Mironosica Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Једном речју имаш тајну нећеш с нама да је делиш пушташ нас да останемо кретени. Јел то? ne samo mi nije bilo jasno o čemu pričate Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 "И видје гдје некакав Мисирац бије човјека Јеврејина између браће његове. И обазрев се и тамо и амо, кад видје да нема никога, уби Мисирца, и закопа га у пијесак." (*2 Мој. 11, 12.) Освета подразумева веће растојање од повода до извршења... Онда читај Стари Завет пажљивије па ћеш видети да то није први пут Мисирцима да млаве Јевреје и то је још и било добро јербо су Јевреји били робови, значи њихов живот није значио ништа могли су их убијати кад им се прохте а то су и чинили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 ne samo mi nije bilo jasno o čemu pričate Још увек ти није јасно зашто је један четник Благоје убио Анту Павелића? Или... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Још увек ти није јасно зашто је један четник Благоје убио Анту Павелића? Или... vređaš ? ili .... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 vređaš ? ili .... Подмећеш? Или... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Подмећеш? Или... šta podmećem ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 "...да сви буду једно..." Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 šta podmećem ? Шта вређам? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Не разумем зашто си рекао да се Мојсеј светио, овим убиством...не рвем се са тобом и другима, у теми, већ са собом..."ни по бабу ни по стричевима"... Па јесте. Убио је египћанина, није моро, мого је да га намлати а не да убије. Јербо египћанин није убио тог његовог сународника, него истукао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 чек, чек, али зар Нови Завет није изменио тај закон тиме што га је допунио? Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 чек, чек, али зар Нови Завет није изменио тај закон тиме што га је допунио? Какве сад то има везе? Јестел ви сви неки пацифисти? Само да вам јавим пацифизам није православље, као што није ни милитаризам. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Тешко је у афекту бити рационалан... ааафффееекккаааттт...одо да попијем чашу кокте... Ја пијем Колу. Пио сам неку раџу од ринглова зезно ме лик реко да је лоза...а рингловуша је најгора, даним џибриш на њу и неможе да се сапере. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Тешко је направити компромис између запада и истока, можда да пробаш са соком од парадаиза...за расо је нажалост прерано...цвикао бих од овако безочног изласка из теме, да не чаврљам са влашћу... Ма тема је ионако изашла из колосека. Зато ја препоручујем по једну љуту. Са колом или већ ко чиме воле. Није тешко комбиновати исток и запад, само кад се оће. Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Лично, за ових годину дана колико сам на форуму, и на тај начин "знајући вас", не верујем да би ико, без обзира на реторику изречену овде, био кадар да учини оно што је Благоје урадио... Срђан Шијакињић and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Лично, за ових годину дана колико сам на форуму, и на тај начин "знајући вас", не верујем да би ико, без обзира на реторику изречену овде, био кадар да учини оно што је Благоје урадио... На муци се познају јунаци... Читао сам један текст који све око припреме и извршења атентата много шире описује...Јововићево сведочење... Прича о таквом страху и неизвесности, да је и он то једва урадио... ево цео дан покушавам да изгуглам али не иде... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука