Oglo Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Дучић а не Његош Човек је по природи насилник, а жена по природи иде на сусрет насиљу. Права жена никад не пољуби прва; прави тип жене све чека од човека: прву реч, први пољубац, прву жртву, први пример. Iskreno, od prvog DA kojim Bogorodica primi Boga, ja iskreno vjerujem da je žena ta koja mora dati pristanak : ) Ayla , Никола Поповић, Trifke and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Iskreno, od prvog DA kojim Bogorodica primi Boga, ja iskreno vjerujem da je žena ta koja mora dati pristanak : ) :good2: :good2: :good2: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Човек је по природи насилник, а жена по природи иде на сусрет насиљу. Права жена никад не пољуби прва; прави тип жене све чека од човека: прву реч, први пољубац, прву жртву, први пример. da li to znači da ,,prava" žena sedi skrštenih ruku i propušta svaku priliku? mene je deda stalno učio: ne trči za ženom, uvek dođe druga pridržavao sam ga se toga i vremenom sam shvatio da je to odličan savet pa vi devojke kako oćete Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Има једна златна која није Његошева већ моје свекрве:"Све што виђу- нијеси виђела, све што чу- нијеси чула. Запамти да свијет за његове лудости теби никад неће опростит, зато окрени се и изађи неким послом и када се вратиш она његова лууда је одлутала и он је твој човек, твој наслон и све твоје... " Војка (87) Саша од Москве and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Има једна златна која није Његошева већ моје свекрве:"Све што виђу- нијеси виђела, све што чу- нијеси чула. Запамти да свијет за његове лудости теби никад неће опростит, зато окрени се и изађи неким послом и када се вратиш она његова лууда је одлутала и он је твој човек, твој наслон и све твоје... " Војка (87) Je li ovo baba pod starost rekla ili....? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Бити жена је дивно и што би рекао чика Јован Дучић цитирам:" Мушкарци су храбри пред смрћу, а жене пред животом. Мушкарци пред другим мушкарцем, а жене пред целом судбином." Саша од Москве, mcvija, Crnokosa and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Je li ovo baba pod starost rekla ili....? Њена старост и мудрост или искуство у овом случају је била веома добра филозофија мог женског ега Баба је царица и срећна сам што је имам Oglo and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Данче* and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 kordun and Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Е ово је нека озбиљна музика. Где налазиш све ово? Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Е ово је нека озбиљна музика. Где налазиш све ово? Ne nalazim je ja, nađe ona mene "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Izvesna dama objašnjava: Phenomenal Woman Pretty women wonder where my secret lies.I'm not cute or built to suit a fashion model's sizeBut when I start to tell them,They think I'm telling lies.I say,It's in the reach of my armsThe span of my hips,The stride of my step,The curl of my lips.I'm a womanPhenomenally.Phenomenal woman,That's me.I walk into a roomJust as cool as you please,And to a man,The fellows stand orFall down on their knees.Then they swarm around me,A hive of honey bees.I say,It's the fire in my eyes,And the flash of my teeth,The swing in my waist,And the joy in my feet.I'm a womanPhenomenally.Phenomenal woman,That's me.Men themselves have wonderedWhat they see in me.They try so muchBut they can't touchMy inner mystery.When I try to show themThey say they still can't see.I say,It's in the arch of my back,The sun of my smile,The ride of my breasts,The grace of my style.I'm a womanPhenomenally.Phenomenal woman,That's me.Now you understandJust why my head's not bowed.I don't shout or jump aboutOr have to talk real loud.When you see me passingIt ought to make you proud.I say,It's in the click of my heels,The bend of my hair,the palm of my hand,The need of my care,'Cause I'm a womanPhenomenally.Phenomenal woman,That's me. Maya Angelou Ljubičasta, Oglo, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Biti zensko je biti spremna da budes osvajana, ali i osvojena. Otpor mora da postoji, sa tim da se srce postepeno vezuje za osvajaca do onog trenutka kada se stopi sa njegovim... Onda zena i osvajac disu zajedno. Ona mora da zna kako da bude osvojena. On mora da zna kako da je osvaja. Majko mila, svi nesto moraju da znaju, a niko nema blage veze... kuku... Данче*, Milica89 and ines је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Жена је беспомоћна...само док јој се не осуши лак на ноктима. Таша, Crnokosa, Milica89 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Како доживљавамо женственост данас? Чему тежи данашња жена, како се осећа у својој кожи? Али да ли жена треба бити подређена и ако треба, зашто? Zenstvena sam koliko i Tarzan. Tako me je vreme oblikovalo, a i drustvo. :.mislise. Sto, valjda, ne menja cinjenicu da sam zena. Ne znam, ali ono cemu tezim (Carstvu Nebeskom) nema veze sa polom. Puteva do Boga je koliko i poluprecnika u krugu. Neke su bogougodne kao majke, druge kao domacice, naucnice, monahinje... Ne treba se opterecivati. Интегра and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука