Ignjatije Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Predsednik Nikolić gradi crkvu IZVOR: TANJUG Kragujevac -- U Bajčetini kod Kragujevca, rodnom mestu predsednika Srbije, osveštan je temelj crkve, koja će biti izgrađena na imanju i sredstvima Tomislava Nikolića. Tomislav Nikolić (Foto: Tanjug, arhiva) "Sa dugo očekivanom radošću ističemo da je gospodin Nikolić, od kako je Srbija postala (samostalna) Republika, prvi predsednik koji je smogao snage da pristupi gradnji crkve i to u jednom, više nego teškom vremenu", kaže vladika šumadijski Jovan. Temelj hrama Svetog velikomučenika Dimitrija u Bajčetini osveštan je 15. oktobra, a hram će, ističe vladika šumadijski, biti izgrađen prema projektu novosadskog arhitekte Nikole Relje. U skladu sa crkvenim propisima i dogovorom sa Upravnim odborom eparhije Žičke, zemljište i novopodignuti hram će, po osveštenju, biti preneti u vlasništvo Srpske pravoslavne crkve - Eparhije Žičke. "Na ovaj način predsednik Nikolić se uvrstio u red onih vladara Srbije koje će pokolenja pamtiti, zajedno sa onima koji su svom narodu ostavljali crkve i zadužbine, nasuprot onim vladarima Srbije, koji će ostati upamćeni po razaranju Crkve, i rušenju i zatvaranju crkava i zadužbina", naveo je vladika Jovan. Благовесник, Viktor Ljvovic, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 To je neki photoshop, treba da pise "Gradjani Srbije grade crkvu" Volim_Sina_Bozjeg, Dragi, Candy Butcher and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Iako sam glasao za ovu vlast,zato sto sam bio protiv zutih,apsolutno sam sada protiv njih,jer su sva obecanja izneverili i jer se ponasaju kao i oni koje su smenili. Medjutim,ovakve stvari treba pozdravljati,tako da svaka cast. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QS6FjzFMnlM Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Pa kada je postio i pao u postelju bolnicku od posta znaci da moze i Crkvu da sagradi ... Bravo za Predsednika Srbije ... kron, Ignjatije and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Iako sam glasao za ovu vlast,zato sto sam bio protiv zutih,apsolutno sam sada protiv njih,jer su sva obecanja izneverili i jer se ponasaju kao i oni koje su smenili. Medjutim,ovakve stvari treba pozdravljati,tako da svaka cast. А ти си стварно вервао да ће они према вама да буду искрени а видео си колико су неискрени у дебатама? Ја сам то констатно причап људима. Људи колико год да су жути лоши ови су 50 пута гори лицемери и преваранти. Ако си ти способан да у дебати са тадићем манипулишеш информацијама за власт ( Тадић је за Тому цар, 50 пута искренији политичар) одма си ми сумњив. Насели сте на њихову причу и критику власти кроз лажи исто као што данас наседаш на дверашку критику власти кроз лажи, манипулисање информацијама и слично. А одма да ти кажем, исто као што су те ови преварили, и двери ће да те преваре. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 п.с. Лако је томиславу да гради цркве од наших пара а да се он кити заслугама. 90 % сам сигуран да је ово популистички трик и да Николић размишља - Немањићи дизали цркве, сад ћу ја да изигравам немаћа а народ ће да се пеца и да ме воли још више. Он је пун таквих популистичких потеза. Мој савет вам је, када бирате власт, ко је популиста од тог бежите. Чим видите трагове популизма - ОДМА ПРОМЕНИТЕ ИЗБОР. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Pa kada je postio i pao u postelju bolnicku od posta znaci da moze i Crkvu da sagradi ... Него... јер случајно што је Тома изабрао баш овај дан. Мислим :.mislise. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Сузе ми навиру, ово је предивно. Једном мајка рађа оваквог јунака, дику нашу, понос наш. А тек када сам видео и његове унучиће како потписују, ту је већ из сузица прешло у реку суза. ПС: јел ова рупа, председникових руку дело? Све пупиш кад га видиш http://youtu.be/X3BIsPQl98Q verum est in beer and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Ако те за ово што си написао не укоре администратори, онда би тако нешто било могуће...