Miss D Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Срби су фаце ... зато је ваљда и овако .. како је Испашће да имамо више разумевања за Павелића који је побио преко милион недужних, од тога на хиљаде деце .. стараца.. а немамо разумевања за ''обичног'' убицу који је знао каквог злотвора гања ...па дај бар да обојицу меримо истим аршином ... Испашће да је Павелић ''само СТАРАЦ'' ... није нити је сад само старац на кога је пуцано ... Благоје је ХЕРОЈ .. а и хероји се исповедају .. Ubica je ubica. Posto imamo zapovjest *Ne ubij* svi koji vjerujemo u Boga, vjerujem da je Njemu nebitan broj. Ubio si i gotovo. Sto je jos gore - sa namjerom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miss D Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 da ,a li nisu sve situacije iste. Jedno je to kako je Dostojevski prošao ,a sasvim drugo je to što je Karadjordje samo uz pomoć smrtne kazen uspo da uspostavi disciplinu medju Srbima,da nije bilo tako i danas bi bili pod turcima... U Srbiji pedofili siluju decu ,odu u zatvor na dve ,tri godine izadju opet siliuju i tako u krug. Ako je smrt pedofila ,jedino rešenje da deca budu zaštićena ,ja sam ZA , moja Hrišćanska savst lakše podnosi mrtvog pedofila nego silovano dete. Sto bi danas rekli: lajkujem ti zadnju recenicu.. shvatam smisao tvojih rijeci. Ali na par mjesta na razlicitim forumima procitah: Bog ne daje tezi teret od onoga sto mozemo ponijeti... ili Bog ne grijesi.. ili onaj: Sve je uradjeno po Bozijoj promisli.. Ajd sad da gledamo onda ove recenice iz ugla jednog dijeteta koje je bilo zrtva. Ili ajde sad da gledamo te iste recenice iz ugla jedne majke tog djeteta. Ili iz ugla majke tog pedofila. Ili iz ugla ubicine porodice. Ili iz ugla porodice ubijenog.. uglova vazdan.. a odgovori? Jesu li svi isti? Jel odgovara svaka recenica svakoj situaciji? Ajde stavi se u mjesto sudije... Stavi se u mjesto neke od te dvije majke.. Recicu samo: tesko Bogu sa nama, kakvi smo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Bog to nije uradio! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 "If you're a Christian who supports killing your enemies and torture, you will have to come up with new name for yourself..." http://www.youtube.com/watch?v=q0meqBtfkHE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 @Auror da da, ni Car Lazar ni Milos Obilic nisu hriscani, trebali su da kleknu na koljena i da dozvole neprijatelju da im glavu skine jeli? Neka je vjecna slava Blagoju Jovovicu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Žena kad vijeruje u Boga,to ne čini iz ideala već iz straha,to je rekao veliki Jovan Dučić kada govori generalno o vijeri,naravno,svaka čast izuzetcima,ali ako neko iz straha vijeruje,to nije vijera već llicemjerje. Isto tako u ovoj temi se osijeća malo strah u nekim komentarima,možda ja grešim,samo sam imao potrebu ovo da napišem,ne odnosi se na nikog pojedinačno,pišem zato jer možda nekom bude korisno... Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Ubica je ubica. Posto imamo zapovjest *Ne ubij* svi koji vjerujemo u Boga, vjerujem da je Njemu nebitan broj. Ubio si i gotovo. Sto je jos gore - sa namjerom. Nije na hriscanima da sude. Pa ni ovome coveku koji je pucao iz pistolja. Istochnik, kordun and Баба је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Šta ćemo sa onim ustašom Ilijom Stanićem koji je ubio Maksa Luburića u Španiji,zapovijednika logora Jasenovac,jel i njega trebamo zvati junakom...On je bio očajnik ucijenjen od strane komunista i kao takav ubio Luburića da spasi sebi glavu... Jesu bili majstori po nekada ti komunisti ... naterali goveda da se medjusobno ubijaju .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Nije na hriscanima da sude. Pa ni ovome coveku koji je pucao iz pistolja. Ovi zaboravljaju da postoje i sveci koji su ubili. Hipi holivudska propaganda je jaka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Nije na hriscanima da sude. Pa ni ovome coveku koji je pucao iz pistolja. ) facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 @Auror da da, ni Car Lazar ni Milos Obilic nisu hriscani, trebali su da kleknu na koljena i da dozvole neprijatelju da im glavu skine jeli? Neka je vjecna slava Blagoju Jovovicu. Ovo je bila osveta neprijatelju, a ne iz samo-odbrane. Kakvu je to opasnost predstavljao Pavelic tad? Nikakvu. Mislim, ja jesam za to, ali vi ste hriscani, da vas podsetim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Ovo je bila osveta neprijatelju, a ne iz samo-odbrane. Kakvu je to opasnost predstavljao Pavelic tad? Nikakvu. Mislim, ja jesam za to, ali vi ste hriscani, da vas podsetim... Za mene ovo nije cak ni osveta nego ratno dejstvo i odbrana, rat se ne zavrsava nekom magijom kad politicari sjednu za stol i kazu ''ok zavrseno je''. Pavelic je predstavljao veliku opasnost, mogao je okupiti ustase u emigraciji i spremati neki buduci genocid, i to se upravo i desilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 A cekaj Milos Obilic je iz samoodbrane ubio Murata? Ono kao bilo je ili ja ili on ako ga ja ne ubijem,ubice on mene,,bez obzira sto se nalazio u rukama i okruzen sa ko zna koliko hiljada Turaka? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 A cekaj Milos Obilic je iz samoodbrane ubio Murata? Ono kao bilo je ili ja ili on ako ga ja ne ubijem,ubice on mene,,bez obzira sto se nalazio u rukama i okruzen sa ko zna koliko hiljada Turaka i ako se znalo da i da ubije jos pored Murata 100 turcina da je on osudjen na smrt? Tacno, a nemoj zaboraviti ni Stevana Sindjelica, on je pobio 2-3 hiljade turaka eksplozijom u jednom trenutku, a imao je mogucnost da se povuce i pobjegne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Ovo je bila osveta neprijatelju, a ne iz samo-odbrane. Kakvu je to opasnost predstavljao Pavelic tad? Nikakvu. Mislim, ja jesam za to, ali vi ste hriscani, da vas podsetim... “9. Ако ко има ухо нека чује. 10. Ко у ропство одводи, у ропство ће отићи; ко мачем убија, треба и он мачем да буде убијен. Овдје је трпљење и вјера светих. ” Otkrovenje Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука