Jump to content

Pravoslavna draga Saveta... :)

Препоручена порука

Salvetice place mi se debelo, a znas da ne smem. Kako sad?

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Драга Савета,

шта је, по твом мишљењу, стварни узрок недавних поплава у нашој земљи?

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Конкуренција је здрава и то је здраво јер то треба да ти буде један пострек више да се потрудиш да дајеш још боље савете , драга Савета.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Драга Савета,

шта је, по твом мишљењу, стварни узрок недавних поплава у нашој земљи?

E, ako to kažem moraću da te ubijem : )

Voleo bih da citiram Dostojevskog pa da kažem kako smo svi krivi... ali...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Draga Saveta,koji je Vaš stav o homoseksualizmu ?

Unapred hvala.

Moj stav je nebitan - bitan je stav Svetske zdravstvene organizacije LOL a oni kažu nešto tipa -ako si gej i to ti je ok - to nije bolest a ako si gej i nije ti udobno u svojoj koži onda je to bolest . Pitam se da li ovo važi i za bronhitis - ako ga imaš i ok ti je onda u stvari nemaš bronhitisv tačnije, da li bolest zavisi od subjektivnog doživljaja.

A sad ozbiljno, nemam ništa protiv gejeva, homoseksualaca, pedera, furundžija ili kako god hoćete.. čak mislim da mogu biti  članovi Tela, kao i mi i da je to krst koji nose. Naravno, sve zavisi od toga kuda ga nose... ako me razumete 1324_womens 1324_womens 1324_womens

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Kako se najbrze (a najbezbolnije) otarasiti strasti i gordosti?  :)))

P.S. Nista necu ciniti povodom pomenutih fenomena dok mi ne odgovoris.  0703_read

:D

LOL

Kad saznaš, javi mi... ovo i mene zanima. Danima me muči jedna strast koja izvire iz gordosti, potpuno sam svesna iste i ne preduzimam ono što treba jer sam paralisana... tako da :)):)) :))

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...