Аурор Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 А шта друго од ње очекивати... него мене занима шта ће ови "наши" из власти да ураде Što šta će da urade, da neće možda da je streljaju zbog izdaje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Не разумијем те људе (Бисерко, Кандић и њима сличне) које се понашају као мрзитељи свог народа. Да ли их неким каналима плаћа Америка и њени савезници, јесу ли из мјешовитих бракова, или шта друго је у питању. Треба им забранити појављивање на било којој ТВ у Србији, такође не писати о њима у новинама, значи скроз их минимизовати. Највише их пропагира Б92. Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 него мене занима шта ће ови "наши" из власти да ураде Претпостављам да ће да финансирају њен одлазак и трошкове око суђења. На рачун пореских обвезника Србије. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душан Силни Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Са Хрватском не сме да има разговора све док нам не врате нашу земљу. Рођен намргођен! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Не разумијем те људе (Бисерко, Кандић и њима сличне) које се понашају као мрзитељи свог народа. Да ли их неким каналима плаћа Америка и њени савезници, јесу ли из мјешовитих бракова, или шта друго је у питању. Треба им забранити појављивање на било којој ТВ у Србији, такође не писати о њима у новинама, значи скроз их минимизовати. Највише их пропагира Б92. Ne možeš ih zabraniti, isti slučaj imaju i hrvati,samo kod njih onaj njihov brani srbe jače nego Stevan Sinđelić na Čegru,njihova uloga je da uznemiruju javnost i za to su sigurno odlično plaćeni i to iz inostranstva/inozemstva,to ti je subverzivna politička aktivnost jednaka kao i skin hedsi,nacionalni stroj i ostalo,samo što su ovi drugačije sorte,cilj im je jednak,zaplaši,razočaraj,ispiraj mozak,skreći pažnju sa krupnih stvari na sebe i ostalo,nisam ja to proučavao,ja ih samo tako doživljavam kao običan građanin,ali su me inspirisali jer i ja sada osnivam nevladinu organizaciju,a financiraće me kinezi,bar se ja nadam... dakleN osnivam svoju Non-Governmental Organization (NGO) Institut za reinkarnaciju i paranenormalnu rekonekciju DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Sonja Biserko neko joj kuca na vrata: kuc kuc.. Sonja:ko je? Istina ovde. Biserko: Uh kakav ste vi fašista pa ja sam istina. Драган Јашић and Баба је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Zaista neće ništa pametno da uradi samo će sebi da našteti a ne Srbiji. Na takve primitvce ne treba obraćati pažnju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Да нам је да им је сваки сведок и сваки експерт такав, наплатили бисмо одштету и за цепање Југославије! И главни градски трг у Загребу би се преименовао у Трг Душана Силног Само напред, Рвати, ено вам и Кандићке и оних Жена у црном, има ту да се пробере! Мени је ова вест пријатна, ал стварно. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука