зеленизуб Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Većini je smisao života da devojke tako trče za njima, dok neki drugi imaju drugačije poglede na život, ti takvi su za mene pravi muškarci. Ово је већ било онако право, мушки... да не речем smart&sexy. Опет. Смисао је у друкчијим погледима на живот, ако не грешим? Ил' нисам добро прочт'о. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Смисао је у друкчијим погледима на живот, ако не грешим? Ил' нисам добро прочт'о.upravo tako, evo Selma ima drugačije poglede na muškost, peva MIlica , Selmina je pesma http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8ymCWiKCUrc Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Да ти будем искрен, нешто и немам стрпљења за тај Selma&MIlica турбо џихад... Шта рецимо из тога закључујемо? Или би требали?Приметим и да је MIlica радила и на форми и на маси, и надам се да ти то и није била поента. Дејан and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Treba biti svoj. Исти , посебан , слободан... само свој ! Mилена КШ, Срђан Шијакињић, Лапис Лазули and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Са тим Игором нико није хтео да се рукује јер човек "отвара конзерве руком" А јел` смео Драле неко да пије са дедушком? Драшко, Mилена КШ and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Muskost, deco, je kad covek mirno i bez galame podnosi svu zensku cudljivost, a pri tome ostaje gazda i domacin, tj. neko ko ume mirno i dostojanstveno da zapoveda i odgovorno vodi domacinstvo i porodicu. O tome je Seron Stoun nesto malo rekla jos negde na prvoj strani teme, slusajte zenu sta kaze... Баба, Саша од Москве, Милан Ракић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ово се и ја питам? šta ima da se tu pita,onaj koji pokušava da glumi ono što nije u duši sigurno će biti ružan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Muskost, deco, je kad covek mirno i bez galame podnosi svu zensku cudljivost, a pri tome ostaje gazda i domacin, tj. neko ko ume mirno i dostojanstveno da zapoveda i odgovorno vodi domacinstvo i porodicu. O tome je Seron Stoun nesto malo rekla jos negde na prvoj strani teme, slusajte zenu sta kaze... to je " idealna " situacija i zahtijeva onu komaptibilnost karaktera o kojoj je pokojni Patrijarh Pavle govorio a ja pominjao dok su se neki smijali tome,ali zaista ovako treba da bude kako si ti lijepo opisao. Za ovo treba dvoje normalnih i razumnih ljudi,muževan muž i ženstvena žena. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Мушкост је кад ставиш јаја да се кувају и увек, али увек размишљаш колико оно беше времена њима треба да би се скувала. Од размишљања нема вајде, зовем маму и завршавам разговор за минут - без сувишних питања молим! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 E, sad bih ti rek'o nesto ... Vazno je da imas i ne razmisljas mnogo. Ima ko treba da zna. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 E, sad bih ti rek'o nesto ... Vazno je da imas i ne razmisljas mnogo. Ima ko treba da zna. кажи, кажи Славује! Немо много да ћутиш, не ваља то тако! javor је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Бити мушко се учи у породици и у друштву, исто важи и за женско... "Ко да тражиш неко лице у делићу огледала, у даљину неку...а ја крадом, неприметно, завирујем у сне твоје и посматрам да ли гледаш..." da,ima u tome mnogo istine,to se stiče prilikom razvoja ličnosti u dijetinjstvu! Dobri roditelji će o ovim stvarima da vode računa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Сад се сетих да на послу имам 3 женска шефа, па ти буди мушко онда... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Сад се сетих да на послу имам 3 женска шефа, па ти буди мушко онда... Где нађе три? Ја имам једног женског шефа, али и ја сам шеф двема женама (девојкама) на послу "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Где нађе три? Ја имам једног женског шефа, али и ја сам шеф двема женама (девојкама) на послу Неравноправност полова , у нашој организацији углавном су жене менаџери а мушки физикалци. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука