Jump to content

Да ли перете веш недељом?

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

пре 13 минута, Paradoksologija рече

Jeste, svako kome nije prvi prioritet u životu 'domaći kolači' to iskazuje iz feminističkih pobuda. I moj muž je feministkinja, ne voli kolače. :D

Dabome, ne živi se da bi se žderalo nego se jede da bi se živelo. Mogu da jedem jedno jelo nekoliko dana, ne izvoljevam, ali  ispunjavam kaprice jer situacija zahteva

Slažem se da i muško treba obavezno da nauči da kuva, ali mi nekako bezveze da kuva žumanca na pari i mućka šlag

Oko toga smo se zapetljali

Подели на овим сајтовима

• Одговори 415
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Phoebe рече

Dabome, ne živi se da bi se žderalo

Jeres!!!

• Хахаха 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

jer usta njegova govore od suviška srca :D

(meni na um pada metal bend, tebi parfem :smeh1:)

:D

A znaš li koliko si puta napisala "moj muž" u poslednjih nekoliko postova ? :D

I to je iz srca. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Broken рече

Pa jeste :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Broken рече

Msm, vidi. Ovo je on kao mali i sad nedavno nakon osvajanja nekog tamo turnira u fudbalu.

I kako da ga ne volim? :)

402114_120780844709034_1154897070_n.jpg

10678686_10202475815245331_8193474918537106284_n.jpg

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Рапсоди рече

Молим без лажне скромности...ма знам бре да спремам  најслађе и најукусније колаче :D ко вам крив што не знате или нећете да знате....:smeh1:

Ti i skromnost ste na suprotnim stranama :smeh1:.

Znači, tvoji traktati kako si superiorna su postali urnebesni :smeh1:.

Šta god da neka napiše da ume ili ne ume ili je baš briga-evo tebe kako si ti majstor u tome. Niko ne sprema kolače kao Rapsa...a to što neko ne voli slatko ili jednostavno čokoladica mu dovoljna, to nema veze :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

Ја кликнуо да видим ко пере веш недељом, оно сви причају о колачима  :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Ti i skromnost ste na suprotnim stranama :smeh1:.

Znači, tvoji traktati kako si superiorna su postali urnebesni :smeh1:.

Šta god da neka napiše sa ume ili ne ume ili je baš briga-evo tebe kako si ti majstor u tome. Niko ne sprema kolače kao Rapsa...a to što neko ne voli slatko ili jednostavno čokoladica mu dovoljna, to nema veze :smeh1:.

Rapsa jedina poznaje Šekspira i družiće se s njim u Eshatonu... a kad je upozna sa mladićem kome je posvetio one posebno erotski nabijene sonete, biće žurka girl_smiley

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Paradoksologija рече

Jeste, svako kome nije prvi prioritet u životu 'domaći kolači' to iskazuje iz feminističkih pobuda. I moj muž je feministkinja, ne voli kolače. :D

Ni moj ne jede slatko nikad. 

Meni domaći nisu zanimljivi jer sam ih se valjda najela kao dete, '90ih, kad je Milka bila pojam. I uvek mi je bila draga ta kupovna čokolada koju dobiješ na poklon, jer ih nije bilo. Toblerone ni dan danas ne kupujem, to je nešto što ti donese "tetka iz Njemačke" :smeh1:. Ako mi zafali slatko-ima sladoleda i čokoladica i ne vidim tu neku posebnost da bude domaći. A nije da ih nisam jela, samo me baš briga da ih pravim. Ni babe više ne prave, kažu deca neće da jedu, pa se vuku.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

Ја кликнуо да видим ко пере веш недељом, оно сви причају о колачима  :stadaradim:

Eh da je sreće... pričaju o tome KAKO NE PRAVE KOLAČE!!!!

Kud ide ovaj svet?!?!

A i ti bre brate operi svoj veš, našao si po forumu da tražiš ko će nedeljom da ti ga opere...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Ni moj ne jede slatko nikad. 

Meni domaći nisu zanimljivi jer sam ih se valjda najela kao dete, '90ih, kad je Milka bila pojam. I uvek mi je bila draga ta kupovna čokolada koju dobiješ na poklon, jer ih nije bilo. Toblerone ni dan danas ne kupujem, to je nešto što ti donese "tetka iz Njemačke" :smeh1:. Ako mi zafali slatko-ima sladoleda i čokoladica i ne vidim tu neku posebnost da bude domaći. A nije da ih nisam jela, samo me baš briga da ih pravim. Ni babe više ne prave, kažu deca neće da jedu, pa se vuku.

Moja svekrva jadna pravi, voli. Ali samo ona voli, i deca i unuci manje-više izignorišu :(

A svekar i ja samo pivo, kakvi kolači posle prazničnog ručka?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Eh da je sreće... pričaju o tome KAKO NE PRAVE KOLAČE!!!!

Kud ide ovaj svet?!?!

A i ti bre brate operi svoj veš, našao si po forumu da tražiš ko će nedeljom da ti ga opere...

Evo Rapsodija ih pravi, možda te u goste nekad pozove :smeh1:.

Moj zaštitni znak u kuhinji su čorbe i pite, slatkiši su mi manje bitni.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...