Oglo Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 a ne bih ja,nego je takva igra. Ok, autobahn http://youtu.be/68C-r9kSLNE Gordana ., Andre Williams and nana је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 koje bre bube? Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Liči mi na tetku Sofiju...uh...ban nana је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 ban ban zato što je član "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Mislila sam da je neka žena opaka :.mislise. ...kad ono ....ban ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 opet je mislila a mi verovali da je to prevazišla BAN! ANE Oglo and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 ne bih ja kod njega ništa mijenjao Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 On 24. 11. 2013. at 12:01, w.a.mozart рече koje bre bube? w.a.mozart, Oglo and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 auuuuuuuuuu... MOŠA! verum est in beer, Oglo and Andre Williams је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 ијаооо! Бан! Andre Williams and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 aoooooooooo...ban ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 zato što hoće da nas napusti... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Zato što mi se više svidjao stari nik..BAN! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Зато што има 100 година, а банује. Жедни је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 On 25. 11. 2013. at 22:30, verum est in beer рече Зато што има 100 година, а банује. Ja? Samo 20 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука