Jump to content

Бити мушко

Препоручена порука

Nije u prirodi muškarca da čeka nego da bude agilan po tom pitanju.Od čekanja nema selameta. :D

Али ко чека тај и дочека?

Дођавола више с тим народним умотворинама. Што Кустурица рече, имаш пословицу за сваку ситуацију како би се оправдала, па су многе и контрадикторне.

Подели на овим сајтовима

Прави мушкарац чека... 

само ако уме да направи разлику између чекања и губљења времена :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Прави мушкарац је човек који тежи да буде богочовек.

Исправност и правда су његова средства, а истина је његов циљ.

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Хвала ти... Да си ми жив и здрав! Бог те поживео!

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Прави мушкарац је човек који ...

... u sebi spaja samo na izgled nespojivo - vedrinu duha i cvrstinu karaktera , snagu planinskog izvora i mirnocu ravnicarske reke itd. Da ne ulazimo u nepotrebno detaljisanje -> to je sazetak . :)))

:351780:

Подели на овим сајтовима

ја нешто контам, али нисам скроз сигуран:

,,Прво мушко" је само ако га жена не перципира као инфериорнијег од саме себе, остало је опционо

Подели на овим сајтовима

,,Прво мушко" је само ако га жена не перципира као инфериорнијег од саме себе, остало је опционо

Sta zene zapravo zele ? Psiholozi kazu - oca ... Ima li u tome malo istine ? :citac:

:351780:

Подели на овим сајтовима

... има, то је трећина истине, цела истина је ; Оца, Сина, и Духа Светога... :)

ma ima istine  u samoj prvoj trecini, mnoge koje su imale strogog oca npr, ne trpe mlakonje, bar ne na duze staze, sad ove mladje mozda tog nisu ni svjesne, a ove starije su lukave da bi o tom govorile po forumu

Подели на овим сајтовима

Sta zene zapravo zele ? Psiholozi kazu - oca ... Ima li u tome malo istine ? :citac:

Па свака ће прижељкивати окружење у коме је одрасла, тј. ако је било лепо одрастање. То је оно кад те неко подсећа на блиску особу па ти одмах и без много разлога тај неко одмах дражи.

Још ако има слично васпитање и сентимент, ето решења проблема! :) 

Подели на овим сајтовима

,,Прaво мушко" је само ако га жена не перципира као инфериорнијег од саме себе, остало је опционо

I onda ne razumete šta mislim kad kažem da je 'rod' pre svega hijerarhija :D

Svašta može da definiše 'pravo muško', sve je to fleksibilno, 'Pravi Muškarac' može da bude i miran i nervozan, i grub i nežan, i pametan i ne baš, i fizički jak i ne baš, i obrazovan i ne baš, i finansijski samostalan i ne baš, sve - samo ako je superioran u odnosu na 'Ženu'.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

E - a ovo?

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Biti musko znaci biti spreman da se stavis u razne cipele, biti spreman na izazov.

110180639_img28.JPEG

vi crnogorci ste brate dokazali na svim poljima da vas je onaj rat sa japanom dokusurio...

a kakva je to sila od naroda bila, ih....

Подели на овим сајтовима

I onda ne razumete šta mislim kad kažem da je 'rod' pre svega hijerarhija :D

Svašta može da definiše 'pravo muško', sve je to fleksibilno, Pravi Muškarac može da bude i miran i nervozan, i grub i nežan, i pametan i ne baš, i fizički jak i ne baš, i obrazovan i ne baš, i finansijski samostalan i ne baš, sve - samo ako je superioran u odnosu na Ženu.

Обрнула си субјекат и објекат. :) Не кажем да ја сматрам да тако треба да буде. Не. Оно што износим јесте моје запажање онога како се саме жене понашају, при чему сам нагласио да нисам сигуран.

Ово си просто по навици написала, по инерцији, јер то је твоја прича. Која није лоша, али није примењива на мене.

:) 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...