Jump to content

Да ли је грех волети лако наоружање?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли је грех бити љубитељ тог оружја?  

42 члановâ је гласало

1. 1. Да ли је грех бити љубитељ тог оружја?

• Није грех
    • Јесте хрех

Препоручена порука

FN Five-seveN USG

330px-FN-FiveSeven_USG.jpg

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Kad voliš lako streljačko oružje,to ti se računa kao lakši greh,a kad voliš teže naoružanje,e to ti je već teži greh :)

On 13. 11. 2013. at 22:43, Dragi рече

Volem mačeve, hladno oružje, jer ove podrazumevaju i određenu veštinu koja često zahteva filozofiju, kulturu i duhovnost. Vatreno oružje mi je nekako.. nisko. Pali i opali, to je sve. Sad da li je greh..? Metak svakako uništava, gađao u živi ili mrtvi cilj.

Bogami i za vatreno oružje ti treba veština kao i za hladno oružje.Onaj ko ne ume da rukuje sa pištoljem maši i na dva metra.Za automatske puške da ne pričam.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Ja imam snajper, evo ga :D

20useg1.jpg

9vdssj.jpg

72bngl.jpg

zv388h.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ne ubija, ubijas ribu sam pre nego je pojedes, a to za ranjavanje je besmislena floskula, rana od tanke udice zaraste u roku od odma, cak nije za porediti ni sa pirsingom, pa ni sa mindjusom.

Iako postoje i o-ruk pecarosi seljaberi koji melezu daju kontru ko da je ajkula, e onda se tu vec desava ranjavanje.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да је грех волети било коју ствар а ту спада и наоружање, овакво или онакво.

Љубав према материјалном укључује и ситнице овакве врсте.

Ако је то било питање, ако није, онда би требало другачије да се постави. Рецимо: "Да ли се ложите на оружје?"

УБР, ја сам као мали увек тражио да спавам са васпитачицама, некако ми је то било много лепше него меде и митраљези.

Подели на овим сајтовима

On 14. 11. 2013. at 8:36, R.Žiskar рече

УБР, ја сам као мали увек тражио да спавам са васпитачицама, некако ми је то било много лепше него меде и митраљези.

:))  :))  :))  :))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

On 14. 11. 2013. at 8:36, R.Žiskar рече

Ја мислим да је грех волети било коју ствар а ту спада и наоружање, овакво или онакво.

Љубав према материјалном укључује и ситнице овакве врсте.

Ако је то било питање, ако није, онда би требало другачије да се постави. Рецимо: "Да ли се ложите на оружје?"

zaУБР, ја сам као мали увек тражио да спавам са васпитачицама, некако ми је то било много лепше него меде и митраљези. 

Kako to misliš ljubav prema materijalnom? 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2013. at 22:15, Kalinik рече

Samo lako naoružanje ? Ma obožavam sve, kao dete u rukama sam imao bombe, pištolje, puške, čak i zolje, odrastao sam u ratno vreme i bilo je normalno da smo na takvom području imali kao znatiželjni klinci pristup svemu tome kako sa našom vojskom tako i sa UN, tj konkretno sećam se američki kontigent često su nam pokazivali naoružanje, dok od Rusa ništa uglavnom su nam delili čokolade i bombone :D dok...su se deca u svetu igrala normalno ...mi puškama i bombama sada mi je to neverovatno i kad ovo pišem, ali ljubav prema naoružanju je ostala, doduše danas samo ratni avioni :D

ja sam brate čak išao u minsko polje da raskopavam mine i kradem eksploziv i detonatore da bi imao čime za Božić pucati :)

jednom prilikom sam nabavio vojni suzavac,kanister o 5kg,koji pravi oblak dijametra 500 metara,sva sreća pa nisam provalio kako se to aktivira,inače bi bilo veselo ....Krao sam i protutenkovske mine zbog trotila,one plastične od 4 kg eksploziva,krampom sam ih razbijao,to nema ni na filmovima,jako teško se lome,jer je trotil armiran nekim platnenim mrežicama...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...