Jump to content

Pet godina najznačajnije srpske partije. SNS. Čestitamo!!!

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Војвода Брне убедљиво доминира горњим снимком :)

Mozda on bude sledeci predsednik...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Mozda on bude sledeci predsednik...

То би већ значило некакав романијски континуитет шешељеваца на власти.

Лепо ја говорим шешељевци ће владати Србијом наредних 150 година, ал ми нико неверује већ 20 година, значи остало је још 130 година да ми поверују.

Подели на овим сајтовима

Тајна успеха шешељевског политичког менталитета је у синкретизму конзервативизма + социјалистичке догматике + патриотизма или патриЈотизма (како ко сматра) + ...

Наставите сами ал не по нахођењу него поразмислите мало

Подели на овим сајтовима

Пет година преваре зване СНС

Све што су само могле да сањају ДС, ЛДП, АНЕМ, Б92 и разне сорошевске НВО – СНС је остварио.

sns-srpska-napredna-stranka-izbori_image

Саша Мирковић, нови помоћник новог министра културе у Влади Републике Србије задужен за медије и информисање, дао је ових дана – истина нехотично - најтачнију дефиницију петогодишње политичке историје Српске напредне странке: „Велика ми је сатисфакција што су кључни политички лидери владајуће коалиције од формирања ове Владе заговарали идеје и политику за које смо се ми на Б92, у АНЕМ-у и невладином сектору борили у претходне две деценије. Сада је владајућа елита преузела оно за шта смо се ми борили свих ових година”. Има ли боље, краће и ефектније дефиниције онога у шта се СНС претворила за ових 5 година? И заиста, оно што су у претходних 13 година ДС, ЛДП, АНЕМ, Б92 и разне сорошевске НВО агентуре могле само да сањају – данас се испуњава у време власти СНС и СПС. Зато досадашњим промотерима Друге Србије не остаје ништа друго него да се повуку из политике, јер су све њихове идеје преузете од стране СНС, или да – уколико желе даље да раде на пуном остварењу свих тих идеја – придруже се властима, што ових дана све чешће и масовније и чине.

Ангажман Саше Мирковића није први пребег са Б92 – пре њега је и његов шеф Веран Матић постао председник државне комисије за истраживање нерашчишћених убистава у Србији. Дати Верану Матићу да уђе у полицијске архиве и преузме државне тајне у своје руке могли су само Томислав Николић и Александар Вучић – то није урадио чак ни Борис Тадић. Исто важи и за сектор медија и информисања који се сада даје на уређивање директно сорошевским агентура у Србији, и то са државног нивоа Министарства културе. Не чуди ни подршка Вучићу и СНС од стране Млађана Динкића, Весне Пешић, Душана Петровића, Зорана Остојића, Ненада Прокића, Чеде Јовановића, Ненада Чанка, јер – то заиста сви они морају признати - никада нису били ближи остварењу свих својих визија и амбиција у уништавању Србије и свега српског.

На којим изборима су грађани гласали за ову политику? Ни на једним. СНС је највећа изборна превара грађана Србије, који су гласајући за СНС несвесно изгласали да на власт дођу ЛДП и АНЕМ. Жути, ЛДП, АНЕМ, Б92 и разне сорошевске агентуре имају све разлоге да свечано обележе 5 година постојања СНС, јер су за тих пет година политичком и изборном преваром Србије њихове идеје дошле на власт, а да они нису победили.

Редакција сајта

http://www.dverisrpske.com/sr/nas-stav/112-pet-godina-prevare-zvane-sns.html

Подели на овим сајтовима

SNS proslavila pet godina otkako nije SRS

BEOGRAD, 22. oktobar 2013, (Njuz) – Velikim skupom u Kombank areni Srpska napredna stranka proslavila je juče pet godina otkako više nema nikakve veze sa Srpskom radikalnom strankom.

Obeležavanju petogodišnjice od poslednjeg pominjanja Velike Srbije prisustvovao je veliki broj građana, pristalica politike koja u sebi već pola decenije apsolutno ne sadrži nijednu stavku iz opusa Vojislava Šešelja.

- Jubilej poput ove petogodišnjice se dešava jednom u pet godina, i naravno da svima nama mnogo znači. Mi možda ne znamo šta smo, ali smo sigurni u jedno, a to je da Srpska radikalna stranka nismo – izjavio je prvi potpredsednik Vlade Srbije i predsednik stranke Aleksandar Vučić.

Lider naprednjaka je dodao i da, iako mnogi to zaslužuju, već pet godina nikoga nije etiketirao kao domaćeg izdajnika i stranog plaćenika.

- Pet godina se već suzdržavamo da nekoga polijemo vodom, pet godina ne razmišljamo o kašikama. Pet godina potiskujemo želju da nekoga nazovemo stranim plaćenicima. Pet godina smo primorani da gledamo u Brisel i Evropu i nigde drugde – rekao je Vučić.

Na ovaj skup stiglo je i na desetine autobusa sa pristalicama iz cele Srbije, koji već pet godina nisu obojeni u nešto svetliju plavu boju sa belim orlom.

- Znam da je sad mnogo bolje, ali ono što mi nedostaje od pre pet godina jeste pečenje – izjavio je jedan od posetilaca konvencije – Ne volim ove moderne sendviče pa to ti je. Mnogo su mali – zaključio je on.

http://www.njuz.net/sns-proslavila-pet-godina-otkako-nije-srs/

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Sve vanparlamentarne stranke i mogu samo da rovare. Šta bi drugo.. ali i da se mažu sa parama što dobijaju od vlasti... 

Što će reći ne grizi ruku koja te rani.

Ali i to je demokratija Baje Pašića. 

Sad se vidi da je pravi naslednik Bajin zapravo Toma. 

Da, Tomo dugo smo te čekali. Ostani. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Na celu Srbije cetnicki vojvoda Nikolic uvodi zemlju u EU... Prilican uspeh i za Srbiju i za Nikolica a i za cetnike.

U celoj ovoj prico ovo mi se najvise svidja. Da nije bilo Seselja ne bi bilo ni Nikolica danas ...

Znaci za sve ovo mozemo da zahvalimo Srselju junaku, srpskom sinu i diki cele Srbije.

Istinu zbori Bilbija Željko! Veličanstven će biti doček iz Haga doktora Vojislava Šešelja, najvećeg sina svojih roditelja!

Подели на овим сајтовима

Што нису успеле демократе, ови бивши радикали успеше за непуну годину дана да ураде. Продадоше све што је Господу мило и драго..они су ништа више, но, амерички плаћеници. Занемарили су Православну Русију у коју су се некада клели..

Подели на овим сајтовима

1392724_564670546943919_1469264284_n.jpg

СПС-СНС-ДС пропаганда...

само про ЕУ...

исто..

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...