језиво... ŠLIHTARO! A inače,ako nisi priletila,ja hvalim SPC Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 А ти си стварно вервао да ће они према вама да буду искрени а видео си колико су неискрени у дебатама? Ја сам то констатно причап људима. Људи колико год да су жути лоши ови су 50 пута гори лицемери и преваранти. Ако си ти способан да у дебати са тадићем манипулишеш информацијама за власт ( Тадић је за Тому цар, 50 пута искренији политичар) одма си ми сумњив. Насели сте на њихову причу и критику власти кроз лажи исто као што данас наседаш на дверашку критику власти кроз лажи, манипулисање информацијама и слично. А одма да ти кажем, исто као што су те ови преварили, и двери ће да те преваре. Znas kako vise sam ti ja bio protiv zutog preduzeca nego za sns. I u toj situaciji izasao sam i glasao za njih. Ne ponesen sta sns obecava,nego svedok onoga sto je zuto preduzece radilo po zemlji. Medjutim nisam ocekivao tako brz okret sns-a na trasu zutog preduzeca.. Nazalost to se desilo,onda nije ni cudo sto je eu cestitala Tomi 5 sati ranije pre zavrsetka izbora,ima neka tajna veza. Inace bravo za potez,iako mozda i jeste populisticki,bivsa vlast je isto bila populisticka,kad je patrijarh Pavle preminuo bivsi predsednik se trkao gde ce da bude,da nosi kovceg,da bude na konferenciji koju drze vladike,da bude svuda,a opet iza njega nista nije ostalo. A iza Tome ce bar ostati crkva u kojoj ce se sluziti liturgije,moliti Bogu. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 ПС: јел ова рупа, председникових руку дело? ЛОЛ. Да нису Задушнице данас сумњао бих. Овако kron and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Znas kako vise sam ti ja bio protiv zutog preduzeca nego za sns. I u toj situaciji izasao sam i glasao za njih. Ne ponesen sta sns obecava,nego svedok onoga sto je zuto preduzece radilo po zemlji. Medjutim nisam ocekivao tako brz okret sns-a na trasu zutog preduzeca.. Nazalost to se desilo,onda nije ni cudo sto je eu cestitala Tomi 5 sati ranije pre zavrsetka izbora,ima neka tajna veza. Поента је што си мењао једно зло већим. То ти је моје мишљење. Чим сам ја видео да на Тадића ударају са свих страна и изнутра странке и споља плашио сам се да је готов. А сада када погледаш у назад, мислим да је жута компанија била 50 пута боља од ових. Као што драги рече за то косово заузимали су се трипут више. А многи су их много кочили првенствено ти напредњаци који су их прозивали за оно што данас раде. И ви сте на то насели, да морају жути да се склоне по сваку цену. И ето, склонили сте их, свака вам част. Inace bravo za potez,iako mozda i jeste populisticki,bivsa vlast je isto bila populisticka,kad je patrijarh Pavle preminuo bivsi predsednik se trkao gde ce da bude,da nosi kovceg,da bude na konferenciji koju drze vladike,da bude svuda,a opet iza njega nista nije ostalo. Да је тадићева влада била популистичка колико и ова, тадић би данас био на власт. А потез је популистички и лицемеран. Он гради цркву мојим и твојим парама а узима заслуге као да је зида са његових десет прстију. Потез јесте добар, да се гласачи пецају. За то је одличан. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Мислите ви шта хоћете. Тома је по мени верник човек. Какав је верник то је друго питање. Али је привржен Православној Цркви. И овај потез је добар. Сигурно има и марктенга, али има и искрене жеље. Crveni Baron, Sudija, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Мислите ви шта хоћете. Тома је по мени верник човек. Какав је верник то је друго питање. Али је привржен Православној вери. И овај потез је добар. Сигурно има и марктенга, али има и искрене жеље. Ја искрено сумњам да има праве искрене жеље. Мутнији ми је од дунава. Него зна да је народ верујући и да ће већини да се свиди овај потез. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука