Никола Поповић Написано Август 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2014 biti zensko... reci muskarcu nesto ovako! Saandra је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Сасвим je jaснo да прирoднo вишe "ниje у мoди", aли тo нe знaчи дa трeбa да изгледаш као дa си искочилa из хoрoр филмa. Jeднoстaвнoст je лeпотa. Не цртај крем бабанице уместо обрва, такође лепо је имати препланули тен, али не претеруј. Нема потребе да изгледаш као јагње на ражњу. Не мораш ноћити у соларијуму.Буди Дама! Никола Поповић, Ljubičasta, Saandra and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Сасвим je jaснo да прирoднo вишe "ниje у мoди", aли тo нe знaчи дa трeбa да изгледаш као дa си искочилa из хoрoр филмa. Jeднoстaвнoст je лeпотa. Не цртај крем бабанице уместо обрва, такође лепо је имати препланули тен, али не претеруј. Нема потребе да изгледаш као јагње на ражњу. Не мораш ноћити у соларијуму.Буди Дама! Upravo to - budi dama! Данче* је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 такође лепо је имати препланули тен, али не претеруј. Нема потребе да изгледаш као јагње на ражњу. Не мораш ноћити у соларијуму.Буди Дама! А шта ако си рођена са теном ”јагњета на ражњу”? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 А шта ако си рођена са теном ”јагњета на ражњу”? Извини природан тен"јагње на ражњу" и ово из соларијума( наранџасте су понеке девојке) па то никад не може бити исто! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Извини природан тен"јагње на ражњу" и ово из соларијума( наранџасте су понеке девојке) па то никад не може бити исто! Drugačije izgleda, i baš je upadljivo. Devojke koje su prirodno tamne su drugačije boje od pečenica iz solarijuma, one su narandžaste, ili kad još više potamne, boje malo tamnije cigle.Ali vidi se baš taj crveni pigment. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Drugačije izgleda, i baš je upadljivo. Devojke koje su prirodno tamne su drugačije boje od pečenica iz solarijuma, one su narandžaste, ili kad još više potamne, boje malo tamnije cigle.Ali vidi se baš taj crveni pigment. Види се разлика између природно тамне девојке и печеница из соларијума, па чак ту разлику могу и мушкарци да провале. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Види се разлика између природно тамне девојке и печеница из соларијума, па чак ту разлику могу и мушкарци да провале. Осим што се на препеченице из соларијума обично налеће после мало више препеченице из казана, а тада се мало шта види, камоли некаква разлика између цигла-браон и чоколада-браон. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 http://cutepuppylove.me/2014/09/14/is-that-a-picture-or-wow/ Saandra, nana and LISA је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Осим што се на препеченице из соларијума обично налеће после мало више препеченице из казана, а тада се мало шта види, камоли некаква разлика између цигла-браон и чоколада-браон. Наравученије( за све оне после мало више препеченице из казана):Имај одређени стандард и не спуштај га само зато што ти се указала прилика.Не спавај са сваком која налети па чак и препченица из соларијума. Буди Мушкарац - Џентлмен. Saandra and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Ja zenstvenost prvenstveno definisem neznoscu. To mi se nekako namece kao prva asocijacija... Zaboravil smo na neznost generalno, a narocito zene... Vesna Milovic, Jovana0910, Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Ženstvenost je najvažnija za ženski pol. Mnoge devojke i žene su danas izrazito grube, izgubile su ženstvenost. Mnogo toga trpi zbog nedostatka ženstvenosti. Zato i muškarci imaju grublji pristup i ponašanje. Koliko puta sam videla da dečko koji pokušava da bude romantičan u udvaranju, na kraju biva ismejan. A da ne pominjem, pri tom, vulgarni rečnik devojke. Predaleko je otišla prvobitna ''emancipacija žena''. Nemoguće je da žene i muškarci butu ravnopravni u svemu. Takođe, stvaraju se neki superlikovi i jednih i drugih. I negde na tom putu izgubila se ljubav u ljudima, što utiče i nestajanje normalne zdrave porodice... jer moderna žena i u građanju karijere teži ravnopravnosti sa muškarcem, pa tu trpi porodica - tj. deca (jer nema dovoljno vremena za decu). Ta deca će biti još grublja od svojih roditelja, oni se ničega ne boje jer im je sve dozvoljeno. Sve je to jedan začarani krug vremena u kome živimo iz koga nema povratka, na žalost. Данче*, Ћириличар, Mini Mi and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 Koja crna zenstvenost, deca se bodu sto nozevima, sto iglama, a vi o emancipaciji zena i ravnopravnosti... Pa, da bi devojcica uopste izrasla u zenu valja joj da nosi biber sprej ili noz kad god izlazi iz kuce. Po osnovcima se vidi kakvi smo i sta radimo... Рапсоди and Juanito је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 Pa, da bi devojcica uopste izrasla u zenu valja joj da nosi biber sprej ili noz kad god izlazi iz kuce. Судећи по овоме, боље је да носи мини електрошок, јер за разлику од бибер спреја и ножа, његово набављање изгледа није забрањено. Међутим, ако се употреби за напад, третира се као хладно оружије. Питање је сада, на које би Рајлах или Авокадо можда могли да одговоре, да ли ова формулација "употреби за напад" значи да је дозвољено користити га за одбрану, тј. да ли се у том случају ни набавка не санкционише, односно како би то најчешће испало у пракси. http://www.mup.gov.rs/cms_lat/sadrzaj.nsf/nosenje-sredstava-za-samoodbranu.h Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука