Дејан-Марковић Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 А јел може у арену да стане 45000 људи? Deki992 је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Hehe, najbolja trol tema. Posle onih o gejevima, razume se... :148494ykydt2lrfk: Justin Waters, Баба, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Kako se bori? Lažima, obmanama? Šta je to SNS uradio pa se ti i ja osećamo bolje? Neznam za tebe, ali ja se puno bolje osjecam, dobio sam kutiju cigara na izborima, dok je bio onaj tadic nisam ni to dobio. I kako mislis sta je uradio? sve je jeftinije, plate su vece, ljudi se zasposljavaju, postepeno cemo priznati i nezavisno kosovo, a to ti je jos jedan manje problem na nasoj grbaci, tamo i tako nema nista nase, neka albanci ljepo zive u svojoj drzavi a mi u svojoj i opet cemo biti kao jedna drzava u okviru EU. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Neznam za tebe, ali ja se puno bolje osjecam, dobio sam kutiju cigara na izborima, dok je bio onaj tadic nisam ni to dobio. I kako mislis sta je uradio? sve je jeftinije, plate su vece, ljudi se zasposljavaju, postepeno cemo priznati i nezavisno kosovo, a to ti je jos jedan manje problem na nasoj grbaci, tamo i tako nema nista nase, neka albanci ljepo zive u svojoj drzavi a mi u svojoj i opet cemo biti kao jedna drzava u okviru EU. Sarkazam ili... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Sarkazam a? Ma nije sarkazam, ja ti ozbiljno pricam. Zasto 3 miliona ljudi glasa za SNS? Nije lako u Srbiji dobiti glas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Sarkazam ili... Brate zubi su ti nejednko potrošeni,previše pričaš desnom stranom usta,gledaj da bacaš malo u lijevo kad se zapričaš,nisi balansiran.reći će ljudi da si neki GMO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Sarkazam ili... Izvini sto te zezam, ali htjeo sam razvuci sto duze da vidim dokle se moze..Ne krivim ja tebe...Nego moramo priznati propaganda je jaka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 А јел може у арену да стане 45000 људи? Arena je bila pretesna da primi sve koji su došli da sa oduševljenjem pozdrave gospodina Nikolića i gospodina Vučića! Deset puta više ljudi je po nekim procenama čekalo ispred Arene da bi makar bacili pogled na ovu dvojicu najvećih državnika u novijoj srpskoj istoriji! Atmosfera je bila predivna: smeh, radost, veselje i suze radosnice videle su se na licima stotina hiljada okupljenih, koji su kroz pesmu i povike oduševljenja pozdravili ovaj najveći sabor ikada zabeležen na ovim prostorima! Zaista, danas je cela Srbija bila u znaku SNSa! Баба, Јефимија Крунић, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 А јел може у арену да стане 45000 људи? zavisi brate ko drži paradu u areni,ja ako držim more i 120 000 Crveni Baron and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Na celu Srbije cetnicki vojvoda Nikolic uvodi zemlju u EU... Prilican uspeh i za Srbiju i za Nikolica a i za cetnike. U celoj ovoj prico ovo mi se najvise svidja. Da nije bilo Seselja ne bi bilo ni Nikolica danas ... Znaci za sve ovo mozemo da zahvalimo Srselju junaku, srpskom sinu i diki cele Srbije. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Evo slavne Romanije, srpske dike i srpskih cetnika... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Војвода Брне убедљиво доминира горњим снимком Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 E jadni četnici kakvo su sve izrugivanje doživeli u 20 veku a nastavlja se i u 21. veku. У Србији је незахвално бити четник. Захвалније је бити усташа Istochnik, florenntina, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Srecom ostalo je seme od Dujica na ovamo .... Istochnik and Баба је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Ono što se niko nije nadao, uskoro će se i ostvariti. Ponovo će se nakon niza godina, jedna stranka naći kao dominantna i sa apsolutnom većinom. Pet godina stranke koja je uzrasla od dva velika čoveka do tri miliona vernih pristalica. Јел ово нека спрдња? Надам се да јесте... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука