Jump to content

Da li sam za to da srbi izađu na kosovske izbore?

Оцени ову тему

Јаков.

Izbori na Kosovu i Metohiji  

71 члановâ је гласало

1. 1. Da li sam za to da srbi učestvuju na izborima, na Kosovu i Metohiji?

• Da
      29
    • Ne
      35
    • Možda
      7

Препоручена порука

Тако би требало... Трећи одред!

Ма победили смо, избојкотовали Срби изборе, поломиле се кутије, сад ће комплетан савет безбедности и УН да нам честита победу над албанцима, да склони еулекс, да поништи све споразуме, и да пусти Србе да суде Тачију....

Мислим фата моргана, ја не верујем шта сам ја прочитао...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

"Решење је у промени политике. Север треба да добије широку аутономију и да у процесу нормализације односа Београда и Приштине буде постепено реинтегрисан у састав Србије. Албанци су чекали 120 година: имали су изводљив циљ, били су стрпљиви и спремни на жртву. Ми данас немамо ништа од тога. Имамо, међутим, популарне политичаре лишене уверења". 

Напредни клуб

Чедомир Антић

За ово је касно... Ономад можда, данас-не може...

Подели на овим сајтовима

Можда није популарно, и дефетистички је, али ја сам да се људи изместе. Доле нема слободе, није ће је икад бити. Гледао сам некидан емисију о Ораховцу. Каже људи имају радијус кретања 1 километар. Да ли ће након избора бити нешто боље по том питању?

Боља је слобода него ишта. Србија их је оставила доле и не знам шта има да се надају. Свака част људима како издржавају и оволико времена. Да се прода још док се може добити нека цена, ако може. Не знам да ли је то издаја завета, али ја не видим друго решење.

Није дефетизам.. То је став и мишљење... Међ` хиљаду, наћи ће се право!

Подели на овим сајтовима

Ма победили смо, избојкотовали Срби изборе, поломиле се кутије, сад ће комплетан савет безбедности и УН да нам честита победу над албанцима, да склони еулекс, да поништи све споразуме, и да пусти Србе да суде Тачију....

Мислим фата моргана, ја не верујем шта сам ја прочитао...

Otkud taj fantastičan plan? Ako može neki izvor a ako je tvoje mišljenje reci mi kako si došao do toga?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

За ово је касно... Ономад можда, данас-не може...

Ко ХОЋЕ нађе НАЧИН! Ко неће нађе разлог!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Otkud taj fantastičan plan? Ako može neki izvor a ako je tvoje mišljenje reci mi kako si došao do toga?

Ироничан сам, јер Двераш прича ко да смо победили, ко данарод хоће да се поништи бриселски споразум и ко да на основу тога данас можемо да поништимо бриселски споразум.

Мој коментар је сатира и исмевање тог сулудог става. 

Подели на овим сајтовима

Можда није популарно, и дефетистички је, али ја сам да се људи изместе. Доле нема слободе, није ће је икад бити. Гледао сам некидан емисију о Ораховцу. Каже људи имају радијус кретања 1 километар. Да ли ће након избора бити нешто боље по том питању?

Боља је слобода него ишта. Србија их је оставила доле и не знам шта има да се надају. Свака част људима како издржавају и оволико времена. Да се прода још док се може добити нека цена, ако може. Не знам да ли је то издаја завета, али ја не видим друго решење.

Управо то и јесте смисао избора на које су Срби позвани. Да се спречи тако нешто.

Када су били први локални избори, људи у Штрпцу су их бојкотовали. Добили су градоначелника Албанца који је распродавао земљу у општини, без обзира што тамо постоји и национални парк. Не треба наглашавати колико им је проблема то створило. Данас услови доле нису као 2001. или 2004., има простора да се нешто уради ако иза људи стане и држава као подршка. Можда не превише у овом трнутку, али већ са формирањем Заједнице српских општина, ситуација се битно мења.

Са друге стране, није дефетизам ни ако неко ко не може да издржи прода своју имовину и крене тамо где мисли да ће му бити боље, али не мислим да то сме да буде политика, једино мислим да ти јадници не смеју да се обележавају као издајници, што се, на жалост, често дешава.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

"Окретање свих нас ка Христу јесте спасоносни ковчег за наш народ који се налази у опасности. Ако желимо да се спасимо од ове опасности, ако желимо процват нашој домовини, наша једина нада је покајање."

Дакле Албанци и Тачи су исправнији и већи верници од нас? 

Подржавам сваки позив и сваки покушај покајања код сваког, али то стварно не верујем да ће то ишта да промени у овим стварима. 

Подели на овим сајтовима

A ako se držimo već politike i demokratije ovoliko .. ajmo onda do kraja da budemo korektni ... Ljudi,  ni po jednom sporazumu "sever" Kosova i Metohije ...zapravo ne pripada Kosovu i Metohiji .. To je iz Srpskog korpusa jedini HTEO da kaze vl. Atanasije.. Pobogu ..

kako to da niko bar ne pominje ovu istinu, niti je ppominjo ... osim njega ...  

I koliko je nama , zapravo stalo do Kosova i Metohije....

.očigledno  .. jako malo ...

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Ето ти сад:

"BG priznao da Kosovo nije Srbija"

IZVOR: BETA

Moskva -- Beograd je priznao da Kosovo nije Srbija, dajući "separatistima" pravo da održe izbore, ocenila je večeras televizija Rusija u reportaži o izborima na Kosovu.

4615322975277f37268f34969374597_orig.jpg

Moskva (Beta/AP)

"Albanske vlasti su održale izbore, dobivši podršku SAD, EU i čak Beograda. Samo, niko nije pitao kosovske Srbe da li se sa tim slažu. Oni su izjavili da ih je Beograd izdao, i da ne žele da žive pod vlašću albanskih separatista", navela je ta televizija.

"Mali broj kosovskih Srba koji je ipak izašao na izbore našao je rasturena biračka mesta. Tvrdoglavost karakteriše većinu od 40.0000 kosovskih Srba, koji su odsečeni od domovine, a granicu ne priznaju", ocenjeno je u reportaži. 

Televizija Rusija navela je da je u Kosovskoj Mitrovici glavna karakteristika izbora bio bojkot, da ni zajednički napori Prištine, Brisela i Beograda nisu pomogli, a da one Srbe one koji su izašli na izbore organizatori bojkota nazivaju izdajnicima. 

"Bojkot je očajnički korak. Kosovski Srbi smatraju da je Beograd trampio celovitost zemlje za ulaznicu u EU", ocenila je ta ruska televizija.

Подели на овим сајтовима

Не него су они корбач за наше деценијско безакоње пред Богом...безакоње кога нећемо да се одрекнемо, толико да нас је у ствари брига и за нас саме, а камо ли за Косово...

Не видим, за деценијско безакоње пред Богом - ти верујеш да Господ награђује још веће безаконике? 

Стварно не разумем ту логику.... зашто би Господ био тако неправаден? 

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Пише се по новинама да ће бити поновљени избори у Митровици. Баш ме занима на који начин ће навући више гласача на поновљеним изборима?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...