коЖељ њацИ Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Соња Бисерко, председница Хелсиншког одбора за људска права у Србији, биће сведок Хрватске у тужби за геноцид против Србије пред Међународним судом правде у Хагу, сазнаје “Блиц”. Како наводи наш извор, Бисерко је један од три сведока које је до сада пријавио хрватски правни тим. Она је у изјави за “Блиц” није желела ни да потврди ни да демантује наша сазнања.- Не могу да причам о томе - било је све што је у телефонском разговору рекла председница Хелсиншког одбора.Из Загреба су јуче стигле информације да је Хрватска ојачала тим који ће је заступати пред Међународним судом правде у Хагу, а у њему се осим домаћих налазе и инострани правни стручњаци. Међу њима су реномирани британски адвокати специјализовани за међународно право Џејмс Крофорд и Филип Сендс, а најновији члан тима је Кир Стармер, досадашњи главни тужилац за Енглеску и Велс.Како су објавили хрватски медији, Хрватску заступају и професорка међународног права на Правном факултету у Ријеци Весна Црнић-Гротић, помоћница министра спољних послова Андреја Метелко-Згомбић, начелница у Министарству правосуђа Јана Шперо и професор међународног права на Правном факултету у Загребу Даворин Лапаш.Идеја о ојачавању тима који ће Србију заступати пред Међународним судом правде од пре неколико дана постоји и у Немањиној 11, али су у Влади Србије уверени да већ сад имају стручњаке који могу одлично да заступају наше интересе у Хагу. Наш саговорник из Владе каже да је међу њима и Вилијам Шабас, који је “један од најбољих адвоката на свету за геноциде”.- Нема разлога да нас плаши појачавање хрватског тима по тужби за геноцид. Ми већ сада имамо боље правнике - наводи наш саговорник из Владе.Шабас је професор међународног права на Универзитету Мидлсекс у Лондону и Универзитету у Лајдену, предаје и на Националном универзитету Ирске, а директор је Ирског центра за људска права. Био је део трочлане Комисије за истину и помирење за Сијера Леоне.На челу српског правног тима је Саша Обрадовић, који је већ дуго заступа Србију пред Међународним судом правде - најпре у процесу оцене легалности једностраног проглашења независности Косова, а потом и у подношење контратужбе Србије против Хрватске за геноцид извршен од 1991. до 1995. године.У тиму су још Владимир Цветковић, Игор Олујић, Душан Игњатовић и Светислав Рабреновић. Извор: Блиц Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 пролупала је потпуно... Пг је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 http://forum.crveneberetke.com/viewtopic.php?f=7&t=1484 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Lici na Bokija 13. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 ufffff....pokvari mi jutro Zeljko ,Nisi joj bar sliku trebao okaciti,ja kad je vidim odma me ubije krv u oci Тања1, feeble, Pontifex Emeritus and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 А наши се спремају да повуку тужбу...ако Хрватска повуче, а то ће бити мало сутра. Mrkić: Spremni smo na povlačenje tužbi, ali Hrvatska mora da povuče prvi potez kordun and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Najcrnje je sto je Putin odlikovao Mesica prije par godina u ime zasluga Hrvatskog naroda u borbi protiv fasizma,to je vrh apsurda... Sad ce jos na kraju ispasti da cemo Hrvatima ratnu odstetu placati ,nama je ni Svabe nisu platile nikada,al kako stoje stvari sa pravdom u svijetu mi Hrvatima hocemo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 ufffff....pokvari mi jutro Zeljko ,Nisi joj bar sliku trebao okaciti,ja kad je vidim odma me ubije krv u oci Бате дај макар један лајк за то тако ти десе...тастатура да ти се позлати... kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 А шта друго од ње очекивати... него мене занима шта ће ови "наши" из власти да ураде DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko123 Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Питање у целој несрећи које видим јел боље она ил да је Наташа сведок Кроата Латина . . . . . http://glasistine.ml Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 ahhahahaha "nasi", dobro si to rekao Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Kako bi ih proterao ja iz zemlje i nju i Kandicku zenu koja je prisustvovala kosovskoj skupstini u trenutku kad je proglasena nezavisnost. Ali avaj umesto toga oni dobijaju pare iz budzeta,njih cuva nasa policija koju gradjani placaju....bas sam neuk. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 А шта друго од ње очекивати... него мене занима шта ће ови "наши" из власти да ураде Да се извине... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Наша власт која , није наша треба јој подхитно одузети право на држављанство и протерати је из Србије ! Само што немају м.да ни Николић а ни Вучић да то ураде ! Хех неће нас примити у ЕУ после тог чина ! Јака ствар ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Zaboravio si i sve politicare... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука