Vladan :::. Написано Јун 21, 2018 Пријави Подели Написано Јун 21, 2018 Пратим овај форум Smaragdni kamičak and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaSavic Написано Јун 21, 2018 Пријави Подели Написано Јун 21, 2018 Тренутно гледам серију "Версај", тек сам на почетку прве сезоне. Нисам је до сада гледала иако је почела да се емитује још 2015. Углавном волим серије и филмове са историјском тематиком, мада волим да погледам и добру драму. Ево линка серије ако неког занима о чему се ради: https://www.imdb.com/title/tt3830558/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 On 20.6.2018. at 20:03, Зосима рече Кад не гледам СП у Русији,гледам ову руску серију,тј,већ сам је одгледао,мени се баш допала. Мало је теже наћи за онлине гледање,али се нађе... Па дај линк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 On 21.6.2018. at 13:41, NinaSavic рече Тренутно гледам серију "Версај", тек сам на почетку прве сезоне. Нисам је до сада гледала иако је почела да се емитује још 2015. Углавном волим серије и филмове са историјском тематиком, мада волим да погледам и добру драму. Ево линка серије ако неког занима о чему се ради: https://www.imdb.com/title/tt3830558/ мени је била безвезе прва епизода, а волим те историјске... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 https://www.imdb.com/title/tt5711280/mediaviewer/rm959259904 Vrhunska, pogotovu . epizoda. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филарет Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 Јој, мени ови Електрични снови никако нису легли. Наличили су ми на банализовање Дикових прича, које иначе више ценим него што волим. Не могу ни да се сетим неке добре СФ серије, мастодонт Нетфликс је све подвео под шаблон, зато препорука за бибисијеву продукцију, младог Морса и Endeavour (TV Series 2012– ). Има већ пет сезона, није толико ефектна, колико је фасцинантна пажња која се поклања сваком детаљу епохе. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 45 минута, Филарет рече Јој, мени ови Електрични снови никако нису легли. Наличили су ми на банализовање Дикових прича, које иначе више ценим него што волим. Meni je par epizoda bolje od originalnih prica... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 4 часа, Филарет рече Јој, мени ови Електрични снови никако нису легли. Наличили су ми на банализовање Дикових прича, које иначе више ценим него што волим. Не могу ни да се сетим неке добре СФ серије, мастодонт Нетфликс је све подвео под шаблон, зато препорука за бибисијеву продукцију, младог Морса и Endeavour (TV Series 2012– ). Има већ пет сезона, није толико ефектна, колико је фасцинантна пажња која се поклања сваком детаљу епохе. Endeavour je odlična serija Umetnički pristup, izbor muzike.....sve Grantchester je isto dobra. Sad opet gledam the good wife...classy I francuski Profilage...ima šmek Danijela је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Август 23, 2018 Пријави Подели Написано Август 23, 2018 On 21.8.2018. at 16:48, Филарет рече Јој, мени ови Електрични снови никако нису легли. Наличили су ми на банализовање Дикових прича, које иначе више ценим него што волим. Не могу ни да се сетим неке добре СФ серије, мастодонт Нетфликс је све подвео под шаблон, зато препорука за бибисијеву продукцију, младог Морса и Endeavour (TV Series 2012– ). Има већ пет сезона, није толико ефектна, колико је фасцинантна пажња која се поклања сваком детаљу епохе. да сјајна је серија Ендевор ...мислим Енглези... Почела сам да пратим и ''Unforgotten'' https://www.imdb.com/title/tt4192812/ свиђа ми се Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Август 23, 2018 Пријави Подели Написано Август 23, 2018 Не могу да се сетим да ли је неко овде помињао сјајну серију ''Rectify'' https://www.imdb.com/title/tt2183404/ , мени је баш баш добра Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 28, 2018 Пријави Подели Написано Август 28, 2018 obi-wan and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 пре 9 часа, Снежана рече nisam mogla da je odgledam do kraja, previše za mene... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 1 hour ago, Георгина рече nisam mogla da je odgledam do kraja, previše za mene... књига ми је једна од омиљених, синоћ сам одгледала прву епизоду серије, још немам никакав утисак, осим што сам потврдила, да никада било која екранизација не може да буде добра као књига. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Септембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2018 Трећи камен од сунца, кад год могу одгледам епизоду и Vladan :::. and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука