Jump to content

Djevojka koja ćuti najveća misterija Prijedora! (video)

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Ako neko već voli da citira mogao bi i da objasni svojim rečima poentu citata u okviru teme, jer ovako gađanje citatima i kopipejstovanje je obično nepoštovanje sagovornika.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 525
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

I sta sa ovim? Gde je ovde vladika nekog direktno nazvao budalom?

I kakve uopste blage veze ima ovo sa situacijom u kojoj si ti to rekao za jednog konkretnog coveka?

Стојим иза онога што сам рекао, да је будала, а ви тумачите Јеванђеље како хоћете. Безумног ћу наравно назвати безумним а будалу будалом. То су факти.

Подели на овим сајтовима

Стојим иза онога што сам рекао, да је будала, а ви тумачите Јеванђеље како хоћете. Безумног ћу наравно назвати безумним а будалу будалом. То су факти.

A kada tebi neko kaze da si budala onda ces citirati onaj deo kad Gospod kaze da ce takvi biti krivi paklu ognjenom?

Подели на овим сајтовима

Продајеш своје ја, своје идеале, када радиш за неког ко функционише тако да се то коси са твојим ставовима и идеалима.

Ne bih se bas slozila. U zivotu sigurno ima i takvih slucajeva, ali to su ipak neki ekstremi a ne pravilo. Ako si npr. obucar-hriscanin, ti popravljas obucu i to je vestina koju prodajes. Ne vidim zasto bi ti izdao sebe i svoje ideale ako popravljas obucu nekome ko nije hriscanin ili ako radis u obucarskoj radnji ciji gazda nije hriscanin? 

Подели на овим сајтовима

Безумног ћу наравно назвати безумним а будалу будалом. То су факти.

Pravi hriscani nikad ne govore ovako...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ja ne vredjam, pokusao sam covjeka da naucim da ne izvrce rijeci drugima, nema tu razloga za uvrijedu. 

Izvini, na mene misliš?

Jeis li dobio citat koji si tražio? I u čemu je problem?

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

А зашто мене то питаш?

Дражен, on 22 Oct 2013 - 23:16, каже:snapback.png

onako ....

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Ako na ovaj nacin izrazava protest sto nema posao, ne saosecam sa njom uopste jer ne vidim ko je to obavezan da nju ili bilo koga drugoga zaposli "po difoltu" jer je zavrsio fakultet...

Ако се испостави да је ово разлог протеста, онда ће стварно бити безвезе. А суграђани је углавном подржавају мислећи да зато стоји и ћути. И даље се мисли да је довољно завшити факултет и чека те посао...

Подели на овим сајтовима

Pravi hriscani nikad ne govore ovako...

brate ti sudiš,nekada je to bolnije nego kad neko nekom kaže budala,razmisli o tome ni to ne bi bilo hrišćanski jer nanosiš ljudima bol možda...

budala niej srpska neg turska riječ i nije uvijek u negativnom kontekstu,neko ko odstupa od aršina se često naziva bbudalom,i Hrišćanin među nevjernicima je za nevjernike budala,slobodan čovijek se ponekada naziva budalom,jer se ne plaši nepravde npr. ja nekada sam sebi kažem budala u pozitivnom smislu

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...