Nikolajj Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Farba narod lazima DYNABLASTER and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Зато што користи гугл преводилац. Gordana ., DYNABLASTER and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 зато што има нешто против гугл преводиоца..... Gordana ., Nikolajj and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 сва је мрзовољна и неактивна Gordana . and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Јер бежи од препада и изненађења Јелина and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Палачинкољубац! Бан! Драшко, Gordana ., JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 @@Драшко, Није на време пријавио ко му је ћаћа . @, Неће да фрљи цуцлу. . JESSY, Gordana ., Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Zato što mi se može! :bleh: A osobito da se banuje mocart, zbog što nas provocira da na duhovit način projektujemo svoje misli na ovoj temi! Драгана Милошевић, Драшко and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 zato što misli da mu se može ! :aplauz: није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Бан, јер прави флеке...и то жуте... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Зато што бије. http://www.youtube.com/watch?v=ymKh36HUlUM Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Zato što pije Милан Ракић and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Јер је пегава... Gordana . and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 црно-бела слика verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 pijani mrmot Биљана and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука