Jump to content

Da li sam za to da srbi izađu na kosovske izbore?

Оцени ову тему

Јаков.

Izbori na Kosovu i Metohiji  

71 члановâ је гласало

1. 1. Da li sam za to da srbi učestvuju na izborima, na Kosovu i Metohiji?

• Da
      29
    • Ne
      35
    • Možda
      7

Препоручена порука

A ti napravi dijetu.

Ovo bas i nije kul. Stavise ruzno je.

• Волим 1

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Хрвати поскидаше табле, прогласише Вуковар за посебну зону...

Видјећемо каква ће реакција бити из ЕУ.(знам да је неће бити, али кад ураде нешто што њима не одговара онда их притисну и запријете им санкцијама)

Паметан народ, невјероватно паметан!

Док се ми овдје расправљамо, са све полуинформацијама, шта се доље десило, док ти, који су то организовали, вјероватно трљају руке од задовљства како су нас опет изиграли и како су нас о јаду забавили и подијелили.

Да неће скоро нека геј парада, па да баш на све заборавимо? 

Ај` закључавајте ово да се не брукамо. Показаће вријеме ко је за шта крив!

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Srbin sam, još se uzdržavam.. Mislim kad bi onako dolazi.

Svejedno,argumentovana diskusija,a ne uvrede na racun frizure,palca leve noge,odece ili kilaze.

• Волим 1

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

A ti napravi dijetu.

Нема везе друже, наравно ако је ово било лично... Са дијетом, или без... Уписано је у хронометраже нашег РВ и лако се може проверити... Ја (са својим именом и презименом и дијетом како ти рече), дакле успешно сам дејствовао по непријатељским циљевима на територијама Хрватске, БиХ и Космета... За та своја дела сам адекватно награђен, а најлепша ми је била награда када ми се човек са Приједорског војишта захвалио што смо га успели онако "рашчереченог" кроз коридор пребацити на ВМА... Данас он има породицу и децу... А ти?

Подели на овим сајтовима

Nedostatak argumenata nadomescujes uvredama. Ja verujem i igumanima i igumanijama iz Devica,Gracanice

Ја сам са грачаничком игуманијом често причао, никада је нисам чуо  да прича о изборима на Косову. За медије годинама није давала изјаве. Толико о твојим "аргументима". Са друге стране, многи игумани и игуманије подржавају излазак Срба на изборе. Има доле више манастира, није Девич једини. Девич не знаш ни где је, ни каква је тамо ситуација, тако да ниси квалификован да расправљаш о томе.

Crkva nema jedinstven stav i ti to znas,ali zlonamerno to stavljas po strani.  Sad bi ja trebao da kazem da si ti protiv mitropolita Amfilohija i mnogih vladika?

Митрополит и +Атанасије нису Синод, нису Патријарх и нису надлежни епископи. Јасно сам рекао шта сам имао, а ти тумачи како год хоћеш.

I jak ti je argument. Shvatili smo isao si cesto dole,nadam se da cu i ja u tvojim godinama dostici tu brojku,oprosti ali ne mozemo se meriti.

Само сам четири године старији од тебе, ако сам добро схватио да си '87. годиште. И то што сам доле не набијам на нос било коме, само кажем да апсолутно не можеш објективно да сагледаш ситуацију док ниси на терену, као што ни ја нисам могао. Имао сам сличне заблуде пре него што сам почео да се крећем доле. Ово што причају турбо патриоте са Интернета слободно баци у воду.

Не причам ја о народу северно од Ибра, чак ни о вођама, који су доле свашта претрпели, њихово залагање поштујем, иако за неке сматрам да дебело нису у праву. А то опет сматрам јер знам ситуацију на терену. Они имају једну јако лошу идеју да одвоје северни део Косова, а шта ће бити са свим оним људима јужно, то нема везе. Ја сам огорчен на ове квази патриоте, који на два дана дођу доле, дигну фрку, и онда оставе народ да трпи последице, а веруј ми да их трпи. Управо због тих напаљивача са тих квазипатриотских сајтова.

Rekao si zandarmerije nema u Mitrovici i da kad bi se neko pojavio bio bi uhapsen.

Нисам то рекао. Рекао сам да би био ухапшен сваки жандарм који би се нашао близу неког места где се десио било какав инцидент, јер би био први осумњичени, а сви се доле познају, јер је Митровица мало место. Читај боље.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Нема везе друже, наравно ако је ово било лично... Са дијетом, или без... Уписано је у хронометраже нашег РВ и лако се може проверити... Ја (са својим именом и презименом и дијетом како ти рече), дакле успешно сам дејствовао по непријатељским циљевима на територијама Хрватске, БиХ и Космета... За та своја дела сам адекватно награђен, а најлепша ми је била награда када ми се човек са Приједорског војишта захвалио што смо га успели онако "рашчереченог" кроз коридор пребацити на ВМА... Данас он има породицу и децу... А ти?

Тада вероватно ниси био елегантно попуњен? :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Pobijen si maksimalno argumentima,ostalo je kacenje balkanskog spijuna,pozivanje na nesto za sta ne mozes dati izvor za razliku od mene koji za svoje tvrdnje daje 3 izvora i poruke koje nista ne znace.

Isto kao i kad smo pricali o Dverima. Ali samo guraj brate.

Не мислим да је Рилан нешто у праву, али далеко од тога да си га побио "аргументима", осим ако не узмеш кафансе стандарде аргумената.... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Тада вероватно ниси био елегантно попуњен? :)

Дапаче :)

Сад сам умировљен, па могу како `оћу! :)

Подели на овим сајтовима

Ја сам са грачаничком игуманијом често причао, никада је нисам чуо  да прича о изборима на Косову. За медије годинама није давала изјаве. Толико о твојим "аргументима". Са друге стране, многи игумани и игуманије подржавају излазак Срба на изборе. Има доле више манастира, није Девич једини. Девич не знаш ни где је, ни каква је тамо ситуација, тако да ниси квалификован да расправљаш о томе.

Митрополит и +Атанасије нису Синод, нису Патријарх и нису надлежни епископи. Јасно сам рекао шта сам имао, а ти тумачи како год хоћеш.

Само сам четири године старији од тебе, ако сам добро схватио да си '87. годиште. И то што сам доле не набијам на нос било коме, само кажем да апсолутно не можеш објективно да сагледаш ситуацију док ниси на терену, као што ни ја нисам могао. Имао сам сличне заблуде пре него што сам почео да се крећем доле. Ово што причају турбо патриоте са Интернета слободно баци у воду.

Не причам ја о народу северно од Ибра, чак ни о вођама, који су доле свашта претрпели, њихово залагање поштујем, иако за неке сматрам да дебело нису у праву. А то опет сматрам јер знам ситуацију на терену. Они имају једну јако лошу идеју да одвоје северни део Косова, а шта ће бити са свим оним људима јужно, то нема везе. Ја сам огорчен на ове квази патриоте, који на два дана дођу доле, дигну фрку, и онда оставе народ да трпи последице, а веруј ми да их трпи. Управо због тих напаљивача са тих квазипатриотских сајтова.

Нисам то рекао. Рекао сам да би био ухапшен сваки жандарм који би се нашао близу неког места где се десио било какав инцидент, јер би био први осумњичени, а сви се доле познају, јер је Митровица мало место. Читај боље.

Imas pojedine izjave o kosovskim izborima i stavu o njima,mnogih. Nisu svi za izbore.

Licna uvreda to me ne dotice, shvatili smo veliki covece ti si bio na Kosmetu xx puta. A ja ne znam ni gde je Devic. Ja sam pomagao Devic,pomagao da izrade zid oko manastira,imali blagoslov igumanije. Ali dobro,nije bitno. Ko sam ja u odnosu na tebe? Ko jedan mrav u odnosu na orla.

Svejedno stav crkve nije jedinstven,zato je zlonamerno i to jako zlonamerno spocitavati nekome ono sto si ti na taj nacin i u mnogo cemu podeljen. Sabor bira sinod,a na saboru je u najmanju ruku stav o izborima podeljen,prema tome...

Nabijas itekako nabijas,tvoji argumenti ovde su upravo to,nabijanje toga da si cesto bio dole,a da ja i drugi ne mozemo gprsom da nadjemo manastire. I da ti znas sve,a mi ne znamo ni gde je Devic.

Ja za 24 godina nisam bio nikad u npr Lelicu,a od 26 do danas sam bio ko zna koliko puta. Nisu 4 godine ni mali broj godina.

Zato sam i rekao ljudi su prepoznali ljude iz zandarmerije. A Dikic je dovoljno mozda i previse rekao svojim saopstenjem.

Ponavljam ti budi uz svog Vucica ocigledno si jako pristrasan i politicki orijentisan,ja cu biti uz svoj narod.Svako svome jatu.

Подели на овим сајтовима

Не мислим да је Рилан нешто у праву, али далеко од тога да си га побио "аргументима", осим ако не узмеш кафансе стандарде аргумената.... 

Znas Milosavljevicu meni sve i da neki kontras prizna da sam u pravu i kaze da sam  mu otvorio oci,ne bi se uzdao u tebe da mi kazes e vale jesi. Tako da sto se toga tice,apsolutno ne moras da dajes svoje misljenje,jer se zna unapred.

Подели на овим сајтовима

Дапаче :)

Сад сам умировљен, па могу како `оћу! :)

То што си умировљен не чини те неким "бившим" херојем, а то како можеш  и 'оћеш, како 'оћеш. :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

То што си умировљен не чини те неким "бившим" херојем, а то како можеш  и 'оћеш, како 'оћеш. :)

Нисам ни рекао да сам то...Напротив... А за ТМ си у праву... Нисам у праву :(

Подели на овим сајтовима

I sta sad?

Imas pojedine izjave o kosovskim izborima i stavu o njima,mnogih. Nisu svi za izbore.

Licna uvreda to me ne dotice, shvatili smo veliki covece ti si bio na Kosmetu xx puta. A ja ne znam ni gde je Devic. Ja sam pomagao Devic,pomagao da izrade zid oko manastira,imali blagoslov igumanije. Ali dobro,nije bitno.

Svejedno stav crkve nije jedinstven,zato je zlonamerno i to jako zlonamerno spocitavati nekome ono sto si ti na taj nacin i u mnogo cemu podeljen. Sabor bira sinod,a na saboru je u najmanju ruku stav o izborima podeljen,prema tome...

Nabijas itekako nabijas,tvoji argumenti ovde su upravo to,nabijanje toga da si cesto bio dole,a da ja i drugi ne mozemo gprsom da nadjemo manastire. I da si znas sve,a mi ne znamo ni gde je Devic.

Ja za 24 godina nisam bio nikad u npr Lelicu,a od 26 do danas sam bio ko zna koliko puta. Nisu 4 godine ni mali broj godina.

Zato sam i rekao ljudi su prepoznali ljude iz zandarmerije. A Dikic je dovoljno mozda i previse rekao svojim saopstenjem.

Нема везе, можда за те четири године видиш и мало више и попричаш са мало више људи, па можда за четири године попричамо. До пре три године имао сам мишљење које је било диктирано непознавањем праве ситуације...

Што се осталог тиче, ако си нешто схватио као увреду, праштај, није ми била намера, заиста, само сам износио своје мишљење и поткрепљивао га онако како сам мислио. Ако те је шта од тога увредило, праштај, али заиста. Свако је рекао своје и нема потребе више да се прегањамо, јер нико неће да промени своје мишљење и онда улудо трошимо речи.

Свако добро, брате! :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Znas Milosavljevicu meni sve i da neki kontras prizna da sam u pravu i kaze da sam  mu otvorio oci,ne bi se uzdao u tebe da mi kazes e vale jesi. Tako da sto se toga tice,apsolutno ne moras da dajes svoje misljenje,jer se zna unapred.

Грешип силно, немам ја никакво мишљење на ову тему, јер немам никакве доказе на којима бих могао да формирам неко мишљење.

Али сам приметио да се служиш "кафана аргументима" и мислиш да си побио саговорнике... ....

П.с. следећи пут када кренеш да ми причаш како се НИКО НЕ СЛАЖЕ СА МНОМ, сети се ове ситуације. 

Само ти враћам по мало мило за драго, да видиш колико ти је лоша ствар оно што си радио "нико се не слаже са тобом" 

Ај па тако (: 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...