Jump to content

Pet godina najznačajnije srpske partije. SNS. Čestitamo!!!

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

А јел може у арену да стане 45000 људи?

• Волим 1

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Hehe, najbolja trol tema. Posle onih o gejevima, razume se...

:148494ykydt2lrfk:

:)))

Подели на овим сајтовима

Kako se bori? Lažima, obmanama?

Šta je to SNS uradio pa se ti i ja osećamo bolje? 

Neznam za tebe, ali ja se puno bolje osjecam, dobio sam kutiju cigara na izborima, dok je bio onaj tadic nisam ni to dobio. I kako mislis sta je uradio? sve je jeftinije, plate su vece, ljudi se zasposljavaju, postepeno cemo priznati i nezavisno kosovo, a to ti je jos jedan manje problem na nasoj grbaci, tamo i tako nema nista nase, neka albanci ljepo zive u svojoj drzavi a mi u svojoj i opet cemo biti kao jedna drzava u okviru EU.

Подели на овим сајтовима

Neznam za tebe, ali ja se puno bolje osjecam, dobio sam kutiju cigara na izborima, dok je bio onaj tadic nisam ni to dobio. I kako mislis sta je uradio? sve je jeftinije, plate su vece, ljudi se zasposljavaju, postepeno cemo priznati i nezavisno kosovo, a to ti je jos jedan manje problem na nasoj grbaci, tamo i tako nema nista nase, neka albanci ljepo zive u svojoj drzavi a mi u svojoj i opet cemo biti kao jedna drzava u okviru EU.

Sarkazam ili...

troll-face.png

Подели на овим сајтовима

А јел може у арену да стане 45000 људи?

Arena je bila pretesna da primi sve koji su došli da sa oduševljenjem pozdrave gospodina Nikolića i gospodina Vučića! Deset puta više ljudi je po nekim procenama čekalo ispred Arene da bi makar bacili pogled na ovu dvojicu najvećih državnika u novijoj srpskoj istoriji! Atmosfera je bila predivna: smeh, radost, veselje i suze radosnice videle su se na licima stotina hiljada okupljenih, koji su kroz pesmu i povike oduševljenja pozdravili ovaj najveći sabor ikada zabeležen na ovim prostorima!

Zaista, danas je cela Srbija bila u znaku SNSa!

Подели на овим сајтовима

Na celu Srbije cetnicki vojvoda Nikolic uvodi zemlju u EU... Prilican uspeh i za Srbiju i za Nikolica a i za cetnike.

U celoj ovoj prico ovo mi se najvise svidja. Da nije bilo Seselja ne bi bilo ni Nikolica danas ...

Znaci za sve ovo mozemo da zahvalimo Srselju junaku, srpskom sinu i diki cele Srbije.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

E jadni četnici kakvo su sve izrugivanje doživeli u 20 veku a nastavlja se i u 21. veku.

У Србији је незахвално бити четник.

Захвалније је бити усташа

Подели на овим сајтовима

Ono što se niko nije nadao, uskoro će se i ostvariti. Ponovo će se nakon niza godina, jedna stranka naći kao dominantna i sa apsolutnom većinom. Pet godina stranke koja je uzrasla od dva velika čoveka do tri miliona vernih pristalica.       

Јел ово нека спрдња? Надам се да јесте... 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...