Manolis Написано Новембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Teolozi opredelite se vec jednom. Na brzinu nadjoh ovaj odgovor http://www.svetosavlje.org/pastir/index.php?did=1&qa=2004, a ima ih jos mnooogo slicnih. Potpuno suprotne odgovore dobijamo, mi neuki, od vas skolovanih. Jos kad uzmemo u obzir ono cemu su nas ucili stari,pitamo se ko je lud, a ko zbunjen. I molim, bez nadmenosti i podsmevanja, jer nam upravo VI dajetne kontradiktorne informacije. За нетачне одговоре, оде глава. Фик и готово! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Bog je rekao da se nedeljom ne radi,ko sam ja da mu se suprotstavim?Nikad ga nisam ni prala ni peglala a vi kako hoćete.Debilna tema za dalje raspravljanje.The end. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Bog je rekao da se nedeljom ne radi,ko sam ja da mu se suprotstavim?Nikad ga nisam ni prala ni peglala a vi kako hoćete.Debilna tema za dalje raspravljanje.The end. Тема уопште није дебилна него је реална. То што ти не переш и не пеглаш веш то је већ нека друга ствар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Bog je rekao da se nedeljom ne radi,ko sam ja da mu se suprotstavim?Nikad ga nisam ni prala ni peglala a vi kako hoćete.Debilna tema za dalje raspravljanje.The end. Где је Бог рекао да се недељом не ради? orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Debilna tema za dalje raspravljanje. Sreca pa Bog nije zabranio etiketiranje nedeljom. Anette, Justin Waters, verum est in beer and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Teolozi opredelite se vec jednom. Na brzinu nadjoh ovaj odgovor http://www.svetosavlje.org/pastir/index.php?did=1&qa=2004, a ima ih jos mnooogo slicnih. Potpuno suprotne odgovore dobijamo, mi neuki, od vas skolovanih. Jos kad uzmemo u obzir ono cemu su nas ucili stari,pitamo se ko je lud, a ko zbunjen. I molim, bez nadmenosti i podsmevanja, jer nam upravo VI dajetne kontradiktorne informacije. Који "ми"? Не постоји "ми". Постоји одређен број "ја", и свако одговара за своје речи. А у Цркви рецепта нема. "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Bog je rekao da se nedeljom ne radi,ko sam ja da mu se suprotstavim?Nikad ga nisam ni prala ni peglala a vi kako hoćete.Debilna tema za dalje raspravljanje.The end. Без зле намере, само ми је мало смешно, јер буквално схваћено испаде да говориш како ниси ни прала ни пеглала веш Богу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Ако укључим веш-машину у суботу пре поноћи, а програм се заврши после поноћи, да ли морам да чекам поноћ недељу на понедељак да бих га простро? "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Само нешто за крај пре него што тема постане лудница да кажем: Тема је на разбибриги. Ето чисто да имате у виду. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Тема је на разбибриги. Тео сам да је турим на Зону сумрака али ајде нек иде живот Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 I da imate u vidu da vam kucni poslovi, pranje i peglanje ne donose zaradu. :bleh: E sad kako vam nalozi savest, :bendoff: Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Тема је на разбибриги. MA KAKVA RAZBIBRIGA ?! Ako moze masina da se pokvari kad radi nedeljom, mogu i ja. ( Radim svake nedelje) HM ! :bleh: Баба је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Занимљив текст http://www.doiserbia.nb.rs/img/doi/0350-0861/2013/0350-08611301161I.pdf orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 MA KAKVA RAZBIBRIGA ?! Ako mozeasina da se pokvari kad radi nedeljom, mogu i ja. ( Radim svake nedelje) HM ! A gde bi ti u koj pdf? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 A gde bi ti u koj pdf? Gago, salila sam se. Na poslu sam, pa brzinski kucam za vreme pauze. Dopunila sam post, jer sam ga nehotice poslala posle prve recenice . Izvinite :* Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука