Драгана Милошевић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Salvetice place mi se debelo, a znas da ne smem. Kako sad? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Ništa, zarozaj se i pevaj 1324_womens Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Mnogi otvorili slične teme pa je Saveta dobila konkurenciju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Драга Савета, шта је, по твом мишљењу, стварни узрок недавних поплава у нашој земљи? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Конкуренција је здрава и то је здраво јер то треба да ти буде један пострек више да се потрудиш да дајеш још боље савете , драга Савета. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Draga Saveta,koji je Vaš stav o homoseksualizmu ? Unapred hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 @@Arsenija, Шта је то хомосексуалИЗАМ? Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Kako se najbrze (a najbezbolnije) otarasiti strasti i gordosti? P.S. Nista necu ciniti povodom pomenutih fenomena dok mi ne odgovoris. w.a.mozart, Панарет and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Драга Савета, шта је, по твом мишљењу, стварни узрок недавних поплава у нашој земљи? E, ako to kažem moraću da te ubijem : ) Voleo bih da citiram Dostojevskog pa da kažem kako smo svi krivi... ali... Панарет је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Draga Saveta,koji je Vaš stav o homoseksualizmu ? Unapred hvala. Moj stav je nebitan - bitan je stav Svetske zdravstvene organizacije LOL a oni kažu nešto tipa -ako si gej i to ti je ok - to nije bolest a ako si gej i nije ti udobno u svojoj koži onda je to bolest . Pitam se da li ovo važi i za bronhitis - ako ga imaš i ok ti je onda u stvari nemaš bronhitisv tačnije, da li bolest zavisi od subjektivnog doživljaja. A sad ozbiljno, nemam ništa protiv gejeva, homoseksualaca, pedera, furundžija ili kako god hoćete.. čak mislim da mogu biti članovi Tela, kao i mi i da je to krst koji nose. Naravno, sve zavisi od toga kuda ga nose... ako me razumete 1324_womens Панарет је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Kako se najbrze (a najbezbolnije) otarasiti strasti i gordosti? P.S. Nista necu ciniti povodom pomenutih fenomena dok mi ne odgovoris. LOL Kad saznaš, javi mi... ovo i mene zanima. Danima me muči jedna strast koja izvire iz gordosti, potpuno sam svesna iste i ne preduzimam ono što treba jer sam paralisana... tako da ) Џуманџи and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Arsenija, Шта је то хомосексуалИЗАМ? Znači,ne mogu da verujem !!!! Pusti Savetu da mi odgovori...ko čovek. P.s. w.a.mozart and Панарет је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 @@Arsenija, Шта је то хомосексуалИЗАМ? koji termin je po tebi crkveno-korektan? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 ako me razumete 1324_womens ....razumem,al* ko sam ja da im sudim... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 koji termin je po tebi crkveno-korektan? Braća i sestre. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука