Панарет Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 evo teksta koji pomenuh https://www.pouke.org/forum/blog/23/entry-376-%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D0%B3%D1%83-%D1%83-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%83/ Александар је ово јако лепо објаснио. Међутим, остаје одређена (не мала) натегнутост у покушајима да се разјасни "старозаветни Бог"... Наложити да се убијају неке "категорије" грешника је некако несместиво у било какав контекст, ако говоримо о Светој Тројици...Увек би требало разликовати духове...Ја бих исто и најрадије заобишао Стари завет. Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Pa jeste al to je nemoguće - ja sam se šalio da ga zaobilazim. Potrebna je izvesna duhovna zrelost kojom se može svariti ceo stari zavet i to je to Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Драга Савета, помози. Гдје је моја фотографија, ту је испод браззерс ( у ком), а ја нећу тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Draga Saveta,šta raditi ljudima koji uzmu vaš kompjuter,loguju se na sajt pouke .org i kače slike životinja koje se ljube ? Da li ih treba mučiti i kako ? Šta misliš o tome ? Da li da kaznim ili da pomilujem ? Živci su mi dosta slabi,napeta sam kao struna. Moram da nadjem ventil.Draga moja Saveta,koji je tvoj recept za otklanjanje umora i nervoze,da ne kažem besa,ali može se i tako nazvati,što da ne ?Šta misliš o meditaciji ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Драга Савета, помози. Гдје је моја фотографија, ту је испод браззерс ( у ком), а ја нећу тако. ajde samo polako... ovo brazzers mi je jasno ali ostalo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Draga Saveta,šta raditi ljudima koji uzmu vaš kompjuter,loguju se na sajt pouke .org i kače slike životinja koje se ljube ? Da li ih treba mučiti i kako ? Šta misliš o tome ? Da li da kaznim ili da pomilujem ? Živci su mi dosta slabi,napeta sam kao struna. Moram da nadjem ventil.Draga moja Saveta,koji je tvoj recept za otklanjanje umora i nervoze,da ne kažem besa,ali može se i tako nazvati,što da ne ?Šta misliš o meditaciji ? E, te ljude treba kazniti tako što ćemo ih ubaciti u raspravu kreacionista i evolucionista i ostaviti ih na vetrometini. Što se umora i nervozr tiče - probaj spavanje - em relaksira em te prečicom vodi u zaborav. Meditacija je ok, imaš i Isusovu molitvu kod pravoslavaca tj. tihovanje Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 E, te ljude treba kazniti tako što ćemo ih ubaciti u raspravu kreacionista i evolucionista i ostaviti ih na vetrometini. Što se umora i nervozr tiče - probaj spavanje - em relaksira em te prečicom vodi u zaborav. Meditacija je ok, imaš i Isusovu molitvu kod pravoslavaca tj. tihovanje Saveta,ako ti tako kažeš,ali opet,ne mogu na tako okrutan način da kaznim one koje volim....Ja bih im oprostila i ovaj put . To su moja deca,nisu oni navikli na takve rasprave.Ne bi mogli da se izbore sa tom količinom neznanja,i ja se bojim da bi izgubili mnogo više nego što bi možda i mogli da dobiju. Ipak mi hrišćani treba da pokažemo kako izgleda oprostaj i smirenje.Neću im ništa. Ne brinite,neću vam ništa . Tvoj savet Saveta je bio na mestu,ali ja sam slaba na one koje volim,tako da ne mogu da im uradim to,ne mogu. A što se tiče Isusove molitve,zaista,zaista vam kažem to je kao jutro obasjano suncem,ispunjeno svežinom u potpunom miru kao da skakuće u nama. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Da imam diplome o završenom Savetinom univerzitetu - sad bih ti dala 2 1324_womens Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Nego da ja pitam vas nešto - razmišljam o kupovini aparata za espreso a ovaj mi se čini najpovoljnijim. Imate li iskustva u ovoj sferi? ž https://www.dolce-gusto.ca/EN/machines/Piccolo/Pages/Piccolo.aspx Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Nije loš, samo patrone nisu jefitne. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Draga & mila moja, kako da editujem odgovor na forumu, pošto dok sam na poslu kuckam sa androida? Primijetio sam da mi se dešava da ponavljam neke riječi više puta a to mi zasmeta. Primijetio sam da mi se dešava da ponavljam neke riječi više puta a to mi zasmeta. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Primetila sam da najcesce gresim kad se trudim da budem Hriscanka. Mislis li da prvo treba da se trudim da budem covek? Meni ta misao dosla skoro u tintaru. S'a ti kazes? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Primetila sam da najcesce gresim kad se trudim da budem Hriscanka. Mislis li da prvo treba da se trudim da budem covek? Meni ta misao dosla skoro u tintaru. S'a ti kazes? apsolutno... onda ćeš nakon nekog vremena shvatiti da su ta 2 isto i da su ti ovo - hrišćanin- zamutili razni -duhovni autoriteti - hrišćanin je čovek sa Hristom Саша од Москве and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Nije loš, samo patrone nisu jefitne. 16 komada oko 550-600 čini mi se Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Draga & mila moja, kako da editujem odgovor na forumu, pošto dok sam na poslu kuckam sa androida? Primijetio sam da mi se dešava da ponavljam neke riječi više puta a to mi zasmeta. Primijetio sam da mi se dešava da ponavljam neke riječi više puta a to mi zasmeta. imaš ograničeno vreme za editovanje, ako me razumeš - use it wisely Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука