JESSY Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Dobro ti veče, Džes! i vama takodje.....da li ste isprobali test emocionalne inteligencije.....https://www.pouke.org/forum/topic/30946-%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0/ Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 mislim da nisam ... sad ću Mилена КШ and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 draga Saveta šta mislite o događajima na forumu ? Mилена КШ and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Vaš rezultat je: 140 Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje. Mилена КШ, Драгана Милошевић, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 draga Saveta šta mislite o događajima na forumu ? sve najbolje, života mi! molimoli Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Vaš rezultat je: 140 Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje. uh Saveta,sestro,al ga razvali :bendoff: w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Vaš rezultat je: 140 тако сам и мислила.... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 popunila sam sve suprotno od onoga kako je stvarno... ne znam da l to ima neke veze sa rezultatom kordun, Столе, feeble and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=698242640209760&set=a.208705522496810.57165.208704085830287&type=1&theater Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 popunila sam sve suprotno od onoga kako je stvarno. godine su u pitanju....vidim na fotografiji da si stvarno ostarila....ali nema veze... w.a.mozart and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 godine su u pitanju....vidim na fotografiji da si stvarno ostarila....ali nema veze... ne slusaj Jessy,Saveta,bitno je da si mlada u dusi w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Jel hoće neko da mi objasni čemu služi ova tema w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Draga Saveta kako se treba ponašati prema onim ljudima koji samo žele da te iskoriste za postizanje nekog cilja,a kad ga budu ostvarili nestaće bez hvala i oprosti ? Nalazim se u velikom isušenju. Boli me nepravda.Ne podnosim laž i koristoljubivost,a sa druge strane sam svesna da moram da budem mudrija i iznad te situacije. Stvar je jako kompleksna.Svi smo je doživeli ili je doživljavamo.Ja znam da ti dobro znaš šta je koji Svetitelj i kada govorio,pa te zato molim da budeš moj posrednik ka nalaženju odgovora za konkretan problem. Unapred hvala. P.s.Poruku šalje Larino mezimče w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Jel hoće neko da mi objasni čemu služi ova tema Da se blage i dobre duše podvizavaju ... svako po svojoj meri JESSY, Саша од Москве, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Draga Saveta kako se treba ponašati prema onim ljudima koji samo žele da te iskoriste za postizanje nekog cilja,a kad ga budu ostvarili nestaće bez hvala i oprosti ? Nalazim se u velikom isušenju. Boli me nepravda.Ne podnosim laž i koristoljubivost,a sa druge strane sam svesna da moram da budem mudrija i iznad te situacije. Stvar je jako kompleksna.Svi smo je doživeli ili je doživljavamo.Ja znam da ti dobro znaš šta je koji Svetitelj i kada govorio,pa te zato molim da budeš moj posrednik ka nalaženju odgovora za konkretan problem. Unapred hvala. P.s.Poruku šalje Larino mezimče Draga Larice, svi smo bar nekad bili u opisanoj situaciji. Imaš više opcija - možeš odbrusiti i osetiti se lakše a možeš i trpeti i pomagati, moleći se da Bog pogleda osobu o kojoj pričaš. Ako baš hoćeš da budeš mudra kao zmija i bezazlena kao golub, ne preostaje ti ništa drugo nego da kopiraš mog parohijskog sveštenika koga je jedan brat koji inače stalno traži pare od drugih startovao ispred hrama i tražio mu 12000 din. a otac mu rekao - Evo, sad ću da ti donesem al da me čekaš ovde, ispred hrama.... i otišo u vodice gde je proveo 4-5 sati a onda lepo kući. Mилена КШ, Драгана Милошевић and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука