Djapa Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 3 минута, Natasa. рече Statistike ti ne idu u prilog, to stoji. Mogu ja sad da ti ovde nešto romantizujem o "pravoj", ali oboje znamo da je to bullshit. Da je izgubio na vrednosti-jeste. Vredi li pokušati? Vredi, što da ne. Velika je verovatnoća da će da propadne, ali možda ipak uspe i bude nešto smisleno. Svakako doprinosi odrastanju, ako imaš volje da radiš na sebi i odnosu. velika je odgovornost da napravis dete koje ce da raste u propaloj porodici, grizla bi me savest zbog toga, niko vise nece da stavi vezu/brak ispred karijere, posla, zezanja, izlaska itd.. i sta je onda fora ozenis se i zivis isto ili bi da zivis isto a ne mozes pa se krijes ili varas a jos uvek si u braku i neces da se razvedes ali zato imas i zenu i devojku npr. .ma daj . ludilo mozgaa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 Koliko imas godina Djapo? Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 @Војвода7 Ал пробај човече само једном да схватиш контекст у коме се говори пре него спустиш палац доле. Нисам рекао ништа против традиције као такве, напротив, потребна је и лепа. Говорио сам против карикирања традиције. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 3 минута, Јелена011 рече Koliko imas godina Djapo? 89' sam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 1 минут, Djapa рече velika je odgovornost da napravis dete koje ce da raste u propaloj porodici, grizla bi me savest zbog toga Pa sad...ne mora da bude toliko crno. Bitno da su ljudi normalni, da nema nasilja i da se ne prepucavaju preko dece. Viđala sam decu razvedenih roditelja koji naprave jaku porodicu jer su naučili na tuđim greškama. Ako vama uspe super, ako ne-dešava se. Neće biti skroz bezbolno po decu, ali može da ispadne sve kako treba. Nemoj da te strah toliko kontroliše, brak je rizik, samoća je zona komfora. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 2 минута, Djapa рече 89' sam Pa dobro, nije rano, ali ima i vremena. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 @Војвода7 Нема везе, само ти лупај палац доле Војвода7 and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 7 минута, Вилер Текс рече @Војвода7 Ал пробај човече само једном да схватиш контекст у коме се говори пре него спустиш палац доле. Нисам рекао ништа против традиције као такве, напротив, потребна је и лепа. Говорио сам против карикирања традиције. Da...on je baš sposoban da vidi van kalupa . Preambiciozan si . Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 27 минута, Djapa рече 89' sam Pa i nisi mlad toliko Sad cu kao tetka, u tvojim godinama sam uveliko imala dete i Bogu hvala u mom okruzenju ni tad ni sad nije bilo takvih kukaca kao sto si ti. Aj da si rekao da imas 23,24 pa da kazes. Promeni okruzenje, mnogo ti je to crno nesto. Bice da si ti u odnosu na feministkinje otisao u drugu krajnost al ne cinis se toliko srecnim da bi tu i ostao. Ja znam puno brakova, mnogi prolaze kroz teske krize, al vala toliko vatacine, prevara, foliranja kako ga opisa videh samo na filmu. Ne sam skolovala. Moji prijatelji se obicno posvadjaju oko kredita, imanja nemanja, oko problema sa decom, velikih obaveza i teskih zivotnih problema. Nemaju kad ljudi da se vataju i varaju. I na krqju i koncu svede se na nedostatak dogovora i mnogo podrazumevanja. Goku and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 10 минута, Јелена011 рече Pa i nisi mlad toliko Sad cu kao tetka, u tvojim godinama sam uveliko imala dete i Bogu hvala u mom okruzenju ni tad ni sad nije bilo takvih kukaca kao sto si ti. Aj da si rekao da imas 23,24 pa da kazes. Promeni okruzenje, mnogo ti je to crno nesto. Bice da si ti u odnosu na feministkinje otisao u drugu krajnost al ne cinis se toliko srecnim da bi tu i ostao. Ja znam puno brakova, mnogi prolaze kroz teske krize, al vala toliko vatacine, prevara, foliranja kako ga opisa videh samo na filmu. Ne sam skolovala. Moji prijatelji se obicno posvadjaju oko kredita, imanja nemanja, oko problema sa decom, velikih obaveza i teskih zivotnih problema. Nemaju kad ljudi da se vataju i varaju. I na krqju i koncu svede se na nedostatak dogovora i mnogo podrazumevanja. Gde ti zivis u diznilendu bas me cudi kako tako malo znas a imas vise godina od mene ....to je blagoslov, zavidim ti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 Управо сада, Djapa рече Gde ti zivis u diznilendu bas me cudi kako tako malo znas a imas vise godina od mene ....to je blagoslov, zavidim ti Zavisi od okruženja. Ni moje nije toliko crno, ali verujem da ima svega. Nisi klinac, ne ide ti statistika u prilog, ali vredi rizikovati . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 17 минута, Јелена011 рече Nemaju kad ljudi da se vataju i varaju Jes' nemaju Phoebe је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 Pre ce biti da se kreces u drasticno drugacijem drustvu od onog koji propovedas tj mislis da zelis. Kako to da niko koga ja poznajem nije naleteo na takve a pkznajem jako veliki broj ljudi? A samo vi razocarani u zivot, zene, odnose i slicno nalecete na takve primere. Jeste, men je u zivotu diznilend. Moj muz mornar popaj a ja oliva Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 20 минута, Јелена011 рече Pre ce biti da se kreces u drasticno drugacijem drustvu od onog koji propovedas tj mislis da zelis. Kako to da niko koga ja poznajem nije naleteo na takve a pkznajem jako veliki broj ljudi? A samo vi razocarani u zivot, zene, odnose i slicno nalecete na takve primere. Jeste, men je u zivotu diznilend. Moj muz mornar popaj a ja oliva zasto mislis da sam razocaran u zivot i zene, naprotiv ..ne znamo se ja i ti da bi pricali a i nismo na istoj frekf. a i kasno je ..laku noc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 7 часа, Вилер Текс рече Ово је најслађе. Ja im nedam to da rade. Znaci, nema da se jedu palacinke dok pečem. Samo smeju da gledaju i deca i žena. Nekad kažu da su jako gladni pa krenu da im suze oci ...kao ne mogu da izdrže. Onda im dam jednu tanku da podele ali bez Lino lade. Јелена011, Smaragdni kamičak and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука