Jump to content

Пратите ли серије? Које су Вам најомиљеније?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 364
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Тренутно гледам серију "Версај", тек сам на почетку прве сезоне. Нисам је до сада гледала иако је почела да се емитује још 2015. Углавном волим серије и филмове са историјском тематиком, мада волим да погледам и добру драму. Ево линка серије ако неког занима о чему се ради: https://www.imdb.com/title/tt3830558/ 

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
On 20.6.2018. at 20:03, Зосима рече

Кад не гледам СП у Русији,гледам ову руску серију,тј,већ сам је одгледао,мени се баш допала.:ok:

Мало је теже наћи за онлине гледање,али се нађе...;)

horda.jpg

Па дај линк :)

Подели на овим сајтовима

On 21.6.2018. at 13:41, NinaSavic рече

Тренутно гледам серију "Версај", тек сам на почетку прве сезоне. Нисам је до сада гледала иако је почела да се емитује још 2015. Углавном волим серије и филмове са историјском тематиком, мада волим да погледам и добру драму. Ево линка серије ако неког занима о чему се ради: https://www.imdb.com/title/tt3830558/ 

мени је била безвезе прва епизода, а волим те историјске...

Подели на овим сајтовима

Јој, мени ови Електрични снови никако нису легли. Наличили су ми на банализовање Дикових прича, које иначе више ценим него што волим. ne_shvata

Не могу ни да се сетим неке добре СФ серије, мастодонт Нетфликс је све подвео под шаблон, зато препорука за бибисијеву продукцију, младог Морса и Endeavour (TV Series 2012– ). Има већ пет сезона, није толико ефектна, колико је фасцинантна пажња која се поклања сваком детаљу епохе.

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Филарет рече

Јој, мени ови Електрични снови никако нису легли. Наличили су ми на банализовање Дикових прича, које иначе више ценим него што волим. ne_shvata

Meni je par epizoda bolje od originalnih prica...

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Филарет рече

Не могу ни да се сетим неке добре СФ серије, мастодонт Нетфликс је све подвео под шаблон, зато препорука за бибисијеву продукцију, младог Морса и Endeavour (TV Series 2012– ). Има већ пет сезона, није толико ефектна, колико је фасцинантна пажња која се поклања сваком детаљу епохе.

Endeavour je odlična serija

Umetnički pristup, izbor muzike.....sve

Grantchester je isto dobra.

Sad opet gledam the good wife...classy

I francuski Profilage...ima šmek

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 21.8.2018. at 16:48, Филарет рече

да сјајна је серија Ендевор :)...мислим Енглези...

Почела сам да пратим и ''Unforgotten'' https://www.imdb.com/title/tt4192812/ свиђа ми се 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Георгина рече

nisam mogla da je odgledam do kraja, previše za mene...

књига ми је једна од омиљених, синоћ сам одгледала прву епизоду серије, још немам никакав утисак, осим што сам потврдила, да никада било која екранизација не може да буде добра као књига.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...