Ignjatije Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Зато што му је аватар намргођен.( @Odahviing, ) Gordana . је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Evo i ja da napišem nešto, MIlana zato što je grammar nazi. Др Хуа кад год каже "кад гот"! Odahviing, Gordana ., Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Много голем, ич не воли дијету ) Gordana ., Јадранка-Дервента and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Zato što nosi Slobino prezime Биљана, Gordana ., Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 15, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 @, Чим видим Мињу Суботу, то је мени за бан.. Милан Б, Candy Butcher and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Због тога што се презива к`о бивши Први министар! Иначе, ова тема пледира да "прешиша" бројање и каладонт. Тачно! Где су млади, ту је и шала.. )))))) Gordana ., Биљана, Никола Поповић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Ban za teologe iz munZe Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 зато што се прави блесав Драгана Милошевић and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Sve bi vas ja pobanovao sto se javljate ovde, kad vec kukate da imate zasta... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 ПРЕШАО ЈЕ НА МРАЧНУ СТРАНУ! Никола Поповић, Ђуро Станивук, Gordana . and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Како се сад не јави ни један од Милосављевићевих "противника" да предложи његов бан... Списак би био подугачак... ))))))))) Млађони and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Pa ne javljaju se zato sto su banovani... Ђуро Станивук, Милан Ракић and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Ovaj da se banuje zato što smatra da je Wars bolji ot Treka. Gordana ., Милан Ракић and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 зато што му и сам ник каже - Оби - ван..... Милан Ракић, Плутон and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Бан због урокљивог погледа.. Nektarija and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука