Срђан Ранђеловић Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Драга Савета, зашто се неки људи не бањају, а возе се градским превозом? Anette, Gordana . and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Draga Saveta, kako da živim među hrišćanima? Nekada sam i sam pripadao toj skupini, da bih nakon što sam uvideo koliko ima tu licemerja, laži, lopovluka, ... svega onoga što nije Isus, vratio se pradedovskoj jevrejskoj veri. Ako sam ranije i sam hrišćaninom, mogao da živim tako i tako sa ostalim hrišćanima, sada sam zaista progonjen. Na sreću samo verbalno i psihički. Kako da se postavim? Protiv većine ne mogu, a opet ne želim ni da pljujem po onome gde sam do juče bio. Praotac svih ljudi Avram, bio ti u pomoći draga Saveta. Pozdrav, Lambadice Vladice... Drži svoj um u adu i ne očajavaj! Nije valjda došlo dotle da oni tebe svedoče duhovnost progonitelja, revnitelja i sociopata a ti na to kao jedinu reakciju imaš ogorčenost i teskobu... moj predlog je (i sam ovo praktikujem kad god imam smirenja i snagu volje) je da ne shvataš sve to previše ozbiljno, što se manje obazireš na takve gafove više ćeš svedočiti Hrista... teraj svoju priču, ne dozvoli da te uvlače u vrzino kolo. Ako ovako radiš - nećeš biti daleko od carstva. Nemoj se toliko baviti njima pa će oni da se bave tobom : ) Saveta Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Драга Савета, зашто се неки људи не бањају, а возе се градским превозом? Srdjo zlopogledjo, dragi moj, da sam otac Ivan verovatno bih ti odgovorio- jer su tako u mogućnosti- I zaista, slobodna volja je čudo, ideš unaokolo neobanjan (neokupan, prim. prev.) i niko ti ništa ne može jer to je tvoje ustavno pravo. Ja se u ovakvim situacijama trudim da se setim reči velikog starca Zosime koji i nije baš brat blizanac ovog našeg Zosime sa foruma a dotičan u knjizi F.M.Dostojevskog kaže - Mnogim ljudima koji su još uvek neiskusni u ljubavi često smeta nečije lice ili pojava da bi dotičnu osobu voleli. U ovom slučaju, lice možemo zameniti miomirisima koji se po busu šire nezadrživo i spontano... ukratko - razoružavaju! : ) Osim toga, nikad nisi načisto ko je u Srbiji jurodiv Hrista radi a ko je jurodiv računa za vodu radi... tako da- samo opušteno, ide zima. tvoja Savetica - salvetica 8086.gif Срђан Ранђеловић, Биљана, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 1324_womens Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Ja za sada ništa ne bih pitao, samo pozdravljam dragu Savetu w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Драга Савета, Шта мислиш о ситуацијама када ствари мораш да решаваш преко везе, тј. оно кад не иде ни по бабу ни по стричевима, већ по линији са Мањаче ил Дурмитора, а то неминовно иде преко и против других. w.a.mozart and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Део са слаткишима послати у небиће под хитно е, па , драга Савета, у томе и јесте највећи проблем.... да ли посни слаткиши мање гоје......? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Драга Савета, Ја све мислим, мислим и на крају - морам да питам. Како га не беше стра'? Како кога? Па тог Гагарина. w.a.mozart and nana је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Драга Савета, Шта мислиш о ситуацијама када ствари мораш да решаваш преко везе, тј. оно кад не иде ни по бабу ни по стричевима, већ по линији са Мањаче ил Дурмитора, а то неминовно иде преко и против других. Dragi Milane B, mislim da tu treba biti mudar kao zmija i bezazlen kao golub. Očajna vremena traže očajne mere pa se lepo prekrstiš i buć! pravac vladajuća koalicija ili nešto slično sleki је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 е, па , драга Савета, у томе и јесте највећи проблем.... да ли посни слаткиши мање гоје......? posni manje goje ali samo u slučaju da su osvećeni i ako im je pročitana ph-molitva za razrešenje kiselosti jer inače šećer ima ph vrednost 2 a odmah nakon osvećenja, taj isti šećer i dalje ima istu ph vrednost ali priznaćeš da je skroz cool grickati osvećene slatkiše : ) Драгана Милошевић, sleki, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Драга Савета, Ја све мислим, мислим и на крају - морам да питам. Како га не беше стра'? Како кога? Па тог Гагарина. Dragi djale, toj si je njegovo, Gagarinsko znanje (akcenat na NJE) antics and nana је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Драга Савета, шта да радим и како да се "носим" са чињеницом да нас зраче путем ХААРП-а, да нас "прскају" са неба неким прашцима и још много што шта... И шта да радим, пошто ме снимо "Гајгл сити вукај нар" пре неки дан у мунуЗе? Јел` довољна алу-фолија, те ракија и бели лукац како неки кажу, ил` треба још нешто? Срђан Ранђеловић and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Драга Савета, шта да радим и како да се "носим" са чињеницом да нас зраче путем ХААРП-а, да нас "прскају" са неба неким прашцима и још много што шта... И шта да радим, пошто ме снимо "Гајгл сити вукај нар" пре неки дан у мунуЗе? Јел` довољна алу-фолија, те ракија и бели лукац како неки кажу, ил` треба још нешто? Dragi lorde Flešhart, ako ti kažem da možeš da se nosiš sa tom činjenicom bojim se da ću biti pogrešno shvaćen. Rešenje je jednostavno, uzmeš malo semenja i odeš u nejveću vrlet na neku od naših planina gde ni google earth ne mož da te nadje. Nabaviš sebi par ovaca ili koza - zavisno od toga šta preferiraš i otvoriš mini-pravoslavnu mlekaru u kojoj praviš osvećen sir... možeš blizu Požege kod onog oca Amvrosija što je pripitomio vuka (moj predlog). Rakija i beli lukac se podrazumevaju u svakoj varijanti a nije loše da se u trenucima krize povremeno pokrivaš biciklom jer onda dobijaš efekat Faradejevog kaveza koji štiti od HAARPA... ali ne širi dalje o ovome. tvoja Saveta, haarpoterpica 1324_womens Саша од Москве, Срђан Ранђеловић, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Inače, kažem danas ženi - otvorio sam temu gde sam draga saveta a ljudi me pitaju za savet.... a ona uzviknu- TI IH SAVETUJEŠ?!!! Arsenija, Agaton Vuzman, Sanja Т. and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Inače, kažem danas ženi - otvorio sam temu gde sam draga saveta a ljudi me pitaju za savet.... a ona uzviknu- TI IH SAVETUJEŠ?!!! драга Савета...она не зна каквог саветника има поред себе.....и како је срећна жена..... да јој да прочита тему, да види колико је људима потребна твоја помоћ..... Драшко and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука