sanja84 Написано Фебруар 1, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2021 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 3, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2021 Violetta Valery је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марек Написано Фебруар 3, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2021 fsa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 20, 2021 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2021 sanja84 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Јануар 31, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2022 Милош*, Bojan* and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 3 è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Фебруар 2, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2022 Kafanski amater, Bojan* and Violetta Valery је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Фебруар 6, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2022 Just one last dance Before we say goodbye When we sway and turn round and round and round It's like the first time Just one more chance Hold me tight and keep me warm Cause the night is getting cold And I don't know where I belong Just one last dance Bojan* је реаговао/ла на ово 1 è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Фебруар 7, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2022 Nijedna. Ja dušu nemam.. Ili ne znam da je dam.. cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 7, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2022 On 7. 2. 2022. at 7:16, Милошшш рече Nijedna. Ja dušu nemam.. Ili ne znam da je dam.. Expand Proći će te to. Ne sekiraj se. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Фебруар 7, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2022 On 7. 2. 2022. at 9:52, Bojan* рече Proći će te to. Ne sekiraj se. Expand Šta to? Ništa ne brigam, život se stara.. cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 7, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2022 On 7. 2. 2022. at 10:10, Милошшш рече Šta to? Ništa ne brigam, život se stara.. Expand Pa to što misliš da nemaš dušu, jer te nijedna pesma ne dirne do suza. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука