Jump to content

Бити женско

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pa kad nece Dostojevski da kroz tebe progrmi neku egzistencijalnu istinu bica o surovosti mizoginije rashristovljenog coveka moram ja da sitnicarim sa analizama. :D :D
ev

evo, samo za dame

A foolish man tells a woman to stop talking, but a wise man tells her that her mouth is extremely beautiful when her lips are closed.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Izvini sto nemam etiku pudlice...Budi dobar, dace cika istocnik bombonu :))

ovo me podseti... u Rusiji su ranije imali običaj da tajno primaju monaški postrig i da nastavljeju da žive kao mirjani. Kažu da je neka vernica u crnom često gurala ljude u redu za pričešće, prilazila putiru i glasno izgovarala ime - tajna monahinja Lukerija!

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ово је најтеже кад си женско

comic4.jpg

kako kome :)

ja imam mnogo kilograma ( oko 125) :D

i dobro se osećam

ja sam žensko

Bogu hvala na tome !

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

evo kako neki vide žene :D

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Чекам да Никола отвори трећу тему:" Бити педер" па да видимо чија црну вуну преде... 0703_read

Ју Гоцо! пу, пу, далеко било!  :)))  :aplauz:  :))

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Бити женско је када ти је довољно да ћутиш, јер знаш да нема где!  :)))

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...