Jump to content

Како заинтересовати младе за Цркву

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pa nije problem ako ga ubije to je njena stvar, ako imamo državu ići će u zatvor, dakle sistem funkcioniše :D

Hahaha za sve se isplati osim za jadnog Nemanju xD Mada sumnjam da ce nekom narocito da fali ali opet, ajde neka ga... Nije vredan orbije razmisljam :D hahahaha

Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! :D

Подели на овим сајтовима

Na žalost ni jedna država nije operisana od tih stvari koje si nabrojao a posebno ne Srbija koja još nije ni uredjena i koja postoji svega par godina kao država od 2006., utoliko su nam problemi veći, svet ima tradiciju u mnoštvu stvari, mi tu i tamo, ali i taj uredjeni svet opet nije bez problema, kriza vere o kojoj raspravljamo je u celom svetu, i svim religijama :(

Nisam ja konkretno mislio na Srbiju, nego na državu uopšte, idealno bi bilo da je ona tu samo da održi čovečanstvo da ne ode u rasulo (po mogućstvu jedna jedina država), da isključivo da održava red, bez ovih dodatnih stvari. Znači neki minimum njenog postojanja, da ukoliko živiš životom koji je saznovan na tome da ne činiš nikome loše, i ne prmeštiš postojanje iste.

Подели на овим сајтовима

Ne, nego npr... nervira me bivsi decko i rado bih ga uklonila sa lica zemlje, ali me zakon sprecava u tome, jer mi zatvor i ne zvuci bas ... privlacno. 

Jednostavno okrecem sve u svoju korist, po tom principu se vodim, zbog toga mi je sve odlicno u zivotu. :D

A kao ljubitelj zivotinja bih odmah promenila drzavu ili se politicki aktivirala ili bil osta, a psa bih cuvala glavom bez obzira, pa makar to znacil oda treba da ga poklonim nekom preko grane. :P :D Naprimer. 

Dobro, znaci da radis sve zbog svoje koristi i licnog interesa.... Ja ti samo mogu reci moje misljenje, a to je da se ne slazem i da nisam takav.

Подели на овим сајтовима

Antihrist, ali ne može žensko si, za takve važne funkcije ipak moraš pol da menjaš.

Danas je to u drzavi Srbiji besplatno.. .cujemo se  za koji mesec kada zavrsim sa operacijama dragi moji, drage moje ... i ti Jelena xD muahahaha xD 

Подели на овим сајтовима

I ja sam ti draga?!

Hm, interesantno.

Ne, kao sto rekoh pozdravljam vas dragi moji, drage moje, a i tebe Jelena... da spadas u tu grupu ne bih te imenovala, ali lampice se skoro pale ocigledno, nema veze. 

Istocnik - ima nesto sto se zove cinizam :D

Подели на овим сајтовима

Znaci ipak si religiozna.

Verovatno da jeste negde u dubini svoje duše, jer šta bi inače tražila na Pravoslavnoj društvenoj mreži.

Da me neko ne shvati pogrešno ( nisam nacionalista niti išta slično), ali čitam vas sve skoro čitav dan, i dolazim do zaključka da mnogi još uvek sebe traže.

Подели на овим сајтовима

Verovatno da jeste negde u dubini svoje duše, jer šta bi inače tražila na Pravoslavnoj društvenoj mreži.

Da me neko ne shvati pogrešno ( nisam nacionalista niti išta slično), ali čitam vas sve skoro čitav dan, i dolazim do zaključka da mnogi još uvek sebe traže.

Ja dusu nemam, tako da tvoja teorija pada u vodu. xD Salim se, na sajt sam se registrovala prvenstveno da bih se svadjala o pravima zena na abortus, ostalo je doslo naknadno. :D 

Подели на овим сајтовима

Nisam ja konkretno mislio na Srbiju, nego na državu uopšte, idealno bi bilo da je ona tu samo da održi čovečanstvo da ne ode u rasulo (po mogućstvu jedna jedina država), da isključivo da održava red, bez ovih dodatnih stvari. Znači neki minimum njenog postojanja, da ukoliko živiš životom koji je saznovan na tome da ne činiš nikome loše, i ne prmeštiš postojanje iste

Najveća vrednost sveta i jeste ta različitost, nacionalna, religijska i sl., nikad svet nije video neku svetsku državu, a mislim i da neće skoro videti nešto sl. Upravo razumevanje te različitosti daje odgovor na sve, koliko je potrebno da neko ko je ateist udje u crkvu, ako je normalan čovek nema predrasude ući će makar zbog umetnosti koje se u njoj nalaze, koliko je pravoslavcu teško ući u katoličku crkvu, meni nije, da jeste vera bi mi bila labava a nije toliko baš :) , nacionalistima je vera slaba pa zato guslaju stalno jedno te isto, neprestano, a to nije ljubav ni prema svojoj veri ni prema svojoj zemlji. Kad se svi isprepletemo u svojoj različitosti, ateisti, vernici, ovi i oni, ona dolazi do mira, stvara se mir. U ovoj sveopštoj borbi gde je svako ukopan i nišani onoga drugog, gde nema ni minimum medjusobnog razumevanja dolazi do neprestanog sukoba.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Pa i treba da se traze dok se ne pronadju

Jelena vera ti je toliko jaka ? Svaka čast, baci kamen prva onda !  :)))

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Ja dusu nemam, tako da tvoja teorija pada u vodu. xD Salim se, na sajt sam se registrovala prvenstveno da bih se svadjala o pravima zena na abortus, ostalo je doslo naknadno. :D

Drago mi je sto sam imala čast "upoznati" telo bez duse, pa makar i ne videti ga, ali ga upoznati kroz par "crnih" reci :), draga Liberalna

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...