kordun Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Ovo je bila osveta neprijatelju, a ne iz samo-odbrane. Kakvu je to opasnost predstavljao Pavelic tad? Nikakvu. Mislim, ja jesam za to, ali vi ste hriscani, da vas podsetim... Nisi brate dobro upućen u ovu tematiku,a donosiš svoj sud o tome koji je pogrešan. 1.Blagoje je u Pavelića pucao iz samoodbrane,pavelić je prvi potegao pištolj i pucao,bez obzira što je Blagoje išao sa namijerom da izvrši atentat,postoji realna mogućnost da atentat ne bi izvršio,to bi na nekom suđenju itekako bilo relevantno... 2.Pavelić je rukovodio većim dijelom ustaške emigracije,financirao,rukovodio,bile su u planu terorističke akcijje,kasnije je Maks luburić i sprovodio određene akcije i to na teritoriji Jugoslavije,konkretno u Bosni... 3.Ne razumiješ hrišćanstvo dovoljno da bi napisao ovo treće,ni ja ga ne razumijem po tom pitanju jer se nikada nisam interesovao,al od sada hoću Sudija and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Е људи,ајде да се не фолирамо више, никакав атентат,убисто са намером и слично,нема оправдање са хришћанске тачке гледишта! Освета није наша,речено нам је у св писму...али по нашој слабости,могу рећи следеће: Ја му не бих брзо пресудио,већ полако,одвео га у планину,и комад по комад,месец дана... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Ја му не бих брзо пресудио,већ полако,одвео га у планину,и комад по комад,месец дана... Ne valja ni to, koliki god zvjer on bio trebalo je postupiti ljudski. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 koji odgovori, iz casa u cas sve mastovitiji :fmqmtx: Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Јововић није делао као хришћанин, нити из његовог чина извире јеванђелско учење. Напротив. Но, без обзира се надам да је добио рајско насеље, јер је заслужио. Istochnik, Баба and kordun је реаговао/ла на ово 3 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Јововић није делао као хришћанин, нити из његовог чина извире јеванђелско учење. Напротив. Но, без обзира се надам да је добио рајско насеље, јер је заслужио. Prva recenica je tacna, sto se tice druge to samo Bog zna. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Nisi brate dobro upućen u ovu tematiku,a donosiš svoj sud o tome koji je pogrešan. 1.Blagoje je u Pavelića pucao iz samoodbrane,pavelić je prvi potegao pištolj i pucao,bez obzira što je Blagoje išao sa namijerom da izvrši atentat,postoji realna mogućnost da atentat ne bi izvršio,to bi na nekom suđenju itekako bilo relevantno... Tako je,pravno formalno gledajući,Blagoje je pucao iz samoodbrane bez obzira na prvobitnu nameru! Баба је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Е људи,ајде да се не фолирамо више, никакав атентат,убисто са намером и слично,нема оправдање са хришћанске тачке гледишта! Освета није наша,речено нам је у св писму...али по нашој слабости,могу рећи следеће: Nisi u pravu!Nema opravdanja sa tačke gledišta Pravoslavnog tumačenja Hrišćanstva,ostali Hrišćani možda imaju pametnije tumačenje koje dozvoljava i opravdava osvetu! Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Nisi u pravu!Nema opravdanja sa tačke gledišta Pravoslavnog tumačenja Hrišćanstva,ostali Hrišćani možda imaju pametnije tumačenje koje dozvoljava i opravdava osvetu! A sta si ti tolko opterecen osvetom, cak ti je i avatar na tu foru Hriscanstvo ne dozvoljava niti opravdava osvetu, hriscanstvo nije za slabice. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 A sta si ti tolko opterecen osvetom, cak ti je i avatar na tu foru O zašto se ti plašiš osvete? Hriscanstvo ne dozvoljava niti opravdava osvetu, hriscanstvo nije za slabice. hriscanstvo nije za slabice. Ja sam Starozavetni Hrišćanin,moje hrišćanstvo dozvoljava osvetu!A i nema svako petlju da može da se osveti adekvatno,i stoga DA,Hrišćanstvo nije za slabiće. ...nezvani gost puca u samoodbrani... Ne!Iz perspektive suda ili običnog posmatrača Pavelić je taj koji je pucao prvi a Blagoje u samoodbrani! Čime je to Pavelićev život bio ugrožen u tom momentu? Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Oket dvoboj sa namerom da ubije, ali ga je samo ranio. Imao je srece. Nije poenta ubistvom onesposobiti neprijatelja, nego ga onemoguciti. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Ja sam Starozavetni Hrišćanin,moje hrišćanstvo dozvoljava osvetu! mislis jevrejin? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Ja sam Starozavetni Hrišćanin,moje hrišćanstvo dozvoljava osvetu! hahahha,brate da nisi ti bio na travama kod miroljuba petrovića ,nemoj se naljutiti šalim se malo,ne mogu da se suzdržim morao sam napisati DYNABLASTER and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 hahahha,brate da nisi ti bio na travama kod miroljuba petrovića ,nemoj se naljutiti šalim se malo,ne mogu da se suzdržim morao sam napisati Po tvojoj faci rekao bih se da misliš da je Stari zavet staro izdanje Novog zaveta,jel' da? Ja se nikad ne ljutim,a sad nemoj ni ti da se ljutiš kordun је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Конкретно, убиство за одбрану вере праве је похвално остала то нису, и треба ги избегивати...вади бре руке из џепова кад причаш са старијим... Postoje situacije ada je ubistvo nekog ,ono zlo koje je manje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука