Jump to content

Соња Бисерко сведок Хрватске против Србије

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Не разумијем те људе (Бисерко, Кандић и њима сличне) које се понашају као мрзитељи свог народа. Да ли их неким каналима плаћа Америка и њени савезници, јесу ли из мјешовитих бракова, или шта друго је у питању. Треба им забранити појављивање на било којој ТВ у Србији, такође не писати о њима у новинама, значи скроз их минимизовати. Највише их пропагира Б92.

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

него мене занима шта ће ови "наши" из власти да ураде

Претпостављам да ће да финансирају њен одлазак и трошкове око суђења. На рачун пореских обвезника Србије.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Не разумијем те људе (Бисерко, Кандић и њима сличне) које се понашају као мрзитељи свог народа. Да ли их неким каналима плаћа Америка и њени савезници, јесу ли из мјешовитих бракова, или шта друго је у питању. Треба им забранити појављивање на било којој ТВ у Србији, такође не писати о њима у новинама, значи скроз их минимизовати. Највише их пропагира Б92.

Ne možeš ih zabraniti, isti slučaj imaju i hrvati,samo kod njih onaj njihov brani srbe jače nego Stevan Sinđelić na Čegru,njihova uloga je da uznemiruju javnost i za to su sigurno odlično plaćeni i to iz inostranstva/inozemstva,to ti je subverzivna politička aktivnost jednaka kao i skin hedsi,nacionalni stroj i ostalo,samo što su ovi drugačije sorte,cilj im je jednak,zaplaši,razočaraj,ispiraj mozak,skreći pažnju sa krupnih stvari na sebe i ostalo,nisam ja to proučavao,ja ih samo tako doživljavam kao običan građanin,ali su me inspirisali jer i ja sada osnivam nevladinu organizaciju,a financiraće me kinezi,bar se ja nadam...

dakleN osnivam svoju Non-Governmental Organization (NGO) Institut za reinkarnaciju i paranenormalnu rekonekciju

y980.png

Подели на овим сајтовима

Sonja Biserko neko joj kuca na vrata: kuc kuc..

Sonja:ko je?

Istina ovde.

Biserko: Uh kakav ste vi fašista pa ja sam istina.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Да нам је да им је сваки сведок и сваки експерт такав, наплатили бисмо одштету и за цепање Југославије! И главни градски трг у Загребу би се преименовао у Трг Душана Силног :)

Само напред, Рвати, ено вам и Кандићке и оних Жена у црном, има ту да се пробере!

Мени је ова вест пријатна, ал стварно.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...