Phoebe Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 13 минута, Paradoksologija рече Jeste, svako kome nije prvi prioritet u životu 'domaći kolači' to iskazuje iz feminističkih pobuda. I moj muž je feministkinja, ne voli kolače. Dabome, ne živi se da bi se žderalo nego se jede da bi se živelo. Mogu da jedem jedno jelo nekoliko dana, ne izvoljevam, ali ispunjavam kaprice jer situacija zahteva Slažem se da i muško treba obavezno da nauči da kuva, ali mi nekako bezveze da kuva žumanca na pari i mućka šlag Oko toga smo se zapetljali Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 5 минута, Phoebe рече Dabome, ne živi se da bi se žderalo Jeres!!! Phoebe је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 47 минута, Paradoksologija рече Ali Dark Absolute zvuči kao metal bend ili neki parfem. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 2 минута, Broken рече ili neki parfem. jer usta njegova govore od suviška srca (meni na um pada metal bend, tebi parfem ) Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 1 минут, Paradoksologija рече jer usta njegova govore od suviška srca (meni na um pada metal bend, tebi parfem ) A znaš li koliko si puta napisala "moj muž" u poslednjih nekoliko postova ? I to je iz srca. Paradoksologija and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 Управо сада, Broken рече A znaš li koliko si puta napisala "moj muž" u poslednjih nekoliko postova ? I to je iz srca. Pa jeste Lady Godiva, Smaragdni kamičak and Broken је реаговао/ла на ово 1 1 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 6 минута, Broken рече A znaš li koliko si puta napisala "moj muž" u poslednjih nekoliko postova ? I to je iz srca. Msm, vidi. Ovo je on kao mali i sad nedavno nakon osvajanja nekog tamo turnira u fudbalu. I kako da ga ne volim? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 21 минута, Paradoksologija рече Msm, vidi. Ovo je on kao mali i sad nedavno nakon osvajanja nekog tamo turnira u fudbalu. I kako da ga ne volim? Ma, potpuno te razumem. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 4 часа, Рапсоди рече Молим без лажне скромности...ма знам бре да спремам најслађе и најукусније колаче ко вам крив што не знате или нећете да знате.... Ti i skromnost ste na suprotnim stranama . Znači, tvoji traktati kako si superiorna su postali urnebesni . Šta god da neka napiše da ume ili ne ume ili je baš briga-evo tebe kako si ti majstor u tome. Niko ne sprema kolače kao Rapsa...a to što neko ne voli slatko ili jednostavno čokoladica mu dovoljna, to nema veze . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 Ја кликнуо да видим ко пере веш недељом, оно сви причају о колачима Sofija_ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Ti i skromnost ste na suprotnim stranama . Znači, tvoji traktati kako si superiorna su postali urnebesni . Šta god da neka napiše sa ume ili ne ume ili je baš briga-evo tebe kako si ti majstor u tome. Niko ne sprema kolače kao Rapsa...a to što neko ne voli slatko ili jednostavno čokoladica mu dovoljna, to nema veze . Rapsa jedina poznaje Šekspira i družiće se s njim u Eshatonu... a kad je upozna sa mladićem kome je posvetio one posebno erotski nabijene sonete, biće žurka Phoebe and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 1 сат, Paradoksologija рече Jeste, svako kome nije prvi prioritet u životu 'domaći kolači' to iskazuje iz feminističkih pobuda. I moj muž je feministkinja, ne voli kolače. Ni moj ne jede slatko nikad. Meni domaći nisu zanimljivi jer sam ih se valjda najela kao dete, '90ih, kad je Milka bila pojam. I uvek mi je bila draga ta kupovna čokolada koju dobiješ na poklon, jer ih nije bilo. Toblerone ni dan danas ne kupujem, to je nešto što ti donese "tetka iz Njemačke" . Ako mi zafali slatko-ima sladoleda i čokoladica i ne vidim tu neku posebnost da bude domaći. A nije da ih nisam jela, samo me baš briga da ih pravim. Ni babe više ne prave, kažu deca neće da jedu, pa se vuku. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 2 минута, GeniusAtWork рече Ја кликнуо да видим ко пере веш недељом, оно сви причају о колачима Eh da je sreće... pričaju o tome KAKO NE PRAVE KOLAČE!!!! Kud ide ovaj svet?!?! A i ti bre brate operi svoj veš, našao si po forumu da tražiš ko će nedeljom da ti ga opere... Рапсоди and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече Ni moj ne jede slatko nikad. Meni domaći nisu zanimljivi jer sam ih se valjda najela kao dete, '90ih, kad je Milka bila pojam. I uvek mi je bila draga ta kupovna čokolada koju dobiješ na poklon, jer ih nije bilo. Toblerone ni dan danas ne kupujem, to je nešto što ti donese "tetka iz Njemačke" . Ako mi zafali slatko-ima sladoleda i čokoladica i ne vidim tu neku posebnost da bude domaći. A nije da ih nisam jela, samo me baš briga da ih pravim. Ni babe više ne prave, kažu deca neće da jedu, pa se vuku. Moja svekrva jadna pravi, voli. Ali samo ona voli, i deca i unuci manje-više izignorišu A svekar i ja samo pivo, kakvi kolači posle prazničnog ručka? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 1 минут, Avocado рече Eh da je sreće... pričaju o tome KAKO NE PRAVE KOLAČE!!!! Kud ide ovaj svet?!?! A i ti bre brate operi svoj veš, našao si po forumu da tražiš ko će nedeljom da ti ga opere... Evo Rapsodija ih pravi, možda te u goste nekad pozove . Moj zaštitni znak u kuhinji su čorbe i pite, slatkiši su mi manje bitni. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука