Данче* Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ENeQjZr1c5Y Markovic S. је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Данче*, Pontifex Emeritus, Иоанна and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Generacija 5, "Ti samo budi dovoljno daleko." "Čije će reči manje da bole , čije će ruke, lepše da vole? Još ću s nekim naći sreću, nikad te više voleti neću... " Данче* and Inner Truth је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дани Миха Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Ако гледамо са верске стране једна од њих је ова Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Све што је изворно за Мерак . Istochnik and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Silence , Istochnik, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Dado Polumenta: "Istina" . "Rijec po rijec i nocas sve cu priznati,iskreno i bez tajni,a nece mi biti tesko u ime ljubavi,sto krio sam pokazati.....Sada mi se vracas,necu da se desi,zbog stvari koje ne znas,da te izgubim...Sada mi se vracas,i hocu da me volis,istinu kad saznas,da me ne krivis....A kad od bola oko mi zablista,ne brini se, nije meni nista,znaj da to sam bio ja......Neke rijeci boljet ce i jako,kad ih cujes nece biti lako,ali znaj, to nisam vise ja...Rijec po rijec, lako reci cu ti sve,iskreno, bez trunke lazi,slusaj me dobro jer cu samo ovaj put,moje rane sve pokazati......Sada mi se vracas,necu da se desi,zbog stvari koje ne znas,da te izgubim......Sada mi se vracas,i hocu da me volis,istinu kad saznas,da me ne krivis...Sada mi se vracas,i hocu da me volis,a istinu kad saznas,da mi oprostis...Da me volis, da mi oprostissada mi se vracasda me volis, da mi oprostisda me ludo volis... " (Ne brini Srdašce. Ti to nećeš doživeti. Da vidiš. ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саво Бркић Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=PViPppxDhM8&hd=1 Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Oceans apart day after day And I slowly go insane I hear your voice on the line But it doesn't stop the pain If I see you next to never How can we say forever Wherever you go, whatever you do I will be right here waiting for you Whatever it takes or how my heart breaks I will be right here waiting for you I took for granted all the times That I thought would last somehow I hear the laughter, I taste the tears But I can't get near you now Oh can't you see it baby You've got me goin crazy Wherever you go, whatever you do I will be right here waiting for you Whatever it takes or how my heart breaks I will be right here waiting for you I wonder how we can survive this romance But in the end if I'm with you I'll take the chance Oh can't you see it baby You've got me goin crazy Wherever you go, whatever you do I will be right here waiting for you Whatever it takes or how my heart breaks I will be right here waiting for you.. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Until the day I'll let you go Until we say our next hello It's not goodbye 'Til I see you again I'll be right here rememberin' when And if time is on our side There will be no tears to cry On down the road There is one thing I can't deny It's not goodbye ... Fotina444 је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=SvdxPEfwlBs&list=PL1F102321E703F21D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Balasevic. I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=FNLgq0vg6rU#t=46 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crvenokosa Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 http://youtu.be/vRXxIeP9Kb8 Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука