Jump to content

Da li sam za to da srbi izađu na kosovske izbore?

Оцени ову тему

Јаков.

Izbori na Kosovu i Metohiji  

71 члановâ је гласало

1. 1. Da li sam za to da srbi učestvuju na izborima, na Kosovu i Metohiji?

• Da
      29
    • Ne
      35
    • Možda
      7

Препоручена порука

Demokratski princip. Vojska je državna ustanova, da služi i da brani, ne više, vojska nije vlast. Vojska, dakle, nema šta da se meša u politici, ovo joj je strogo zabranjeno. Pri tome ne uvažuje se argument da li je neko bio vojnik, pre svega ne da bi time naglasio svoju superiornost nad drugima koji nisu bili u vojsci.

Нико овде није малоуман. Скроз је шабански приступ тако разговарати са људима по форуму. Сви каткад западнемо у варту у неким расправама, ал ово је стварно покварено.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Milan naglašava   da je rat zlo i da nam je bilo dosta. (slažem se)

I ja naglašavam da je rat zlo a još veće je zlo živeti negde gde svako može da te ubije jer nikad počinioc nije nadjen.!!!!!

Ste dobro?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Svakome iskreno hvala na njegovu pomoć, te i Rakiću, ali ovo priznanje ne obuhvata da je njegova pozicija zbog toga nešto više važeća pa da mora da je naglasuje.

Још једном кажем, ја то о чему ти причаш нисам рекао... А добро знаш на шта сам од твог писанија реаговао... То са војском и хеликоптерима везе нема... 

Подели на овим сајтовима

Pri tome ne uvažuje se argument da li je neko bio vojnik, pre svega ne da bi time naglasio svoju superiornost nad drugima koji nisu bili u vojsci.

Ово директно омогућава појединцима да арче оне светиње за које су други људи дали животе

Подели на овим сајтовима

БOJКOТ JE УСПEO

3. новембар 2013.

marko-jaksic-42-200.jpgПoслaник Дeмoкрaтскe стрaнкe Србиje у Скупштини Србиje Maркo Jaкшић изjaвиo je вeчeрaс у Кoсoвскoj Mитрoвици дa je бojкoт избoрa нa сeвeру Кoсoвa успeo и дa су у ДС С зaдoвoљни.

Брисeлски спoрaзум je издaja, рeкao je нa кoнфeрeнциjи зa нoвинaрe Jaкшић , кojи смaтрa дa je излaскoм нa дaнaшњe избoрe трeбaлo дa Срби „oпeру влaст oд издaje“.

Бojкoтoм грaђaни нису aмнeстирaли влaст oд oдгoвoрнoсти кojу имa, рeкao je Jaкшић, кojи тврди дa су oни кojи су глaсaли били уцeњeни пoслoм.

„Прeтхoднa двa дaнa упoзoрaвaли смo нa сцeнaриo у вeзи сa инцидeнтимa и упoзoрaвaли смo дa ћe дoћи дo рaзбиjaњa (глaсaчких) кутиja“, рeкao je Jaкшић.

„Дaнaс вeћ нeгдe oкo 15 чaсoвa имaли смo нaгoвeштaja, a и друштвeнe мрeжe су тo oбjaвилe, дa ћe жaндaрмeриja нa свoj нaчин у цивилу дa фaктички уђe и пoрaзбиja бирaчкe кутиje“, тврди Jaкшић.

http://dss.rs/bojkot-je-uspeo/

Подели на овим сајтовима

Детаљи  Објављено 04 новембар 2013
Бојкот је успео, шиптарски избори на северу КиМ су пропали, српски народ је одбацио Бриселски споразум, политика Владе Србије је доживела пораз. Позивамо Владу Србије да прихвати реалност на терену.

Bosko-Obradovic-portret_images_1-za-dverГодинама слушамо од разних лобиста за стварање тзв. независног Косова да је реалност да Косово и Метохија више нису српски и да не могу остати део државе Србије. Реалност је – по њима - такође тзв. независност Косова, реално је да се по Бриселском споразуму са севера КиМ повуку државне институције Србије, и да Срби изађу на шиптарске изборе и постану „Косовари”.

Међутим, апсолутни успех бојкота Тачијевих избора на северу Косова и Метохије, крах политике позивања Владе Србије да се на ове изборе изађе и пропаст Бриселског споразума – нова је реалност на терену. Зато позивамо државни врх и потписнике Бриселског споразума на челу са Николићем, Дачићем и Вучићем да прихвате ову нову реалност и повуку притиске на Србе на северу КиМ и полицијску репресију према опозиционом народном фронту на челу са Покретом Двери.

У данашњој изјави Бошко Обрадовић, члан Старешинства Двери, оценио је да никакве медијске лажи и монтирани инциденти не могу променити ову реалност. Свакоме је јасно да инцидент због кога су затворена бирачка места у Косовској Митровици нису изазвали представници кампање бојкота лажних шиптарских избора, јер је бојкот у том тренутку апсолутно успео и њима је најмање одговарало да дође до инцидената. Очито је да су разлоге за инцидент имали најпре они чија је политка Бриселског споразума и изласка на шиптарске изборе поражена, па су оваквим потезима желели да заклоне ту истину. Зато позивамо владајући режим да призна пораз и окрене се новој реалности на Косову и Метохији.

Информативна служба Покрета Двери

http://www.dverisrpske.com/sr/nas-stav/4331-obradovic-prihvatite-realnost-na-kim.html

Подели на овим сајтовима

Детаљи  Објављено 04 новембар 2013
Бојкот је успео, шиптарски избори на северу КиМ су пропали, српски народ је одбацио Бриселски споразум, политика Владе Србије је доживела пораз. Позивамо Владу Србије да прихвати реалност на терену.

Bosko-Obradovic-portret_images_1-za-dverГодинама слушамо од разних лобиста за стварање тзв. независног Косова да је реалност да Косово и Метохија више нису српски и да не могу остати део државе Србије. Реалност је – по њима - такође тзв. независност Косова, реално је да се по Бриселском споразуму са севера КиМ повуку државне институције Србије, и да Срби изађу на шиптарске изборе и постану „Косовари”.

Међутим, апсолутни успех бојкота Тачијевих избора на северу Косова и Метохије, крах политике позивања Владе Србије да се на ове изборе изађе и пропаст Бриселског споразума – нова је реалност на терену. Зато позивамо државни врх и потписнике Бриселског споразума на челу са Николићем, Дачићем и Вучићем да прихвате ову нову реалност и повуку притиске на Србе на северу КиМ и полицијску репресију према опозиционом народном фронту на челу са Покретом Двери.

У данашњој изјави Бошко Обрадовић, члан Старешинства Двери, оценио је да никакве медијске лажи и монтирани инциденти не могу променити ову реалност. Свакоме је јасно да инцидент због кога су затворена бирачка места у Косовској Митровици нису изазвали представници кампање бојкота лажних шиптарских избора, јер је бојкот у том тренутку апсолутно успео и њима је најмање одговарало да дође до инцидената. Очито је да су разлоге за инцидент имали најпре они чија је политка Бриселског споразума и изласка на шиптарске изборе поражена, па су оваквим потезима желели да заклоне ту истину. Зато позивамо владајући режим да призна пораз и окрене се новој реалности на Косову и Метохији.

Информативна служба Покрета Двери

http://www.dverisrpske.com/sr/nas-stav/4331-obradovic-prihvatite-realnost-na-kim.html

У реду Неђо! Како даље?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

У реду Неђо! Како даље?

План Вучића је да понови изборе.

Ако му то успе, повећаће притисак на Србе да изађу на изборе.

А ако не успе да понови изборе, понашаће се као да Срби нису бојкотовали изборе, и причаће нам како су Срби у ствари подржали политику владе.

Подели на овим сајтовима

Е одлично сад да пошаљемо војску и полицију тамо, ухватимо тачија и харадијена судимо им за териризам и отерамо еулекс.   :))  :))  :))  :))

ПОВРАТИЛИ СМО КОСОВО!  :))  :))  :))  :))

И чекај, ко може ОЗБИЉно у дверима да види неку ОЗБИЉНУ политику??? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Е одлично сад да пошаљемо војску и полицију тамо, ухватимо тачија и харадијена судимо им за териризам и отерамо еулекс.   :))  :))  :))  :))

ПОВРАТИЛИ СМО КОСОВО!  :))  :))  :))  :))

Тако би требало... Трећи одред!

Подели на овим сајтовима

"Решење је у промени политике. Север треба да добије широку аутономију и да у процесу нормализације односа Београда и Приштине буде постепено реинтегрисан у састав Србије. Албанци су чекали 120 година: имали су изводљив циљ, били су стрпљиви и спремни на жртву. Ми данас немамо ништа од тога. Имамо, међутим, популарне политичаре лишене уверења". 

Напредни клуб

Чедомир Антић

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

У реду Неђо! Како даље?

Можда није популарно, и дефетистички је, али ја сам да се људи изместе. Доле нема слободе, није ће је икад бити. Гледао сам некидан емисију о Ораховцу. Каже људи имају радијус кретања 1 километар. Да ли ће након избора бити нешто боље по том питању?

Боља је слобода него ишта. Србија их је оставила доле и не знам шта има да се надају. Свака част људима како издржавају и оволико времена. Да се прода још док се може добити нека цена, ако може. Не знам да ли је то издаја завета, али ја не видим друго решење.

Подели на овим сајтовима

Ma kakav rat vas spopao pobogu pa zar ne vidite da ova vlada nikad nije ni bila na vlasti u miru???(bili su od 1990 do 2000)

Ne daj Bože još samo to da im dozvolimo.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...