Jump to content

Бити мушко

Препоручена порука

Većini je smisao života da devojke tako trče za njima, dok neki drugi imaju drugačije poglede na život, ti takvi su za mene pravi muškarci.

Ово је већ било онако право, мушки... да не речем smart&sexy. Опет.

Смисао је у друкчијим погледима на живот, ако не грешим? Ил' нисам добро прочт'о.

Подели на овим сајтовима

Смисао је у друкчијим погледима на живот, ако не грешим? Ил' нисам добро прочт'о.

upravo tako, evo Selma ima drugačije poglede na muškost, peva MIlica , Selmina je pesma   :D

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8ymCWiKCUrc

Подели на овим сајтовима

Да ти будем искрен, нешто и немам стрпљења за тај Selma&MIlica турбо џихад... Шта рецимо из тога закључујемо? Или би требали?

Приметим и да је MIlica радила и на форми и на маси, и надам се да ти то и није била поента. :)

Подели на овим сајтовима

Са тим Игором нико није хтео да се рукује јер човек "отвара конзерве руком"

А јел` смео Драле неко да пије са дедушком? 

Подели на овим сајтовима

Muskost, deco, je kad covek mirno i bez galame podnosi svu zensku cudljivost, a pri tome ostaje gazda i domacin, tj. neko ko ume mirno i dostojanstveno da zapoveda i odgovorno vodi domacinstvo i porodicu. O tome je Seron Stoun nesto malo rekla jos negde na prvoj strani teme, slusajte zenu sta kaze...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Muskost, deco, je kad covek mirno i bez galame podnosi svu zensku cudljivost, a pri tome ostaje gazda i domacin, tj. neko ko ume mirno i dostojanstveno da zapoveda i odgovorno vodi domacinstvo i porodicu. O tome je Seron Stoun nesto malo rekla jos negde na prvoj strani teme, slusajte zenu sta kaze...

to je " idealna " situacija i zahtijeva onu komaptibilnost karaktera  o kojoj je pokojni  Patrijarh Pavle govorio a ja pominjao dok su se neki smijali tome,ali zaista ovako treba da bude kako si ti lijepo opisao.

Za ovo treba dvoje normalnih i razumnih ljudi,muževan muž i ženstvena žena.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Мушкост је кад ставиш јаја да се кувају и увек, али увек размишљаш колико оно беше времена њима треба да би се скувала. Од размишљања нема вајде, зовем маму и завршавам разговор за минут - без сувишних питања молим!  :)))

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

E, sad bih ti rek'o nesto ...

Vazno je da imas i ne razmisljas mnogo. :dedica:

Ima ko treba da zna.

кажи, кажи Славује! :D

Немо много да ћутиш, не ваља то тако!  :)))

• Волим 1

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Бити мушко се учи у породици и у друштву, исто важи и за женско...

"Ко да тражиш неко лице у делићу огледала, у даљину неку...а ја крадом, неприметно, завирујем у сне твоје и посматрам да ли гледаш..." :0205_whistling:

da,ima u tome mnogo istine,to se stiče prilikom razvoja ličnosti u dijetinjstvu! Dobri roditelji će o ovim stvarima da vode računa

Подели на овим сајтовима

Сад се сетих да на послу имам 3 женска шефа, па ти буди мушко онда... :)

Где нађе три? Ја имам једног женског шефа, али и ја сам шеф двема женама (девојкама) на послу  :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Где нађе три? Ја имам једног женског шефа, али и ја сам шеф двема женама (девојкама) на послу  :)

Неравноправност полова :), у нашој организацији углавном су жене менаџери а мушки физикалци.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...