља из четничких породица?

Та нисте ваља сви партизани?

Ima.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Можда је мој проблем што сам очекивао да ће после 68 година најзад направити нешто где ће приказати истину а онда у тој нади доживим овакво једно разочарење. Мада сам читао већ неке критике на рачун тог серијала но сам ипак себе убеђивао да то можда није баш тако...како год, видећемо дуге серије.

Истину,али по твојој мери,није него...

Ниси само ти имао деду да ти прича,а вала ниси једини који је и читао књиге о рату...

Као друго , нисмо сви истих политичких и националних схватања ни сад ни у оно време,а вероватно ни убудуће...

Ако је циљ серије да нађе неку спону,да се Срби више не деле на ове и оне, да није све било црно или бело,а мислим да серија иде у том правцу,онда ће то бити ок...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

A na osnovu cega si to ocekivao? Ko vodi drzavu ili komunjare sa ordenima ili sinovi komunjara,skojevci (koji jos postoje?!) protestvuju zbog serije,nismo se mi otarasili komunisticke zaostavstine.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

A na osnovu cega si to ocekivao? Ko vodi drzavu ili komunjare sa ordenima ili sinovi komunjara,skojevci (koji jos postoje?!) protestvuju zbog serije,nismo se mi otarasili komunisticke zaostavstine.

На основу наде Милоше. Само на основу наде.

Подели на овим сајтовима

Истину,али по твојој мери,није него...

Ниси само ти имао деду да ти прича,а вала ниси једини који је и читао књиге о рату...

Као друго , нисмо сви истих политичких и националних схватања ни сад ни у оно време,а вероватно ни убудуће...

Ако је циљ серије да нађе неку спону,да се Срби више не деле на ове и оне, да није све било црно или бело,а мислим да серија иде у том правцу,онда ће то бити ок...

Не знам ко је био твој деда и за кога је ратовао.

Не знам ни што си овако надрндан на мене вазда.

Знам само једну ствар партизанске деде су се бориле против Цркве.

Мој ју је деда бранио, мој отац је бранио, ја сам је бранио и браним.

Партизанске деде су биле против нашега краља, мој деда је био монархиста, мој отац је био монархиста ја сам монархиста.

То је моја дакле основна идеологија= Црква + Краљ.

Данас немамо краља али хвала Богу још увек имамо Цркву којој ваљда и ти припадаш.

А шта је по теби спона?

Да ли је спона да се по истини и даље настави пљувати?

То није спона.

Подели на овим сајтовима

ако сам и због чега поносан на своје претке, то је зато што међу њима није било ниједног јединог партизана, ни у једној од 4 фамилије из којих вучем порекло.

У чему је ту понос , и шта су то партизани радили у 2св рату, јели малу децу ?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ima.

ако сам и због чега поносан на своје претке, то је зато што међу њима није било ниједног јединог партизана, ни у једној од 4 фамилије из којих вучем порекло.

Ni partizani nisu losi. Komunisti su oni koji ne valjaju, a obicni vojnici su se borili i ginuli kao srbi koji se bore za slobodu. Komunisti su to iskoristili za revoluciju i borbu za vlast. A partizani kao partizani su se borili kao i cetnici protiv nemaca, ustasa, italijana ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

У чему је ту понос , и шта су то партизани радили у 2св рату, јели малу децу ?

Да, убијали су малу децу. Клали свештенике СПЦ. Рушили светиње по рату. итд.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...