Jump to content

Да ли перете веш недељом?

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Teolozi opredelite se vec jednom.

Na brzinu nadjoh ovaj odgovor  http://www.svetosavlje.org/pastir/index.php?did=1&qa=2004, a ima ih jos mnooogo slicnih.  Potpuno suprotne odgovore dobijamo, mi neuki, od vas skolovanih. Jos kad uzmemo u obzir ono cemu su nas ucili stari,pitamo se ko je lud, a ko zbunjen. I molim, bez nadmenosti i podsmevanja, jer nam upravo VI dajetne kontradiktorne informacije.

За нетачне одговоре, оде глава. Фик и готово!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 415
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Bog je rekao da se nedeljom ne radi,ko sam ja da mu se suprotstavim?Nikad ga nisam ni prala ni peglala a vi kako hoćete.Debilna tema za dalje raspravljanje.The end.

Тема уопште није дебилна него је реална. То што ти не переш и не пеглаш веш то је већ нека друга ствар.  

Подели на овим сајтовима

Bog je rekao da se nedeljom ne radi,ko sam ja da mu se suprotstavim?Nikad ga nisam ni prala ni peglala a vi kako hoćete.Debilna tema za dalje raspravljanje.The end.

Где је Бог рекао да се недељом не ради?

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Teolozi opredelite se vec jednom.

Na brzinu nadjoh ovaj odgovor  http://www.svetosavlje.org/pastir/index.php?did=1&qa=2004, a ima ih jos mnooogo slicnih.  Potpuno suprotne odgovore dobijamo, mi neuki, od vas skolovanih. Jos kad uzmemo u obzir ono cemu su nas ucili stari,pitamo se ko je lud, a ko zbunjen. I molim, bez nadmenosti i podsmevanja, jer nam upravo VI dajetne kontradiktorne informacije.

Који "ми"? Не постоји "ми". Постоји одређен број "ја", и свако одговара за своје речи. А у Цркви рецепта нема.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Без зле намере, само ми је мало смешно, јер буквално схваћено испаде да говориш како ниси ни прала ни пеглала веш Богу. 

Подели на овим сајтовима

Ако укључим веш-машину у суботу пре поноћи, а програм се заврши после поноћи, да ли морам да чекам поноћ недељу на понедељак да бих га простро?

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Само нешто за крај пре него што тема постане лудница да кажем:

Тема је на разбибриги.

Ето чисто да имате у виду.

Подели на овим сајтовима

I da imate u vidu da vam kucni poslovi, pranje i peglanje ne donose zaradu. :bleh:

E sad kako vam nalozi savest, :bendoff:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Тема је на разбибриги.

MA KAKVA RAZBIBRIGA ?!

Ako moze masina da se pokvari kad radi nedeljom, mogu i ja. ( Radim svake nedelje) HM ! :bleh:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

MA KAKVA RAZBIBRIGA ?!

Ako mozeasina da se pokvari kad radi nedeljom, mogu i ja. ( Radim svake nedelje) HM !

A gde bi ti u koj pdf?

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

A gde bi ti u koj pdf?

Gago, salila sam se. Na poslu sam, pa brzinski kucam za vreme pauze. Dopunila sam post, jer sam ga nehotice poslala posle prve recenice . Izvinite :*

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...