Raymond Red Reddington Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Zar nisi napisao sebi i svojim interesima a sada se ispravio i napisao interesima svoje prodoice. Da nisi ti član Dveri? :P Па мислио сам под мојим интересима и на породицу...али сам се сетио да причам са језуитима..а ви волите да изврћете смисао..па сам се исправио... јел могу...нећеш се љутиш. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Па мислио сам под мојим интересима и на породицу...али сам се сетио да причам са језуитима..а ви волите да изврћете смисао..па сам се исправио... јел могу...нећеш се љутиш. Kasno bratac, kasno se upalila lampica Ma di da se ljutim na tebe, ja baš volem vas take bezobrazne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Kasno bratac, kasno se upalila lampica Ma di da se ljutim na tebe, ja baš volem vas take bezobrazne баш ми је драго... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Kasno bratac, kasno se upalila lampica Ma di da se ljutim na tebe, ja baš volem vas take bezobrazne Није он безобразан, само сам ја безобзирно безобразан хахахахахахахахах oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Није он безобразан, само сам ја безобзирно безобразан хахахахахахахахах Eh tebi je lako, ti si na (ne)poželjnoj listi. Šta si skrivio čoveku pa da si zaslužio taku počast? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Eh tebi je lako, ti si na (ne)poželjnoj listi. Šta si skrivio čoveku pa da si zaslužio taku počast? Мислим да је ствар проста, дај му добар аргумент са којим не може да изађе на крај, па ће у немоћи да ти одговори да ти каже да си безобразан, да те стави на игнор, и да ти сломи срце као мени што је сломио Sudija and Manolis је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Није он безобразан, само сам ја безобзирно безобразан хахахахахахахахах Liberalni kapitalista i jezuita se udruzili opa. ko ce kome ako nece svoj svome. salim se naravno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Liberalni kapitalista i jezuita se udruzili opa. ko ce kome ako nece svoj svome. Će se priključiš? Fale nam još naprednjaci i dveraši i opa đurđo! Idemo kolceeeee Istochnik, Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 и да ти сломи срце као мени што је сломио http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Добро...шта очекивати од човека који се назива Србином...а служи папи... једна генерација удаљен да постане хрват... Vidim, veliki Srbin 7-8000 km od Srbije. Lako je Srbin biti iz mišije rupe. A to ko će šta postati - tvoja deca već nisu Srbi, a ko zna sutra će nas možda i bombardovati, ko što i jesu deca nazovi Srba odseljenih u Ameriku. Ja jedem hleb sa ovim narodom ovde i delim njegovu muku, a ti pametuješ iuz nedođije - pa vidi kome ide bolje "jezuitizam". Gde si bio "srbine" kad je trebalo da se radi u Americi za Srbiju? Radio za sebe, baš te bilo briga. Hrvati ko jedan za Hrvatsku, a vi pobegulje ko u klin ko u ploču i sad imaš obraza ikome išta da govoriš ovde? Ćuti, jedi taj Obamin lebac, a nas pusti na miru, lakše nam je bez vas takvih. A evo još jedan ugao gledanja na stvari...ja Papi ne služim, služim narodu ovdašnjem...a ti plaćaš porez i takse u Americi, iz tih para se finansiraju kosovske institucije, kupovano oružje kojim smo napadani i plaća lobiranje protiv Srbije, pa sad ti vidi ko je tu neprijatelj. Manolis and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 али сам се сетио да причам са језуитима..а ви волите да изврћете смисао..па сам се исправио... Odma da rasčitomo, bude li se ovakav nastup kod tebe, nastavio u budućnosti, bez ikakvog opominjanja i sl bićeš trajno udaljen sa sajta... Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Kako da kažem...Svetom vladaju interesi. Ko normalan može da pomisli da se svet urotio protiv nas iz čista mira? Nije problem Srbije u svetu, već u nama samima. Kako se svi oko nas udružiše da izboksuju svoje interese osim nas? Pa, nije valjda da su svi pametniji i sposobniji a još manje da njih više vole. Jednostavno, izgleda da smo samoživ narod koji, pojedinačno, gleda samo svoj interes - svako od nas, i da nas na svakodnevnom nivou nije briga kako je sa komšijom, osim da mu želimo da mu crkne krava. Kad igraš šah, a prisiljen si da ga igraš, onda ili igraš tako da poštuješ pravila igre, ili gubiš ako si nezainteresovan - da bi dobio moraš i da daješ. Mi to nikad nismo radili. Dakle, moguće je da se sprema satanizacija, ali to će i da bude ako mi, opet, to dozvolimo. Hrvati, albanci - svi redom, su silne pare uložili u advertajzing agencije i razne lobije kako bi sliku o sebi u svetu podesili kako im odgovara, jedino se mi busamo u "istinu" - kao ona će da pobedi. NEĆE! Pobediće Hristova Istina, ali na svetu nema istine koja će da pobedi, jer nema istine. A, mi se busamo i uzdajemo u pobedu te "istine" jer niko koga smo ovlastili da raspolaže našim zajedničkim parama, ne želi da sa drugim podeli to što pljačka od nas - a i šta ga briga, kad se vojvodina odcepi, on već ima lepe nepokretnosti po londonima, sejšelima i ko zna gde sve ne - kosultovati miškoviće, zeptere pa i đilase i ostalu bandu. A sve se to lepo odslikava u onom našem - vlast je vlast...i e da mi je da budem na pet minuta vlast...al bi natrpao u svoje džepove. Eto to je surova realnost, a nikakve zavere i ostale gluposti. Dok čekamo zavere, zaboravljamo da obratimo pažnju na svoje budalaštine i gadosti što ih činimo protiv samih sebe a bogme i protiv drug Мидраше, молим те говори у своје име, а не у име целог народа. Ако ти ниси давао, има ко јесте. Нисмо ми баш у свему криви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Vidim, veliki Srbin 7-8000 km od Srbije. Lako je Srbin biti iz mišije rupe. A to ko će šta postati - tvoja deca već nisu Srbi, a ko zna sutra će nas možda i bombardovati, ko što i jesu deca nazovi Srba odseljenih u Ameriku. Ja jedem hleb sa ovim narodom ovde i delim njegovu muku, a ti pametuješ iuz nedođije - pa vidi kome ide bolje "jezuitizam". Gde si bio "srbine" kad je trebalo da se radi u Americi za Srbiju? Radio za sebe, baš te bilo briga. Hrvati ko jedan za Hrvatsku, a vi pobegulje ko u klin ko u ploču i sad imaš obraza ikome išta da govoriš ovde? Ćuti, jedi taj Obamin lebac, a nas pusti na miru, lakše nam je bez vas takvih. A evo još jedan ugao gledanja na stvari...ja Papi ne služim, služim narodu ovdašnjem...a ti plaćaš porez i takse u Americi, iz tih para se finansiraju kosovske institucije, kupovano oružje kojim smo napadani i plaća lobiranje protiv Srbije, pa sad ti vidi ko je tu neprijatelj. Ја нисам за Обаму, ја сам for the Constitution Party http://www.constitutionparty.com/OurPrinciples/SevenPrinciples/tabid/126/Default.aspx Пошто ми је Дејан забранио да ти се обраћам...могу само да кажем.. Браво; слажем се са тобом, Ви ће те нас спасити. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Пропасти нећемо, спаса нам нема... Гледамо "Бољи живот". Ако ме разумете.. Баба је реаговао/ла на ово 1 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Ćuti, jedi taj Obamin lebac, a nas pusti na miru, lakše nam je bez vas takvih. Мало читуцкам, онако необавезно па наиђох на овај део и искрено ме занима кога то треба пустити на миру и коме је то лакше без којих то њих? Хвала унапред на одговору. Suncokret54 and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука